Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde umudum o yönde ama bizde henüz teklif bile yok... :S
kıslar bana yardım edin ikimiizn doğum tarihleri aynı gün aynı ay ve aynı yıl ve ağustosun sonunda doğum günümüz :)
onun bana yüzük almasını bekliyorum (inşallah başka bi hediye alıpta beni çileden çıkartmaz) ben ne alayım onaa yaaaa![]()
senin de beğendiğine sevindim.Canım umarım kısa dönem çıkar.Salon yeri içte kalıyor ama kroki koyarız salon çok şirin.Sen baktığında 2 salon vardı dimi bizimki lila sandalye olan ve özmutlu 1 yazan salon
Amaaan bu erkekler hep aynııı :mymeka:.Ne bileyim ya salonun tutulması bile heyecanlandırıyor bazen beni ama bizimkinde iş yokbenneyaptımki.Bekliyoruz bakalım :sm_confused:
![]()
bu cnm bıde caydanlık kepce setı ve gunluk catal kasık alcam aynı desenden
kızlar bu arada ben siyah ile kırmızıyı çok seviyorum nevresimde falan.Çok romantik bana göre ama nişanlım siyaha kızıyor.Kırmızı saten nevresim takımı almayı düşünüyorum kullanışlı olmaz biliyorum ama belki de kırmızı nevresim takımı alırım ne yapıyım nevresimde seviyorum siyah ile kırmızıyı