• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

uğurböcüğü ben de sabırsızlıkla bekliyorum.Kartımı bu ay kullanmıycam ki alışverişimize param kalsın diye.Benim senin orda oturan arkadaşım var esenlerde düğün slaonu tutmuşlar kervansaray3 düğün salonu nasıl bir salon biliyor musun

cbell canım ben haftasonu nete giremiyorum.Şimdiden doğum gününü kutluyorum nice mutlu yıllar diliyorum canım benim.Şeniz

ana bılıyomm kız ama gormedım ıse yakınn ama evıme uzak bıraz gıdenler guzel dıyo hatta ısmı değişmıs gül düğün salonu dıye

bilmiyorum canım simini kervansaray3 dedi.Benimle aynı ay evleniyor benim düğün ondan ya önce olacak ya sonra.Şu an takvimim 03 mayıstan geri sayıyor.Bu ay içinde karar vermek zorundayım

200871615592729629.jpg

bu cnm bıde caydanlık kepce setı ve gunluk catal kasık alcam aynı desenden

ay çok tatlı canım ya .Ben 2 yıl önce tefalin düz bordolu setlerden almıştım hatta ablam bana cam kapaklı aldırmamıştı ama içinde bir tanesi cam kapak diğer 2 tanesi cam kapak değildi

hatrladım cnm olsunn bende onceden bısey almadım cunku huyum kotu bıseyı o an beğenır sonra yenısı cıkar gozum onda kalır bu huyuumu annem bılıyo once koca bul sonra alırsın dedı bende sözlendım bıkac sey aldım sımdı alcklarım lıste yaptım 2 sayfam kalmıs onlaruıda alcam yavas yavas cunku cok fazla alıncak var gercekten bı 20 bın ytl harcarım ben ceyıze en azz tabe

canım ben önceden almasaydım şimdi yetiştiremezdim.Şimdi çok az eksiklerim kaldı.Hem eve yardım edip hem çeyizimi yaptım hala eksiklerim var.Ne yazık ki ne alırsak alalım herşeyin yeni modeli çıkıyor.İçimize sinsin yeter.Ben genelde sağlam kullanışlı olmasına baktım sen de buna dikkat et canım ama senin de fazla eksiğin yok zaten bildiğim kadarıyla

elartt_binbirgece_krem.jpg

bu yatak ortusunu cok beğendım 450ytl saten nevresım takımı hedıyelı

işte bunlara ben de bayılıyorum.Canım ben ev tekstili fuarına gittim.Kayınpederim davetiye getiröişti ama mükemmeldi.Bu yatak örtülerinden vardı.Elart diye bir marka bu o sanırım.Benim yatak örtüm var ama ben bunlardan bir de ibinlik istiyorum

kız bacı olmaz mı eksık
caamsr mak
bulasık mak
fırın
yatak odası bunlar buyuk olanlar
yatak ortusu danteller sarılcak halılar utu utu masası ayy neyse saymayım cok var ıste cokkk

ans alırsın cnm ben ıkı tane alcam bı bunu almak ıstıyom yada bıde cok guzle altın sarısı gormuıstum bakırkoyde 950 ytl dedı bacım belkı onu alırımm ama belkı yanı koca bulamaz onumde uzun yıllar olursa alrımda ıns koca bulcm

dün akaşm ben de gördüm ya senin eklediğin resim çok daha güzel benim gördüğümün yanında hem de 750 peşin fiyatı 890 taksitli dedi.Sen bunu sizin orda mı gördün

uğur böcüüüm hayırdır everiyomuyuz seni??? kafam karıştı da

hehe 15 gun sonra düğünüm var
yok cnm sözlumden ayrıldım ben nışan tarıhımdı o alttakı ama sözluyken burdaydım hep alevle cok konustuk ozmn esya alıyordumda ondann kalma ama hayrlısı koca cok bana :dilcikar::dilcikar:

Back
X