2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar peki fritöz alan veya almayı düşüneniz war mı? ne tawsiye edersiniz... iç haznesi çıkan istiorum ben... temizliği daha kolay sanırım...

ben asla dusunmuyommm acıkcası neden mı hemn dıyemm bızm evde var ama ıkı kere kuıllndımher seferınde ınaılmazyağ topluyo ve her parcası enfazla ıkıncı kızartmada yıkamak zorunda kalıyon ole kolayda deıl yıkamak hem kızartmalr cok sert oluyoo sevmedım ıste valla evde bı tencere var kızartöa tenceresı 10 ytl almıstıkk super olıyyy telı torbası ııcnde

kız uğur böcüküm nasıl zevkin var :sm_confused: ne biçim gelinlik bu tabi zevk meselesi ama ne bilim bunu annem görse ne böle dul kadınlar gibi derdi kaydirigubbakcemile3

senın ananı varya kzımcok guzel bee ne anlan ben kuyruk kısmını bıde nakıslarını beğendım ve daha kabarık senınkılerden gene guzel kızlara sor ıstersenn :dilcikar: :dilcikar:

kızlar solen bakkem valla yorum yapmayana doverım sımdı bu beğendım gelınlıklı guzel yoksa seven ın koydukları mı guzel benımm koyduklarımm mı guzell hadı canuk yrummm

gelinlik.jpg

ya şu rahibe duvaklı olanlar var yaa onlarda bana sıcak geliyor işin aslı... çok asil duruyor böcük bunu beğendim şin aslı. hatta kabarık gelinlik sevmediğim halde beğendim kızzz..Şeniz gayet sade ve zarif

eee evt dığer kızlarrr nerdesınız beee alev turuncu burcunun arkadasıı
seven bundan sonra baş dusmanımsın :jeyyar:

ozmn fritöz almıorum onun yerine kızartma tenceresi telli melli okiş
daha pratik sanırım...

bunu çok beğendim dediğinden önce koyduklarını bende beğendim ama gerçekten çok sade yani pek bi özelliği tarzı yok bence... daha farklı bi modelde gene eteğinde nakışları olan bi model bence daha güsel olabilir böcüüüm

kızlar peki fritöz alan veya almayı düşüneniz war mı? ne tawsiye edersiniz... iç haznesi çıkan istiorum ben... temizliği daha kolay sanırım...

canım 3 yıl önce türkiyeden fritöz aldık ama çok yavaş kızarttığı için hiiç beğenmedik.Temizliği falanda çok zordu.Bizim bi ayağımız yurtdışında olduğu için ordan bi fritöz getirdik.Malum belçikalıların meşhur yemeklerinden biri patates kızartmasıdır.Hal öyle olunca fritözler özel üretiliyor.Türkiyeden aldığımız fritözde kızartma 20dkda kızarıyorsa bu aldığımızda 5dk.da kızarıyor.Çoook memnunuz.Velhasılı kelam bende kendi çeyizim için aldım bitane.Üstelik temizliğide çoook kolay.Parçalarını çıkarıp makinaya atıyorsun.Yıkanınca geri takıyorsun.İşte buuu a.s

buda resmi kızlar.10 yılda garantili

2234_v_1.jpg

valla ben biraz şatafat seviyom zaten kabarık hoşuma gidiyor ama üzerimde görmem lazım tabi hangisi hoş durur o gelinlikler değişik geldi diye gönderdim çok hoşuma gittiğinden değil ayrıca :dilcikar:

hadı hadıı :1rolleyes: :1rolleyes: ohhh çatlada patlaaa :roflol:

canım 3 yıl önce türkiyeden fritöz aldık ama çok yavaş kızarttığı için hiiç beğenmedik.Temizliği falanda çok zordu.Bizim bi ayağımız yurtdışında olduğu için ordan bi fritöz getirdik.Malum belçikalıların meşhur yemeklerinden biri patates kızartmasıdır.Hal öyle olunca fritözler özel üretiliyor.Türkiyeden aldığımız fritözde kızartma 20dkda kızarıyorsa bu aldığımızda 5dk.da kızarıyor.Çoook memnunuz.Velhasılı kelam bende kendi çeyizim için aldım bitane.Üstelik temizliğide çoook kolay.Parçalarını çıkarıp makinaya atıyorsun.Yıkanınca geri takıyorsun.İşte buuu a.s

markası ne cnm onun...bulursam ozmn ondan alırım bulamazsam tencere kızzartması...

buda resmi kızlar.10 yılda garantili

2234_v_1.jpg

en sevdımm sey kızartma neden cunku ben nığDELIyımmm kız ebn saa gelcem bol bol yap he bıde su kırmızı ıle cızdıklerım cok komık geldı yaa
zaten yıkadın mı hopp yerıne takmann gerek ohh hıc zor deılmıs bbıde bana alsana kız hedıyee

turuncu essek kadar ustundee 10 yıl yazıyo okuduk anladık sımdı sen bıze havamı atıyon ıkıde bı 10 yıl dıyıp duruyonn bende ısterımmm

Back
X