2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

merhabalar artık seneye evlenecekler arasına ben de geldim kısmetse cumartesi günü istemeye geliyorlar 30 agustos da evde yüzüklerimizi takçaz mayıs ayındada inşallah evlencez:sm_cool:

hoşgeldin nüktea.s
Allah tamamına erdirsin:CüvCüv:

nukte hgeldın gecen gunde geldın kayboldun bacımm
yaaa yazıdm bı turlu yollayamadım perlebende o markayı cok beğebnıym

kıslar jua'dan 6 adet havlu bir de bornoz takımı aldım:teytey:
inanılmaz mutluyum:roflol:gamyoncuiremsu

Ay nişanlım her geldiğinde gidelim alalım şu havlular diyoruz ve hep unutuyoruz, libra sen benden önce aldın valla. Güle güle kullan canım. Ben de havlusundan alacağım inşallah.

Kuzularım ben de çeyizim için birşeyler aldııım. hihoyyyt Philisten ızgara aldım çok şık, nişanlım çok istiyordu onu sırnaşık şey Bir de elektrikli süpürgemin siparişini verdim o da bu hafta içinde gelir. Onun markası da elektrolux. Bakalım önümüzdeki ay da blender ı alacağım muhtemelen :dance: Yaşasın çeyiz düzmek hehehehee

Kuzularım ben de çeyizim için birşeyler aldııım. hihoyyyt Philisten ızgara aldım çok şık, nişanlım çok istiyordu onu sırnaşık şey Bir de elektrikli süpürgemin siparişini verdim o da bu hafta içinde gelir. Onun markası da elektrolux. Bakalım önümüzdeki ay da blender ı alacağım muhtemelen :dance: Yaşasın çeyiz düzmek hehehehee

eveettttttt çok zevkliiiihihoyyythihoyyythihoyyyt önceden düşünsen böle olcaamm aklıma gelmezdi hayatta hep çeyiz hep çeyiz:teytey::teytey:

eveettttttt çok zevkliiiihihoyyythihoyyythihoyyyt önceden düşünsen böle olcaamm aklıma gelmezdi hayatta hep çeyiz hep çeyiz:teytey::teytey:

Kesinlikle katılıyorum, biri dese ben mi öyle olacagım amaaan der geçerdim. Şimdi hep çeyiz alışverişi yapasım var :utangac:

kzlar bişiy srocam yaa... şimdi biz beyaz eşyamızı aldık demiştim size boschtan . neyse işte şimdi kafama takılıyor 7 kg. lık aldım. yorgan girer mi kızlar iki kişilik... yoksa teslim almadan değiştireyim mi* bilgisi olan var mı?

kızlar iyi akşamlar demeye gelidm çok rahatsızım doktora gittim ilaç verdi.Farenjit yazdı reçeteme çok fenayım alerjim de var çok rahatsızım kızlar kendinize iyi bakın

burcu tam olur sen merak etme bende derken arkdaslara ozellıkle 7 kg alın dıyom uykus setı ıcın falanda merak etme olur
alebv cokcok gecmıs olsunn
ben cıkıyomm ı akşamlar

kızlar iyi akşamlar demeye gelidm çok rahatsızım doktora gittim ilaç verdi.Farenjit yazdı reçeteme çok fenayım alerjim de var çok rahatsızım kızlar kendinize iyi bakın

canım ya çok geçmiş olsun... ben şimdi bir öperim yanağından hiç bir şeyin kalmaz... Şeniz

burcu tam olur sen merak etme bende derken arkdaslara ozellıkle 7 kg alın dıyom uykus setı ıcın falanda merak etme olur
alebv cokcok gecmıs olsunn
ben cıkıyomm ı akşamlar

vallhi çok kafama takılıyor bu mevzu böcükk ama hele bir sıpmasın vallahi seni atar yıkarım içinde :roflol:

kzlar bişiy srocam yaa... şimdi biz beyaz eşyamızı aldık demiştim size boschtan . neyse işte şimdi kafama takılıyor 7 kg. lık aldım. yorgan girer mi kızlar iki kişilik... yoksa teslim almadan değiştireyim mi* bilgisi olan var mı?
canım elyaf hazır yorganlar battaniyeler yastıklar sığar 7 kıloya ama cok zorda kalmadıkca makinaya atma bence.etrafınızda kuru temizlemeci filan varsa zaten cok uygun fıyata temızlıyolar mesela bızım kuru temızlemecı 10 ytl ye temızlıyo super tavsiye ederimmm

kızlar düşüncede seneye yaza benimde ewlilik war gibi kısmetse ama hiçbi hazırlıım yok nerden başlasam napsam bana yardımcı olun yaw...
aileler öle düşünüo ama ben düşünemiorum sanırım off stresli yaw

canım elyaf hazır yorganlar battaniyeler yastıklar sığar 7 kıloya ama cok zorda kalmadıkca makinaya atma bence.etrafınızda kuru temizlemeci filan varsa zaten cok uygun fıyata temızlıyolar mesela bızım kuru temızlemecı 10 ytl ye temızlıyo super tavsiye ederimmm

tatlım bir gün bir halı yıkama şirketinin önünden geçerken birde ne göreyim. biri yere yorganı at ayağıyla çiğniyor :1shok: ogün bu gündür dışarda temizle fikri kafamı kurcalıyor. nede olsa bu sarılıp yattığım şey... tek kişilikten yana korkum yokta çift kişilikte tereddüte düştüm işin aslı :uhm: nerden bulsam ki kullanan

kızlar düşüncede seneye yaza benimde ewlilik war gibi kısmetse ama hiçbi hazırlıım yok nerden başlasam napsam bana yardımcı olun yaw...
aileler öle düşünüo ama ben düşünemiorum sanırım off stresli yaw

canım bende yeni yeni başladım çeyiz olayına ve bende yetişmeyecek diye korkuyorum işin aslı...

Günaydın kızlar...

Aramıza yeni katılanlara hoşgeldin diyorum.a.s.

Cbell cim yeni çeyizlik eşyaların hayırlı olsun güzelim yerimseniben

Alevcim sanada tekrar geçmiş olsun.Çok dikkat et kendine emi :teselli:

Back
X