2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

perle bakma sen onaa çatal kaşık takımımı beğenen üstelik almış biri çıktı yaaa kızdı şimdii :roflol:

kızım sen bela mısn bee :roflol:
perle barı aldıysn ortalık yerde gosterme destek olma şuna bee
ben sana daha ıyısnı alcam söz at onu at sen kaydirigubbakcemile3

kızım sen bela mısn bee :roflol:
perle barı aldıysn ortalık yerde gosterme destek olma şuna bee
ben sana daha ıyısnı alcam söz at onu at sen kaydirigubbakcemile3

bak yaaa şimdiii hatırladıımmm:jeyyar:
böcüüümmmm sen de onun aldığı banyo takımlarını beğenmemiş miydim hıııınaniknanik

günayydıın kızlarrr... uğur böcüğüm sanada günaydııın sen bana günaydın demesende...
bu arada sabahtan beri yazdıklarınızı okudum. baya muhabbet ilerlermiş...yetişemedim bukdr uyumadnın cezasını çekiyorum...
mannakcığım bence moru düşün sewiyorsan eğer, dekorasyon sitelerinde falan da araştırdım yatak odası için en ideal renk dieyorlar. benz ztn sewerim... bir de yeşil iyi diyorlar ama sewmem yeşili okadar ewde onun için mor lila krem... sen bilirsin yani...

colbed002mw2.jpg

biras karanlık duruo ama ahşaplar krem olursa harika olur...aydınlık sağlar için ferahlar... krem yerine beyaz mobilyada düşünebilirsin canım bu sene baya beyaz mobilya moda..

günayydıın kızlarrr... uğur böcüğüm sanada günaydııın sen bana günaydın demesende...
bu arada sabahtan beri yazdıklarınızı okudum. baya muhabbet ilerlermiş...yetişemedim bukdr uyumadnın cezasını çekiyorum...
mannakcığım bence moru düşün sewiyorsan eğer, dekorasyon sitelerinde falan da araştırdım yatak odası için en ideal renk dieyorlar. benz ztn sewerim... bir de yeşil iyi diyorlar ama sewmem yeşili okadar ewde onun için mor lila krem... sen bilirsin yani...

aha arkidişim gelmişşşşş günaydınn canımmm :roflol::roflol::roflol: neler çekiyorum ben burda sabahtan beri

bak yaaa şimdiii hatırladıımmm:jeyyar:
böcüüümmmm sen de onun aldığı banyo takımlarını beğenmemiş miydim hıııınaniknanik

kız sen harbı düşmansın bana ne açiğımı verıyon meydana dost var dusman var
ayrıca mannak bende senın safakdasın olurum ne var kaydirigubbakcemile4

kım gunaydın dememısse ayıp etmıs ha terbıyesuzzz cnm Şeniz

kız sen harbı düşmansın bana ne açiğımı verıyon meydana dost var dusman var
ayrıca mannak bende senın safakdasın olurum ne var kaydirigubbakcemile4

aa tamam o samannn sende şafakdaşımm ollllllll kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
bu arada canım geçmişi bilmediğim için soruomm neye 2 gün kaldıı??????

yaa dimi cnm öyle terbiyesizler war ne warki şurda şöyle konuşuyoruz paylaşıyorz... bi günaydını çok görüp kapris yapıolar...:):):)

mannakcığım araştırıyım biras bulurum sanırım ama gerçekten bi çok yerde okudum en yugun renk olduuğunu znt ewimdeki renkleri birasda o bilgilere göre seçtim... ama ztn sewdiğim renkler...

Back
X