Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayrıca zaten kocaman bu. benim sevgilim obur bir seferde bir bütün ekmeğe yapıyor tostu :))) bakma zayıf olduğuna:))) onun için makina önemli. ayrıca dikkar edersen hem fiystı uygun hemde wattı bile rakiplerinkinden daha yüksek...
biz anlaşma yaptık canım tostları o yapacak gerçekten güzel yapıyor... bende portakal sularını sıkıcam:))) nasıl pazarlık:))))
![]()
bu sefer olmuştur inşallah baya uraştım yaaa
yemek odam ama aynı modal ama sandalyeler derı
![]()
koltuklarım aynısı
![]()
yatak odam ama koyu renk he rtarafı yatagıda baza derı :)
![]()
ıkı tanede oturma odası ıcın bole kanepe aldık derı
![]()
sonunda yaptım yani hahah:)
güselim baya araştırdım gerçekten en iisi bu:) sende incele iicene bi anneme iki alt modelini aldık o bile süper bunun ekstra bi kaç özelliği war, kuzenimde geçen ay evlendi bunun geçen sene çıkan modelini aldı o da çok memnun...
aslında ben kazanlılardan alacaktım. fakat baktım özellikler aynı... bayiisine gidip konuştuumda ewde yapılan ütüler için fazla kazanlılar hiç gerek yok ayrıca yer kaplıo dediler ki doru... hiç bi farkı yok buharı çlok güçlü... bsu hazneside fazla... ayrıca ütü hafif ütü yaprken öle kolun ağrımıo...
nastasia teşekür ederim tatlım...
bende bayıla bayıla aldım bunları. inş sende alırsın canım. düşün o kadar beğendim ki hiç bir şey yokken çeyizimde bunları aldım. annemde demişti ki bir sende görülmüştür çeyiz düzmeye banyodan başlayan :)))))
kazanlıları bende beğeniyordum ama sonra o kazan başıma bela olur koyacak yer olmaz die vaz geçtim :roflol: ee bizim yabancılar gibi çamaşır ve ütü odalarımız yok :roflol:
burcuözge bende banyo tanımı almadım ve senin takımınıda cok begendim dogrusu
güle güle kullan
burcuözge bende banyo tanımı almadım ve senin takımınıda cok begendim dogrusu
güle güle kullan
vallahi anlaştıkkk bir örnek ütü ve tosçtumuzzz olacakkk kaydirigubbakcemile5
yemin ediyorum yarın uğur böcükü bunları okuyunca bittiğmiz andır. benden habersiz karar mı verdiniz die :roflol: