2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Hepinize günaydın fıstıklar.kadınlar gününüz kutlu olsun.gerçi bana ilginç geliyor böyle bi gün ama :) her zaman aynı değeri görmek isteriz ya

hoşgeldin roselinciğim,

tşk ederim kızlar:)))

elifciğim haklısın bende çok etkilendim o mailden ve o günden beri sürekli kemeri takıyorum nolur nolmaz... ztn ben şu an hayattaysam kemer sayesinde oldu... arka koltukta oturmama rağmen kemerimi takmıştım... uyurken kemerin üzerine başımı koyarım çünkü:))) kemeri taktıktan bi 10 dakika sonra falan uçuruma uçtuk... ben ön koltuğa doğru kaç sefer gidip geldiğim hala aklımda eğer kemerim olmasaydı ön camdan çıkmıştım arabada üzerimden geçmişti...sonuçta araba perte çıktı kullanılmaz hae geldi ama içindeki 3 kişininde kemeri takılı olduğu için herkes hayatta kaldı... görünlerde şaşırdılar ztn nasıl bu arabadan sağ çıktınız diye...

Şehir içinde veya şehir dışında lütfen kemerimizi takalım arkadaşlar... sonuçta basit bir işlem fakat gerçekten hayat kurtarıyor...

Hepinize günaydın fıstıklar.kadınlar gününüz kutlu olsun.gerçi bana ilginç geliyor böyle bi gün ama :) her zaman aynı değeri görmek isteriz ya

ewt aynı değeri görmek istiyoruz fakat bir gün dahi hatırlanmak güsel... belki değişen bişeyler oluyordur... her sene bir adım bile atsak o bile gelişme...

merhaba kızlar hoşbuldum.sağolun.beni sorarsanız bugünde aynı duygular içindeyim acaba diyorum evde kalmak daha mı iyiydi diye düşünüp duruyorum.baya canım sıkkın yani

Nastasiacım kemer konusunda çok çok haklısın

aman roselinciğim, herşeyin iyiside var kötüsüde var:)))
bence denememiz lazım... benim arkadaşım geçen sene evlendi ve acayip stresliydi çok dert ediodu evlendikten sonra konuştum iyiki evlenmişim niye korkuomuş anlamadım falan dedi:)))
bi tanesi de anlaşamazsam boşanırım falan diyodu şimdi hiççç sözünü bile etmio...

günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim ben bi geçmişi okuyayım umarım çok konuşmamışınızdır

pembecim dün gece seni düşündüm.dedim nerelerde bu kız?özledim valla yaa.hatta geçmişi okurken görürsün yazmıştım da.neysem nasılsın?hazırlıklar ne alemde?

roselin canım ne olur takma bu kadar kafana yaa.herşey olacağına varırı.allah hakkımızda hayırlısı neyse onu versin

hoşgeldin roselinciğim,

tşk ederim kızlar:)))

elifciğim haklısın bende çok etkilendim o mailden ve o günden beri sürekli kemeri takıyorum nolur nolmaz... ztn ben şu an hayattaysam kemer sayesinde oldu... arka koltukta oturmama rağmen kemerimi takmıştım... uyurken kemerin üzerine başımı koyarım çünkü:))) kemeri taktıktan bi 10 dakika sonra falan uçuruma uçtuk... ben ön koltuğa doğru kaç sefer gidip geldiğim hala aklımda eğer kemerim olmasaydı ön camdan çıkmıştım arabada üzerimden geçmişti...sonuçta araba perte çıktı kullanılmaz hae geldi ama içindeki 3 kişininde kemeri takılı olduğu için herkes hayatta kaldı... görünlerde şaşırdılar ztn nasıl bu arabadan sağ çıktınız diye...

Şehir içinde veya şehir dışında lütfen kemerimizi takalım arkadaşlar... sonuçta basit bir işlem fakat gerçekten hayat kurtarıyor...

canım benim allah korumuş valla.umarım böyle bi olayı tekrar yaşamazsın.

merhaba kızlar hoşbuldum.sağolun.beni sorarsanız bugünde aynı duygular içindeyim acaba diyorum evde kalmak daha mı iyiydi diye düşünüp duruyorum.baya canım sıkkın yani

canım bende aynı şeyleri hep düşünyorum acaba doğrumu yapıyorum çünkü evleneip boşanırsam hem nişanlımızla verdiğimiz bukadar çaba emek boia gidecek hemde ben eski ben olmıyacağım ama şu bi gerçek hiç biyerde enne ocağında evin rahatlığı olmıyacak .ama herşey yaşında güzel yaş ilerledikçe hem evlenmek isteyeceksin hemde çok seçici olacaksın v kafana göre birisini bulamayınca neden zamanında evlenmedim diye belki kendine kızacaksın.

pembecim dün gece seni düşündüm.dedim nerelerde bu kız?özledim valla yaa.hatta geçmişi okurken görürsün yazmıştım da.neysem nasılsın?hazırlıklar ne alemde?

canım bende çok özledim dün işler yoğundu giremedim hiç ama aklım hep burdaydı umarım çok konuşmuyorlardır diyordum.hazırlıklara gelince dün dekorasyoncuyla anlaştık 18 milyar tuttu.mutfak,banyo,parkeler,kartonpiyer amerikan kapılar vs... hepsi anahtar teslim yeniliyecekler bakalım canım.gelinliği biliyorsun yasminle hallettik artık biraz borçları azaltıp yatak odasını almamız lazım tek büyük eşya o kaldı.
sen halıları şaggy halı almıştın değilmi canım

evet canım shaggy aldım ama her an değiştirebilirim.shaggy halı hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum çünkü.temizliği zormuş,saç topluyomuş sürekli ve süpürge saçları çekmiyomuş falan filan.yada almışken bi deneyeyim diyorum.anlayacağın karar veremedim daha

evet canım shaggy aldım ama her an değiştirebilirim.shaggy halı hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum çünkü.temizliği zormuş,saç topluyomuş sürekli ve süpürge saçları çekmiyomuş falan filan.yada almışken bi deneyeyim diyorum.anlayacağın karar veremedim daha

markası ne canım

pembecim senin nişanlın ne iş yapıyo sorması ayıp?evlilik öncesi ya baya para biriktirmiş,ya da paralı bi işte çalışıyo.18 milyar ne yahu?bizim 18 milyarımız olsa üzerine kredi çeker ev alırdık valla.

pembecim senin nişanlın ne iş yapıyo sorması ayıp?evlilik öncesi ya baya para biriktirmiş,ya da paralı bi işte çalışıyo.18 milyar ne yahu?bizim 18 milyarımız olsa üzerine kredi çeker ev alırdık valla.

canım istanbulda 18 milyara çok bişey yapaömıyorsun heleki ev almak hayal en az 30 milyarın olacakki üzerine kredi çekebilirsin.
nişanlım reklam firması ve inşaat malz.toptancılıyla uğraşıyo aynı zamanda iktisat 4.sınıfda çok yeteneklidir amannn nazar değmesin

Back
X