Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bi tuhafım ya salonda alışılmıştan farklı olarak pistin sadece sol tarafında ve balkonda masalar var.sanki küçük sıkıcı gibi geliyor bazen öyle gelmiyor ne bilim ben.Oturur vazıyette 800 kişi alıyor pistin her yanı masalı değil sol kısımda sağda merdivenler var görmüşsündür canım sitesini yazmıştım herkes çok beğendi ama ne bilim tuhaf oluyorum ama orayı tutucaz hizmeti de iyi.Belki de ilçesini sevmediğimden nişanlımın oturduğu ilçede ama ben nikahı da saloda yapıp biraz güzellik katıcam ama içim bi tuhaf umarım geçer.
okarauzum canım nasılsın nasıl gidiyor ben tatil dönüşünden beri fazla giremiyorum çok yoğunum
kızlarrrr benide aranıza alırmısınız.bende inş allahımın izniyle 2009 un son aylarında gelin olacağım.allahtan bir aksilik olmazsa.inş olmazzzz.bu hafta 04.10.2008de nişanım oldu.yeni nişanlandım.:1hug:
kadım da söz aralık ayında da nişan yaptık 4 yıldır birlikteyiz canım.evet al al bitmiyo tabi bi yandanda annemin yıllardır hazırladıkları patikler eşarplar havlular gecelikler ev dolu sizlerde böylemi
günaydınn kızlarrrr :lepi:
bakyorum kimse beni merak etmemiş :dilcikar:
karşınızda artık evli bir bayan varrr :sm_cool:
hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:
hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:
günaydın kızlarrrr nasılsınız coktandır topige ugrayamıyorum malum düğün hazırlıkları cok yoruldummama cok az kaldıı hayırlısıyla 9 kasımm dua edin kızlar bi terslik olmasın
![]()
Kuzuuuum hayırlı ugurlu olsuuun hihoyyyt Ay sormazmıyız hiç, dün her konuşmamızda seni andık. Saat saydık resmen biz de. Ay şimdi nasıl heyecanlıdır. Şimdi evet diyecekler, anaaam evlendi bizim kız diye. KK da sorun vardı dün çok giremedik siteye de msnden epeyi kulaklarını çınlattık kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım reesiiiim reeesiiiim hihoyyyt hihoyyyt