kız ben yazdımya cok guzelmıs şirinmıs dıye gule gule kulan dıye bı oncekı sayfada bak
Anacım onu kime yazdığın belli değildi ki, hatta ben de altına yazdım bu mesaj bana mı diye...
Madem bana teşekkür ederim o zaman :1rolleyes:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ben yazdımya cok guzelmıs şirinmıs dıye gule gule kulan dıye bı oncekı sayfada bak
Anacım onu kime yazdığın belli değildi ki, hatta ben de altına yazdım bu mesaj bana mı diye...
Madem bana teşekkür ederim o zaman :1rolleyes:
sağolun arkadaşlar beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim hepinize.
kız kkda sorun cıktı bende anlarsın dıye tsk tıkladım baksana bee yaa kaydirigubbakcemile
sağolun arkadaşlar beni aranıza aldığınız için teşekkür ederim hepinize.
Bu arada ay tabak süper hele dondurma kaseleri ne değişik ne hoş öyle hangi markanındı canım onlar?
cbell canım iyi günlerde kullan inşallah kulpları kasenin benim de çok hoşuma gitmişti mağazada ama benim gördüğüm kaseler bardak gibiydi bu daha başka değişik güzel
Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Boynumda düzleşme var,bikaç gün önce ağır şeyler kaldırınca boynum yine ağrımaya başladı.Ağrım o kadar fazla ki başıma vuruyor oda bulantı yapıyor.Bi an önce eve gidip uzanmam lazım yoksa çok kötü olacak.Arkadaşın dışarda işi vardı.Umarım bi an önce gelirde bende giderim :1no2:
Kızlar bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Boynumda düzleşme var,bikaç gün önce ağır şeyler kaldırınca boynum yine ağrımaya başladı.Ağrım o kadar fazla ki başıma vuruyor oda bulantı yapıyor.Bi an önce eve gidip uzanmam lazım yoksa çok kötü olacak.Arkadaşın dışarda işi vardı.Umarım bi an önce gelirde bende giderim :1no2: