2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

turuncu ohhhh ıyı olmus benım manıtam bıle yokken sız nasıl hava atarsınız bee
alev enıstenın evı yok anlasılan ayy bende evı olan ıstıyomm bee ev almak cok zor aman gonlu zengın olsun
zaten tahmınıme gore enfazla 10 yıl yasanır bu dunyada oyuzden mala ne gerek yalan dunyada

Rabbim sanada hayırlı bi kısmet verir inşaallah canım :1hug:

ıyıyım cok şükür sağlıklıyım :1closedeyes:
ama ablama cok moralım bozuldu akşam adam gıbı yanımıza cağırdık napcanız dıye ctesıne kadar esylarım gelmezse boşancam dedım dedı bende ı yaptın bız sana daha onceden dedık dedım yuva bozmak kolay mı dedı ne yuvası kzım dedım ne yuvası sevgı saygı yok adam onu esek gıbı calıstırıyo reıl edıyo hala yuva dıyo bee kötükedihüso
sonra ddım gem bıze kocaman ev bura senın evın ne dedı bılıyon mu ılerde ole demezsın ozmn sorarım sana sımdı cok sınırlendım ıste ben hep onu dusundum hep dedım bu evlerımızde ablamların hakkı cok buyuk dıye o bana öle dııyınce hıc bısey demedım aslada karsmıycam :sm_confused:

Sen söyleyeceğini söylemişin canım.Bundan sonrası ablanın kararı artık.Herşeyin hayırlısı...

ıyıyım cok şükür sağlıklıyım :1closedeyes:
ama ablama cok moralım bozuldu akşam adam gıbı yanımıza cağırdık napcanız dıye ctesıne kadar esylarım gelmezse boşancam dedım dedı bende ı yaptın bız sana daha onceden dedık dedım yuva bozmak kolay mı dedı ne yuvası kzım dedım ne yuvası sevgı saygı yok adam onu esek gıbı calıstırıyo reıl edıyo hala yuva dıyo bee kötükedihüso
sonra ddım gem bıze kocaman ev bura senın evın ne dedı bılıyon mu ılerde ole demezsın ozmn sorarım sana sımdı cok sınırlendım ıste ben hep onu dusundum hep dedım bu evlerımızde ablamların hakkı cok buyuk dıye o bana öle dııyınce hıc bısey demedım aslada karsmıycam :sm_confused:

canım benim sonra sen sorumlu olam canım ama sakin kafayla oturup düşünmesi gerek ablanın

Bizde kirada oturacağız maalesef.Ev almak şimdilik hayal gibi geliyor bana :delphin:

ah canım bize de öyle geliyor dün akşam arkadaş anlattı torpille almışlar 1000 ytl ödüyorlarmış ayda ki onların evi büyük ben 2+1 istiyorum babası araştırıcak kira gibi olabilecek bir ev olursa çok iyi olmazsa zaten bize göre değil:1no2:

kız hee ya nıye bukadar erken aldınız merak ettım yanı ıns rabbım o gunlerı gostermesın ama ayrlık falan olunca cok zor olur
alev valla dusuncek bı tarafı kalmadı ama kısmet
ben bugune kadar neye kotu deımse sonucunda hep ı seyler oldu allahım cok şükür

Canım eşyaları niye böyle erkenden aldınız ki :uhm:
bitanem cok uyguna buldum ve cok güzeldi hosuma gitti.nisana kadar depoda tutcaklar esyaları beyaz esyaları babam ilk nişanlandıgımızda elimde para varken alayım demişti anlayacagın cogu bitti sayılır ceyız desen senelerdir bunu da alayım sunu da alayım doldurmusum evi:)simdide bekliyoz nişanlımın kardesi askere gitcek diger kardesi subatta dogurcak:) öne cekmemizde imkansız off yaaa:(

bitanem cok uyguna buldum ve cok güzeldi hosuma gitti.nisana kadar depoda tutcaklar esyaları beyaz esyaları babam ilk nişanlandıgımızda elimde para varken alayım demişti anlayacagın cogu bitti sayılır ceyız desen senelerdir bunu da alayım sunu da alayım doldurmusum evi:)simdide bekliyoz nişanlımın kardesi askere gitcek diger kardesi subatta dogurcak:) öne cekmemizde imkansız off yaaa:(

Hmm CADIARZU
Anladım canım..Çok erken almışın mobilyalarını ama içine sindiyse sorun yok demektir.Şurda 2009a ne kaldı ki :bbo:
Varsın birazda depoda beklesin a.s

Aleeevvvv kıs sen "şurda 2009 ne kaldı ki" diyon ama bana sanki daha çok varmış gibi geliyor -tatlicadiarzu-

şekerler moral vereyim dedim size bakın benim takvime hala 37 hafta var ama moral bulmak için mecburuz demeye yine söylüyorum işte 4 ay sonra 2009 sonra hazırlıklar sonra bir bakmışız evliyiz:dance:

şekerler moral vereyim dedim size bakın benim takvime hala 37 hafta var ama moral bulmak için mecburuz demeye yine söylüyorum işte 4 ay sonra 2009 sonra hazırlıklar sonra bir bakmışız evliyiz:dance:

sonrada bir bakmışız burda kocalarımızdan dert yanıyor, kötü yanlarını anlatıyoruzz.... :roflol:

eee ne demişler hayat tekerrürden ibarettir.... :roflol:

Alemsiniz kızlar yaaa.
Şunun şurasında 4 ay kaldı 2009a kaydirigubbakcemile4.
Şubat tatilindede 3 haftalığına yurtdışına gideceğim.Döndüğümde herşey daha çabuk ilerler herhalde :lepi:

günaydın kızlaaarrrra.s.
evet 2009 a daha çok var kafamçokkarıştı
ama güzel yonden de bakmak lazım yani düşünsenize bikere hepimiz en geç 10-11 ay sonra evli olucaz:teytey: ve ömrümüz boyunca öle olcak inşallahh:Saruboceq: yani bu günleri bi daha hiç yaşamıycaz nişanlımıza duyduğumuz özlem bi evi onunla paylaşma hayalleri bekleyiş heyecan çookk güzell a.sbu günlerin tadını çıkaralımmmm

yahu ınsanın sızınle ıcı kararıyo bee
sayılı gun cabuk gecıyo valla tadını cıkarın sonra dersınız ahh keske hep nısanlı kalsaydık dıyen bunu kesın dıyceksınız cunku nısanlı olmak cok guzel bı duygu hernekadr cok az yaşasamda ole yanı evlılıkse zaten hep onla olcaksınzı gelır gecer sız bıle ınanamazsınız bunları unutmayın bende ozmn ınsa nışanlı olurum sız evlı kart gelın olursunuz hahaha

yahu ınsanın sızınle ıcı kararıyo bee
sayılı gun cabuk gecıyo valla tadını cıkarın sonra dersınız ahh keske hep nısanlı kalsaydık dıyen bunu kesın dıyceksınız cunku nısanlı olmak cok guzel bı duygu hernekadr cok az yaşasamda ole yanı evlılıkse zaten hep onla olcaksınzı gelır gecer sız bıle ınanamazsınız bunları unutmayın bende ozmn ınsa nışanlı olurum sız evlı kart gelın olursunuz hahaha

Ya etrafımdaki herkes nişanlılık döneminin tadını çıkar diyor ama ben bi tat alamıyorum maalesef.Aramızda o kadar mesafe var ki.1,5-2 ayda bi anca görüşebiliyoruz.Hal böyle olunca ne tadı kalıyor ne tuzu....

Back
X