Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepinize günaydın fıstıklar.kadınlar gününüz kutlu olsun.gerçi bana ilginç geliyor böyle bi gün ama :) her zaman aynı değeri görmek isteriz ya
hoşgeldin roselinciğim,
tşk ederim kızlar:)))
elifciğim haklısın bende çok etkilendim o mailden ve o günden beri sürekli kemeri takıyorum nolur nolmaz... ztn ben şu an hayattaysam kemer sayesinde oldu... arka koltukta oturmama rağmen kemerimi takmıştım... uyurken kemerin üzerine başımı koyarım çünkü:))) kemeri taktıktan bi 10 dakika sonra falan uçuruma uçtuk... ben ön koltuğa doğru kaç sefer gidip geldiğim hala aklımda eğer kemerim olmasaydı ön camdan çıkmıştım arabada üzerimden geçmişti...sonuçta araba perte çıktı kullanılmaz hae geldi ama içindeki 3 kişininde kemeri takılı olduğu için herkes hayatta kaldı... görünlerde şaşırdılar ztn nasıl bu arabadan sağ çıktınız diye...
Şehir içinde veya şehir dışında lütfen kemerimizi takalım arkadaşlar... sonuçta basit bir işlem fakat gerçekten hayat kurtarıyor...
merhaba kızlar hoşbuldum.sağolun.beni sorarsanız bugünde aynı duygular içindeyim acaba diyorum evde kalmak daha mı iyiydi diye düşünüp duruyorum.baya canım sıkkın yani
canım bende aynı şeyleri hep düşünyorum acaba doğrumu yapıyorum çünkü evleneip boşanırsam hem nişanlımızla verdiğimiz bukadar çaba emek boia gidecek hemde ben eski ben olmıyacağım ama şu bi gerçek hiç biyerde enne ocağında evin rahatlığı olmıyacak .ama herşey yaşında güzel yaş ilerledikçe hem evlenmek isteyeceksin hemde çok seçici olacaksın v kafana göre birisini bulamayınca neden zamanında evlenmedim diye belki kendine kızacaksın.
pembecim dün gece seni düşündüm.dedim nerelerde bu kız?özledim valla yaa.hatta geçmişi okurken görürsün yazmıştım da.neysem nasılsın?hazırlıklar ne alemde?
evet canım shaggy aldım ama her an değiştirebilirim.shaggy halı hakkında hiç iyi şeyler duymuyorum çünkü.temizliği zormuş,saç topluyomuş sürekli ve süpürge saçları çekmiyomuş falan filan.yada almışken bi deneyeyim diyorum.anlayacağın karar veremedim daha
markası ne canım
pembecim senin nişanlın ne iş yapıyo sorması ayıp?evlilik öncesi ya baya para biriktirmiş,ya da paralı bi işte çalışıyo.18 milyar ne yahu?bizim 18 milyarımız olsa üzerine kredi çeker ev alırdık valla.