2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım ben kaçar tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar,bu arada ailelerden uzak olma fikrin moral oldu tşk.allaha emanet olun

Ama tatlim erkek modeli ile bayan modeli farkli oluyor yani beden olarak ama uyar sanirim; zahmet olmasin cnm sana hiç uraşma boşwer; nasil olsa soley satan bi yer bulur denerim ben:)

selam kızlar
bende bornoz almayı istiyorum kayseride olduğum için soleyin fabrikasına gittim ve boy ve bedenlerin standart olduğunu söylediler.hayat havluya bakmamı belirttiler.birde onu araştıracağım boy ve beden için.bedende benim sorunum yok ama nişanlımın var :)

alevcim birseylere karar vermek icin cok düşündün sonunda vakit geldi ve karar zamanı bir tercih yapılacak ve degisme sansı yok. bunlar hep aklında o yuzden kafanın karısması normal. sen içini ferah tut hersey yoluna girer merak etme.

bende gıcık bilgisayarımla ugrastım kızlar bir makinam bozulur bir monitor yakında neresi bozulacak bilmiyorum hani

canım bi tuhafım ya salonda alışılmıştan farklı olarak pistin sadece sol tarafında ve balkonda masalar var.sanki küçük sıkıcı gibi geliyor bazen öyle gelmiyor ne bilim ben.Oturur vazıyette 800 kişi alıyor pistin her yanı masalı değil sol kısımda sağda merdivenler var görmüşsündür canım sitesini yazmıştım herkes çok beğendi ama ne bilim tuhaf oluyorum ama orayı tutucaz hizmeti de iyi.Belki de ilçesini sevmediğimden nişanlımın oturduğu ilçede ama ben nikahı da saloda yapıp biraz güzellik katıcam ama içim bi tuhaf umarım geçer.

hosgeldin canım
hayırlısı olsun mutluluklar dilerim

kızlarrrr benide aranıza alırmısınız.bende inş allahımın izniyle 2009 un son aylarında gelin olacağım.allahtan bir aksilik olmazsa.inş olmazzzz.bu hafta 04.10.2008de nişanım oldu.yeni nişanlandım.:1hug:

aynen canım bendede öyle
anneler özenip bir sürü sey yapıyorlar
hepsini kullanmasakta hediye götürürüz nasılsa bizim icin iyi olur

bu arada yeni gelen gelinlerimiz hosgeldiniz

kadım da söz aralık ayında da nişan yaptık 4 yıldır birlikteyiz canım.evet al al bitmiyo tabi bi yandanda annemin yıllardır hazırladıkları patikler eşarplar havlular gecelikler ev dolu sizlerde böylemi

günaydınn kızlarrrr :lepi:

bakyorum kimse beni merak etmemiş :dilcikar:

karşınızda artık evli bir bayan varrr :sm_cool:

hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:

günaydın kızlarrrr nasılsınız coktandır topige ugrayamıyorum malum düğün hazırlıkları cok yoruldumm:( ama cok az kaldıı hayırlısıyla 9 kasımm dua edin kızlar bi terslik olmasın:(

hem dini hem resmi nikahımız kıyıldı. fotoları ekliycem kızlar evlilik hazırlığına konu açıcam ama önce tezahüratları görelimm bakalımm :roflol: :roflol: :roflol:

canımmmm hadi hayırlı osunn bi ömürr mutlu ol insallah sen atlattın darısı bize insallah:):lepi:a.s.

evlı karı oldun artıkın adımlarını ona gore at nan :mymeka: ayy cok cok sevındım ayrıcanez ben dun senı ve dığer ark sordum once sayfaları oku ole gel yanıma :kızgın: hadı cok cok cok sevındım nan valla :sm_cool:
hadı resımlerı alakk bı opucuk kafı sana ne tezaruhatıymıs Şeniz

günaydın kızlarrrr nasılsınız coktandır topige ugrayamıyorum malum düğün hazırlıkları cok yoruldumm:( ama cok az kaldıı hayırlısıyla 9 kasımm dua edin kızlar bi terslik olmasın:(

ay canım sen ılk gelın mı olcan buranın cok sevındım yaa sıra bana ne zmn gelcekk yaa :çok üzgünüm:

gunaydın bu arada
nastasıa canım bence frıtoz greksız tabı nacızane fıkrım bız kullandık cok ığrenc bıseydı hemde bı marka deıl bı kac markanınkını parcalar her zmn yıkanması gerekıyo patatesler kupkuru oluyo falan falan en sonunda gıtık 10 ytl bı tencere aldık suzgeclı super valla bende ole alcam herseyı makınelr yaparsa bız napcez
bornoz konusuna gelınce ozdılek cok ı ama soleyde hıc fena deıl hanıyaa gıt bak arastr ole al bu ceyıs ısınde ne olursa olsun markadan once şans onemlı canım cok ı br markada sorun cıkıyo ama hepsınde aynı sorun olcak dıe bısey yok
ayy bu arda juo tam benlık desene ben kısa boyluyum cok sevındım juo alcamm benn :sm_cool:

Kuzuuuum hayırlı ugurlu olsuuun hihoyyyt Ay sormazmıyız hiç, dün her konuşmamızda seni andık. Saat saydık resmen biz de. Ay şimdi nasıl heyecanlıdır. Şimdi evet diyecekler, anaaam evlendi bizim kız diye. KK da sorun vardı dün çok giremedik siteye de msnden epeyi kulaklarını çınlattık kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım reesiiiim reeesiiiim hihoyyyt hihoyyyt

Kuzuuuum hayırlı ugurlu olsuuun hihoyyyt Ay sormazmıyız hiç, dün her konuşmamızda seni andık. Saat saydık resmen biz de. Ay şimdi nasıl heyecanlıdır. Şimdi evet diyecekler, anaaam evlendi bizim kız diye. KK da sorun vardı dün çok giremedik siteye de msnden epeyi kulaklarını çınlattık kaydirigubbakcemile3
Hadi bakalım reesiiiim reeesiiiim hihoyyyt hihoyyyt

msn demı ben yokmuydum bacı :1shok: :çok üzgünüm:

Back
X