Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
turuncum hayırdır canım neyin varmirmirmirmir
fıstığım ben 6 tane havlu aldım jua'dan ,
tanesi 14,50'ye geldi..
birkaçının resmini ekleyeyim aşkitom:CüvCüv:
![]()
![]()
canım bende de bunların bir iki modeli var.yerimseniben bende çok beğenerek almıştım :1hug: en alttakinden var mesela. bende bornozumu jua alıcam ama aynı byle kabartmalı olanları var. el havlulrındaki gibi kızınkinin yakasında kabarıl çiçekliler ben onları daha çok beğendim ondan alıcam... güle güle kullan canımm a.s.
![]()
![]()
![]()
![]()
nasıllar????
kızlar dün çeyizime birşeyler aldım çok mutluyum.Bernardo mağazasından hani cbell resim koymuştu boncuk kulplu salata kasesi ve ona takım yaptım kahvaltılık aldım hani ahşap standlı olanlar var ya onlardan bir de 12 kişilik yemek takımım olmasına rağmen 6 kişiliik bone china serisi gördüm 240 ytl 37 parça ve çatal bıçak takımı (renkli saplı olanlardan) hediyeliydi.Yemek takımı çok güzel çay seti olarak da kullanılabilinir fincanları da varAllah ödeme kolaylığı versin
işte bu :
özellikleri :
Erkek Bornoz:L-XL beden
Bayan Bornoz: S-M beden
Banyo Havlusu: 85x150cm.(2 Adet)
Baş Havlusu: 50x90 cm. (2 Adet)
Terlik: 2 Çift
Her iki tarafıda havludur
Bayan bornozunun yakası işlidir
Jua ürünleri, bambu ve pamuk liflerinin karışımı ile sizin rahatlığınız için özel olarak tasarlanmış ve üretilmiştir.
Bambu elyafı, hiç bir tarımsal ilaç kullanılmadan üretilir, çevreye zarar vermeden toprakla çözünebilir
canım olsun yanında olacak ama bu da iyi birşey tadını çıkarmaya çalış:1rolleyes:
Bu arada kızlar bu jua havlularını ilk defa duyuyorum.Bahsettiğinize göre çok kaliteli peki nerelerde satılır bu havlular sadece nette mi?
canım olsun yanında olacak ama bu da iyi birşey tadını çıkarmaya çalış:1rolleyes:
Bu arada kızlar bu jua havlularını ilk defa duyuyorum.Bahsettiğinize göre çok kaliteli peki nerelerde satılır bu havlular sadece nette mi?
herkese günaydına.s.
turuncum birlikte çalışmak çok daha keyifli inan buna..başıma gelmese bu kadar emin konuşmazdım..
ama sevdiceğin dizinin dibindeyken harika bir duygu:CüvCüv:
herkese günaydına.s.
turuncum birlikte çalışmak çok daha keyifli inan buna..başıma gelmese bu kadar emin konuşmazdım..
ama sevdiceğin dizinin dibindeyken harika bir duygu:CüvCüv:
Görecez artık CADIARZU..
Ben en iyisi yapılacak işleri hazırlayıp nişanlımın önüne koyayım.O çalışırken ben de kk.da gezinirim laelaelaelaelae
slm kızlar gecen hafta nıkah ıslerımlerını hallettık dugunumde olacak nıkah 250 lıra aldılar resmen soyulduk yawwwwww neyse bugunde gelınlıgım dıkıldı alacam 5 de