2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ben de geçen yıl prıfilodan ufak bir fritöz almıştım ama kızartma tenceresi de alıcam.Turuncu canım iyi günlerde kullan biz de laırdık buralarda olsaydı.Bu arada nevresim takımını ne yaptınız hani şu kırmızı saten olanı ben bulamadım

SEVEN cnm ben o sıteyı cok beğenıyomm cnm hatta burdakı gacılara ben verdımm bazı arkadaslara bence sağlam bı yer neden mı cunku malın ıadesı söz konusu ufak bısey al mesela nevresım takımı ac bak beğenmezsen ıade et ole yanı bence ksınlıkle guvenılır olmadı benım param olunca ordan bıseyler alcam benım almamı bekle
KIZLAR 294 OKUMADINZ MI BEE

kızlar ben çeyiz evi'nden alışveriş ayptım..
dğn beni arayıp ürünlerimin kargoya verildiğini söylediler..
elime geçince hemen haber vericem size:CüvCüv:

ne diyosun sennn :1shok:
turuncu canım banada çok uygun olduğu için ordan alayım dedim hem kargo ücretsiz
mesela şu uğurböcüğü varya böcük işte onun aldığı örgü battaniyeli nevresim turkuaz olan hatırlarsan onu istiyorum sitede 150 ytl normalde 180 civarı dünde sordum piyasada hatta böcükte 180 ne almış
bide kütahya porselen normalde 320 diyolar orda 270 gerçi dünde bi yerde 270 ytl falandı ama pahalı değil yane uygun

baska böcuk mu var bacımmm bu ne demek kız cok guldum alla senı :roflol: :roflol:

ehrazatndends9.png

aha buda arkasıı

işte kızlar hayalimde ki gelinlik bu yada buna benzer bişiy... gayet sade ve şık... saçda şöyle olabilir...
82600961bf9.jpg

Son düzenleme:
burcu babam benı vurur ben öle gıysemm ama cok guzel yanı ıdaere eder hahaha
kızlar yaa sıze dıomkı reklam yapmayın anam neden anlamazsınız sımdı atılcaksınız sıteden cabuk o sıtenın adı gectığı yerlerı sılın bakem
lıbra al bızede hemen haber et emı
seven sıl baıcm sıl

yook da ben böcük kısmını biraz vurgulamak istedim özellikle "çatla patla"dan sonra kötükedihüso sositososito

ha bende korktumm bıan ustume gül kokladınız sandımda heyecan yaptımm bıann duygulandım kafam karıstı öle ıste karısık bışıler oldu baa :uhm:

he yaa ben 180 ytl adldım kazık yedım ama 20 ytl takstlı fıyatı pesın 150 ıdı zaten ozmnn kazık yemedım zaten hayatımda hıc kazık yemedım ama cok attım

merhaba kızlarr ben de geldimmmsengözlerimebaksanab

ı halt yedın sımdı sınırımı senden alcam heee bunlara okadar sey yzıyom hıc bıraz oncede soru sordum cvp yok kımseden yok anam yok ınsan oğluna yaranılmıyo ama kahrolsun bu içimdekı ınsan sevgısıne
ayy kız sımdıkk kacaccakk hosgeldınn nasılsın neden gec kaldın :1hug
:

Back
X