• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mv-2.jpg

bahsettım bu ben bu takımı aldım hemde tencelere gercekten super herseyıde var tost mak hedıye 435ytl takstle aldım

Canım güzel günlerde kullanırsın inşallah. Çelik Tencere setimi aldı annem yaa :çok üzgünüm: O nedenle tost makinesini tek bakıyorum mecburen :uhm:

yok cnm gercekten onu unutmak ıstıyorum oyuzden hep yenıden anlatmak ıstemıyom zaten sonuc olrak sebepsız bı ayrılık yasadık suan durumu kotu olan ben deıl o cunku aılesı reddettı abısı evden kovdu yanı gözden dustu daha okadr cok sey kaybetcektı saolsun aılem ve aılesı (hala anne baba dıyom)bana ck destekler ark cok destek herkes cok saolsun hem ALLAHın takdr ılahısı nıce acılar yasanıyo onların dusundum ve benımkı devede kulak kalır hayrlı deılmıs demekkı :çok üzgünüm:

canım ben hep söylerim arkadaşlarıma da herşeyin hayırlısı.İleride sorun yaşamaktansa şimdiden olması iyi derim hep.Allah yardımcın olsun canım ben her zaman derdini paylaşmaya hazırım.

Canım güzel günlerde kullanırsın inşallah. Çelik Tencere setimi aldı annem yaa :çok üzgünüm: O nedenle tost makinesini tek bakıyorum mecburen :uhm:

anladım cnm valla hıc arzum marka bısey almaım eğer arzumdan sıkayet varsa her urunde vardr sonucta aynı yer yapıyo ama fazla takma bak bı yerlere kesın bulursun ıstedın gıbı gamyoncuiremsu

canım ben hep söylerim arkadaşlarıma da herşeyin hayırlısı.İleride sorun yaşamaktansa şimdiden olması iyi derim hep.Allah yardımcın olsun canım ben her zaman derdini paylaşmaya hazırım.

saol cnm ŞenizŞenizŞeniz
rep veren altın bulsunn

kızlar ben şu an çeyizimde büyük eksik olarak fırın ve elektrikli süpürge görüyorum fırını luxell turbo çıkardı ya mini fırın onu alıcam.Elektrik süpürgesi konusunda hala kararsızım..ne dersiniz.Mini fırın alıcam çünkü nişanlım bulaşık makinesi ile set üstü alıcak.Kirada oturucaz yerimiz o kadar geniş olmaz en iyisi mini fırın

elektrık supurgenı torbasız al derım bızım evdekı ıhlas cok pahalı o sana ağır gelır ama yengemın var arum cok guzel cekıyo sulu superge deıl torbasız cekıyon sonra bosaltıyon kabını öle bısey ck guzel ufak ve cekıcı

elektrık supurgenı torbasız al derım bızım evdekı ıhlas cok pahalı o sana ağır gelır ama yengemın var arum cok guzel cekıyo sulu superge deıl torbasız cekıyon sonra bosaltıyon kabını öle bısey ck guzel ufak ve cekıcı

evet canım ben de suludan vazgeçtim.Uzun ömürlü olmuyormuş sulular ve devrilince motora su kaçıyormuş en iyi torbasız ama kutulu almak

iyi aksamlar kızlarrr.. aranıza pek katılamıyorum modemım arızalı olduna.bende aynen elektrıklı supurge ve ütüm yok.ne marka tavsiye edersiniz..?? birde torbasızın fantomu var mutfak için oda güzel oluyor mutfak için onu alıcamda yalnız ev için ne almalıyım karar veremedım ?? birde watt ı da önemli tabıkı :))) opuyorummm

Günaydın kızlar..Nasılsınız bakalım.Topicimiz yavaş yavaş hareketlenmeye başlamış.:dance:

evet canım ben de suludan vazgeçtim.Uzun ömürlü olmuyormuş sulular ve devrilince motora su kaçıyormuş en iyi torbasız ama kutulu almak

canım bende duydum sulu süpürgelerin fazla uzun ömürlü olmadığını.O yüzden torbasız kutulu bi süpürge aldım yerimseniben

süoürge almakta acele etmeyınnn en ıyısı derım nasılsa daha modernler cıkıyoo ben bı elekrıklı bıde şarjlı alcam jeyyar bızım evde bı tane var suan kullanıyoruz bende ondan almayı dusunuyom ama cok pahalı yaww 1800 ytl veremem bee :roflol:

Back
X