• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Böcük dantel mutfak takımlarında neler oluyo kaçar adet fisfisfis
ben de yaptırıcamda..
çok güsel cnm ne güsel her bi şeyini hasırlamışsın:icecream:
güle güle kullanmayı nasip etsin AllahŞeniz

saol bebem bıdaha burayı ıhmal edersen saa bısey yok :dilcikar:
mutfak dantelı tam bılmıyom ama sımdı sayam sana bacı 1adet masa orusu 2adet perde 1 adet vallahı adını bılmıyom perdenın ust kısmı varya kısa olan ondan 2adet perde bağı 12 edet peçede 1adet buzdolabı ortusu 1adet frıın için yada baska bıseyede seren dıkdortgen örtü 1adet tutacak 1adet mutfak önluğu aklımda bunlar ben gecen yıl 300ytl adım bu yılda aynı
neden hazr aldığımıda dıyem mutfak takımı ormek cok zahmetlı kucuk parcalar bırlesıyo faln bıde sardrması zaten 250 falan oyuzden daha ekonomk olduğunda aldım

türk bayrağımıda koydumm ve geldiiimmm.
Böcüğüm maşallah ne kadar hamaratsın yaa.Ara takımları göbekli takımlar danteller.Benim annem çeyizime bunlardan yaptı ama neyin ne olduğunu bile bilmiyorum sırnaşık şey .Ben kafama göre istediğim şekilde gidip alıyorum.Annemede dedim bu danteller sandık bekler yapma diye ama ....Neyse bende kızımın çeyizine koyarım :roflol:

saol cnm benım :1closedeyes:bıraz öleyımdr cok hamaratım bıde yemeklerde öleyım
senın kızının zamanına kadr kımbuılır neler cıkar belkı ozmn beğenmezler dantel neymıs derler ama bende tavsıye kesınlıkle kullan hepsını bazılar yok evım kıra yok kullnmayım falan der ne sacma evlılığın ılk yılları kullnmazsan ne işe yararkı ben her hafta değiştırırım ortulerımı cunku bızım orda ceyız serılır sonra evıne gıdılır evlenınce bakılır akrabalar gelır falan

saol bebem bıdaha burayı ıhmal edersen saa bısey yok :dilcikar:
mutfak dantelı tam bılmıyom ama sımdı sayam sana bacı 1adet masa orusu 2adet perde 1 adet vallahı adını bılmıyom perdenın ust kısmı varya kısa olan ondan 2adet perde bağı 12 edet peçede 1adet buzdolabı ortusu 1adet frıın için yada baska bıseyede seren dıkdortgen örtü 1adet tutacak 1adet mutfak önluğu aklımda bunlar ben gecen yıl 300ytl adım bu yılda aynı
neden hazr aldığımıda dıyem mutfak takımı ormek cok zahmetlı kucuk parcalar bırlesıyo faln bıde sardrması zaten 250 falan oyuzden daha ekonomk olduğunda aldım

markası ne birtanem aldığın mutfak takımının 300 ytl ya o kadar parça iyiymiş sahidenn:icecream:
tmm böcük danoshu ihmal etmemeye çalışırımmm:1hug:

ihghgh.jpg

nevresım örneğım

bende geldım bacularr:) ceyız denılınce cukka atlarım böcuk karısı bayagı hamarattır.
turuncu bende danteller ıcın sandık beklıcek dıorum cunku pek sevmıorum sadece evım serılınce yatagıma dantel ıslerını serıcem sonrasında hemen topluycam ne gözel uyku setım var benım öle beyazısle ugrasamam.
havlu konusuna gelırsek kızlar daısy colours havlularında kampanya vardı gecen ay 5 tane aldım desenlılerden cok guzellerdı.fıatıda 5ytlydı tavsıye ederım
ben dantel ısı pek bılmem ama saolsunlar herkes yardım edıor daha dun kuzenım havlu kenarı yapmıs havlusuyla getırdı bıraktı ne cok sevılıorum yaw:)

sszzk canım bende pek sevmiyorum dantel falan.Benim evim hem kendi ailemden hemde nişanlımın ailesinden uzak olacağı için çeyiz serme işi olmayacak.Ben çeyizime bakmak isteyenler için odamın birini ayıracağım.Oraya sererim.Herkes baktıktan sonra toplar kaldırırım.Zaten çalışacağım ben.Uğraşamam dantel yıkayıp ütülemekle falan.Herşey pratik ve sade olmalı benim için

