• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ya ben bir türlü desen begenemiyorum malesef fisfisfis. Dahalık 2 tane alabildim, şimdi üçüncüyü days in colours dan alacağım, hala daha arıyorum, ara ara sitelere girip bakıyorum falan fisfisfis

wint_oranj_nev253.jpg

benimde umudum o yönde ama bizde henüz teklif bile yok... :S
kıslar bana yardım edin ikimiizn doğum tarihleri aynı gün aynı ay ve aynı yıl ve ağustosun sonunda doğum günümüz :)
onun bana yüzük almasını bekliyorum (inşallah başka bi hediye alıpta beni çileden çıkartmaz) ben ne alayım onaa yaaaa :(

benimde umudum o yönde ama bizde henüz teklif bile yok... :S
kıslar bana yardım edin ikimiizn doğum tarihleri aynı gün aynı ay ve aynı yıl ve ağustosun sonunda doğum günümüz :)
onun bana yüzük almasını bekliyorum (inşallah başka bi hediye alıpta beni çileden çıkartmaz) ben ne alayım onaa yaaaa :(

Anlamadım :uhm:
Umudun seneye yaza evlenmek yönündemi ?
Bu arada hoşgeldin fisfisfis

sana ıns tektas alır cnm sende ona ne al ne al ben aldımı dıyem sana ozmn ben sözlume yanmayan cakmak almıstım ustunde pusulası vardı ne alakamı hemen dıyem sıgara ıcmesını ıstemedım ıcın yanmayan aldım bıde baska yere kaymasın dıye yonunu kolay bulsunn dıye pusulalı almıstım sende cok guzel bı gomlek alabılırsın yada ayy bılemedım

280 ytl cnm o pıke takımı ozel yapımmış
sızın ıcın okadr cok fedakarlık yapıyom bı rep veren yok bee altarafı şu yazımın ustundekı terazıye tıklıycan zor deıl yapabılırsın cnm

senin dedigin gibi lila sandalyeli olana baktım canım.
bence daha fazlada düşünme cunku fiyat olarakta cok uygun

senin de beğendiğine sevindim.Canım umarım kısa dönem çıkar.Salon yeri içte kalıyor ama kroki koyarız salon çok şirin.Sen baktığında 2 salon vardı dimi bizimki lila sandalye olan ve özmutlu 1 yazan salon

12buyukkg6.jpg

bende siyahı cok sevdigim icin abimin eşi bana bu yatak örtüsünü almıştı.
siyah kadife üzerine gümüş islemeler. birde acık renk istiyorum aslında ama annem dantel ördügü icin masraf cıkarmakta istemiyorum dogrusu

kızlar bu arada ben siyah ile kırmızıyı çok seviyorum nevresimde falan.Çok romantik bana göre ama nişanlım siyaha kızıyor.Kırmızı saten nevresim takımı almayı düşünüyorum kullanışlı olmaz biliyorum ama belki de kırmızı nevresim takımı alırım ne yapıyım nevresimde seviyorum siyah ile kırmızıyı

Back
X