• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ay çok şık mutlaka almak istiyorum baktım netten bayisini buldum kılzar kaça aldınız acaba içi saten sanırım değil mi

Canım site adı vermek yasak olduğu için nevresimi bulduğum sitenin adını veremiyorum.İstersen özelden yollarım.Bu siteye ben çok güveniyorum ve netten alışveriş yapacak olsam hep bu siteden yaparım.

Burda fiyatı 120 ytl
Nevresim : 200x220cm
Çarşaf : 240x260cm
Yastık Kılıfı : 50x70cm (4 Adet)

Sen araştır istersen.Daha hesaplısını bulursan alırsın.yerimseniben

Canım site adı vermek yasak olduğu için nevresimi bulduğum sitenin adını veremiyorum.İstersen özelden yollarım.Bu siteye ben çok güveniyorum ve netten alışveriş yapacak olsam hep bu siteden yaparım.

Burda fiyatı 120 ytl
Nevresim : 200x220cm
Çarşaf : 240x260cm
Yastık Kılıfı : 50x70cm (4 Adet)

Sen araştır istersen.Daha hesaplısını bulursan alırsın.yerimseniben

at canım özelden bekliyorum

Gönderdim canım

Cbelllll biz siparişi sana versek sen 90ytl ye alsan bize olmaz mı sırnaşık şey

Hehehehe sorarım canım istersen, ne olacak ama nasıl göndereceğim sana? Kargı masrafı ile astarı yüzünden pahalıya gelmesin? Gelmez dersen yollarım ne olacak

Hehehehe sorarım canım istersen, ne olacak ama nasıl göndereceğim sana? Kargı masrafı ile astarı yüzünden pahalıya gelmesin? Gelmez dersen yollarım ne olacak

Hmm ben kargo masrafını hesaba katmamıştım.
Ben bi araştırayım Kayseride varmı Sarevin bayisi diye.Eğer yoksa netten sipariş veririm.Zaten üç aşağı beş yukarı aynı hesaba çıkıyor.Taksitle alırsam daha rahat öderim zaten yerimseniben

Hmm ben kargo masrafını hesaba katmamıştım.
Ben bi araştırayım Kayseride varmı Sarevin bayisi diye.Eğer yoksa netten sipariş veririm.Zaten üç aşağı beş yukarı aynı hesaba çıkıyor.Taksitle alırsam daha rahat öderim zaten yerimseniben

Sen bilirsin canım, dediğim gibi istediğin zaman bana söyleyebilirsin ama yerimseniben

ayy kızlar kaç tane nevresim olmalı sizce çeyizde bana annemler yeter diyor 4 veya 5 nevresim 2 uyku setim var

sen ne zaman yeter diyorsan o zaman yeter güzelim.sırnaşık şey.Ben her aldıktan sonra artık bu kadar yeter diyorum ama yenisini görünce şunuda alayım diyorum :roflol:

sormayın kızlar ya nişanlım da kızıyor yeter yeter diyor alma istediğini evlenince alırız diyor ama yatak odama önem veriyorum ama yok bu takımdan da alayım tamam.Kırmızı rengi resimdeki gibi canlıysa kırmızı alırım değilse yaprak dökümündeki de çok güzeldi ama %90 kırmızı çok hoş durur:jeyyar:

sormayın kızlar ya nişanlım da kızıyor yeter yeter diyor alma istediğini evlenince alırız diyor ama yatak odama önem veriyorum ama yok bu takımdan da alayım tamam.Kırmızı rengi resimdeki gibi canlıysa kırmızı alırım değilse yaprak dökümündeki de çok güzeldi ama %90 kırmızı çok hoş durur:jeyyar:

kırmızı al güzelim kırmızı :jeyyar:

Back
X