sszzk canım bende pek sevmiyorum dantel falan.Benim evim hem kendi ailemden hemde nişanlımın ailesinden uzak olacağı için çeyiz serme işi olmayacak.Ben çeyizime bakmak isteyenler için odamın birini ayıracağım.Oraya sererim.Herkes baktıktan sonra toplar kaldırırım.Zaten çalışacağım ben.Uğraşamam dantel yıkayıp ütülemekle falan.Herşey pratik ve sade olmalı benim için

benımde evım kayınvalıdem 45dk uzaklıkta annemede 10 saat uzaklıkta bende ceyızımı annemın evınde bı odaya serıcem benım calısp calısmayacagım bellı degıl ıs bulursam elbet calısıcam ama bıusre ortamı tanımam gerekıor neyse hayrlı olsun canım herkes ıcın Şeniz

benımde evım kayınvalıdem 45dk uzaklıkta annemede 10 saat uzaklıkta bende ceyızımı annemın evınde bı odaya serıcem benım calısp calısmayacagım bellı degıl ıs bulursam elbet calısıcam ama bıusre ortamı tanımam gerekıor neyse hayrlı olsun canım herkes ıcın Şeniz

canım 2 ay 23gün sonramı senin düğün ? Bu arada nereye gelin gidiyorsun?
Ben osmaniyeye gelin gidiyorum.Nişanlımın tayini oraya çıktı.Kayseriden sonra orası nasıl gelir bilmiyorum.Anneme 5 saat kayınvalidemlere 1,5 saatlik mesafedeyim

canım 2 ay 23gün sonramı senin düğün ? Bu arada nereye gelin gidiyorsun?
Ben osmaniyeye gelin gidiyorum.Nişanlımın tayini oraya çıktı.Kayseriden sonra orası nasıl gelir bilmiyorum.Anneme 5 saat kayınvalidemlere 1,5 saatlik mesafedeyim

evet bı aksılık cıkmazsa eger 3 ekım kına olucak ben manısadan karabuke gelın gıdıorum benımde alısmam bayagı ozr olucak ama alısıcam mecburen :( neyse acma yaramı zatı cok burugum :(senağlama

bende geldım bacularr:) ceyız denılınce cukka atlarım böcuk karısı bayagı hamarattır.
turuncu bende danteller ıcın sandık beklıcek dıorum cunku pek sevmıorum sadece evım serılınce yatagıma dantel ıslerını serıcem sonrasında hemen topluycam ne gözel uyku setım var benım öle beyazısle ugrasamam.
havlu konusuna gelırsek kızlar daısy colours havlularında kampanya vardı gecen ay 5 tane aldım desenlılerden cok guzellerdı.fıatıda 5ytlydı tavsıye ederım
ben dantel ısı pek bılmem ama saolsunlar herkes yardım edıor daha dun kuzenım havlu kenarı yapmıs havlusuyla getırdı bıraktı ne cok sevılıorum yaw:)

ben sevıyom bacıı öle dantelın yerı ayrıdr hazrlar dahada guzel ama evlılığm ılk gunlerı dantelleımı kullancam zaten vıtrın takımım falan yok hazr boncuk ıslemelı salon takımı alcm

naılsınız kızlar? ben ancak girebildim.misafirlerimiz varda .birde modemden dolayı net gidip geloo neyse haftaya nişanlım yanıma gelince yeni modem alıcaz.kazasız gelir insallah.. bu arada sandıklarr acılıppp ceyıslerrr dokulmuss bilemm :) geckalmısım anlasılan :P:))) Allah nazardan saklasın emekleriniz biricikleriniz gozlerınızın nurları ''ceyıslerınız'' süper olmuss :lepi: bu arada alınanlarda öyle tabikiii .. :dance:
sahi ben foto gonderme calısmalarıma devam edim tabee:D beceremicem sanırım ben bu işi :((
:çok üzgünüm:

kızlar inşallah hepiniz çok mutlu olursunuz Rabbim hepimize hayırlı bir yuva kurmayı nasib etsin..ya ben seneye evlenicem büyük ihtimalle:asigim: ama daha yemek yapmayı bilmiyorum :bbo:hele el işlerinden filan hiç anlamıyorum :sm_confused:

Back
X