2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

buldum :) onda güsel ewt aslında o dediim modelle ikisi arasında kalmıştım ozmn bundan alalım hehe
ii oldu yaa ortak karara warmamız bu konularda...
ozmn philips ütü arzum totçu alıoruz...

ayrıca zaten kocaman bu. benim sevgilim obur bir seferde bir bütün ekmeğe yapıyor tostu :))) bakma zayıf olduğuna:))) onun için makina önemli. ayrıca dikkar edersen hem fiystı uygun hemde wattı bile rakiplerinkinden daha yüksek...

haklısın cnm bende düşünmüştüm onu fiyatı özelliklerine göre uygun diye... hayırlısı artık alalım güle güle kullanalım aşkımıza güsel güsel tostlar yapalım

biz anlaşma yaptık canım tostları o yapacak gerçekten güzel yapıyor... bende portakal sularını sıkıcam:))) nasıl pazarlık:))))

90947qd8.th.jpg
[/IMG]

işte bu da benim bahsettiğim ütünün fotosu cnm... philips GC 4640i
özellikleri süper... aynı özelliklere tefaldeki ütüler çok çook pahalı

90947qd8.th.jpg]

biras önce çıkmadı şimdi olur umarım

Philips Gc 4640i Azur Ionic Buharlı Ütü
* İyonik DeepSteam ile kırışıklıklar kolayca giderilebilir * Ulaşılması zor bölgeler için Buhar Ucu * 2400 W ile hızlı ısınma ve güçlü buhar * 150 gr/dak buhar püskürtme * 40 gr/dakikaya kadar kesintisiz buhar püskürtme * Dikey buhar sayesinde askıdaki kumaşlarda kırışıklıklar giderilir * Ergonomik yumuşak sap sayesinde sonsuza kadar sürecek ütü keyfi ** Ütü bırakıldığında devreye giren elektronik kapanma sistemi *Damla durdurma s Xip 0 istemi, elbiselerinizi ütülerken leke oluşmasına engel olur ** İki Kat Etkin Kireçlenme Sistemi, kireç oluşumunu önler **Isıya karşı korumalı kapak sayesinde cihaz hemen kaldırılabilir * Ekstra uzun 3 metrelik kordon * 350 ml su deposu * Kordonun kolayca saklanabilmesi için kordon bağlayıcı * Ütü yalnız bırakıldığında devreye giren elektronik kapanma sistemi * Belirli bir süre kullanılmadan bırakıldığında veya devrildiğinde elektronik kapanma sistemi ütüyü otomatik olarak kapatır. * Isı karşı korumalı kapak ile kullanımdan hemen sonra kaldırılabilir * Kumaşı eşit derecede nemlendiren hassas sprey * Düşme direnci konusunda uluslararası standartların üzerindedir * 360 derecelik mil, ütü sırasında maksimum hareket özgürlüğü sağlar * Bu ütüde musluk suyu kullanılabilir * Zor kırışıklıklarda daha derine işleyen %50 daha küçük buhar parçacıkları

sonunda yaptım yani hahah:)
güselim baya araştırdım gerçekten en iisi bu:) sende incele iicene bi anneme iki alt modelini aldık o bile süper bunun ekstra bi kaç özelliği war, kuzenimde geçen ay evlendi bunun geçen sene çıkan modelini aldı o da çok memnun...
aslında ben kazanlılardan alacaktım. fakat baktım özellikler aynı... bayiisine gidip konuştuumda ewde yapılan ütüler için fazla kazanlılar hiç gerek yok ayrıca yer kaplıo dediler ki doru... hiç bi farkı yok buharı çlok güçlü... bsu hazneside fazla... ayrıca ütü hafif ütü yaprken öle kolun ağrımıo...

vallahi anlaştıkkk bir örnek ütü ve tosçtumuzzz olacakkk kaydirigubbakcemile5
yemin ediyorum yarın uğur böcükü bunları okuyunca bittiğmiz andır. benden habersiz karar mı verdiniz die :roflol:

sonunda yaptım yani hahah:)
güselim baya araştırdım gerçekten en iisi bu:) sende incele iicene bi anneme iki alt modelini aldık o bile süper bunun ekstra bi kaç özelliği war, kuzenimde geçen ay evlendi bunun geçen sene çıkan modelini aldı o da çok memnun...
aslında ben kazanlılardan alacaktım. fakat baktım özellikler aynı... bayiisine gidip konuştuumda ewde yapılan ütüler için fazla kazanlılar hiç gerek yok ayrıca yer kaplıo dediler ki doru... hiç bi farkı yok buharı çlok güçlü... bsu hazneside fazla... ayrıca ütü hafif ütü yaprken öle kolun ağrımıo...

kazanlıları bende beğeniyordum ama sonra o kazan başıma bela olur koyacak yer olmaz die vaz geçtim :roflol: ee bizim yabancılar gibi çamaşır ve ütü odalarımız yok :roflol:

burcuözge bende banyo tanımı almadım ve senin takımınıda cok begendim dogrusu
güle güle kullan

nastasia teşekür ederim tatlım...
bende bayıla bayıla aldım bunları. inş sende alırsın canım. düşün o kadar beğendim ki hiç bir şey yokken çeyizimde bunları aldım. annemde demişti ki bir sende görülmüştür çeyiz düzmeye banyodan başlayan :)))))

kazanlıları bende beğeniyordum ama sonra o kazan başıma bela olur koyacak yer olmaz die vaz geçtim :roflol: ee bizim yabancılar gibi çamaşır ve ütü odalarımız yok :roflol:

haklısı cnm:) kısmet belkide ütü odamız olur büyük bi ewimiz olurda işallah:)
uurböcüğüde takılsaymış. artık kararımızı werdik o da alsın aynılarından...:hooray:

mikser aldın mı cnm

güle güle kullan

güle güle kullan cnm:) bakalım bende alacağım inşallah ama en sona banyoyu bırakayım diyorum... ama içimde gidio almamak için zor tutuorum kendimi ne güsel şeyler war yaa...

güle güle kullan

çok teşekkür ederim canımmm Şeniz beğenmene sevindim... ama aynı şeyi ekledğim kaşık modele için söylemediler :roflol: fazla çılgın buldular onun için ne düşündün ? almayı düşünüyorumda kamuoyu yoklaması yapıyorumyerimsenibenpeki sen nastasia ne düşündün kaşık takımı için çok mu uçuk?

vallahi anlaştıkkk bir örnek ütü ve tosçtumuzzz olacakkk kaydirigubbakcemile5
yemin ediyorum yarın uğur böcükü bunları okuyunca bittiğmiz andır. benden habersiz karar mı verdiniz die :roflol:

bi de sanırım banyo takımımız aynı olacak:) bende seninkinden almayı dşünüyorum... bakalım kısmet... alınca resimi koyarım buraya ama evlilik arifesinde alacam daha değil...tabiki tutabilirsem kendimi-tatlicadiarzu-gamyoncuiremsu

Back
X