2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Merhaba canim, iyi sayiliriz. Kütüphanede yasiyom nerdeyse kaydirigubbakcemile3
Bugün kararliyiz, daha uzun calisacagiz. Gec gidicegiz eve bu hafta. Amanim biktik artik. Bu arada nisanlin ve senin icin sevindim canim. Umarim hersey istediginiz gibi olur. Hangi bölüm okuyor seninki? Ve hangi Ünuversitede? Ben ve nisanlim Darmstadtta okuyoruz.

teşekkür ederim Juli Şeniz
nişanlım eischtaette catholic university de master yapıyor şu anda
valla bölümü çok uzun siyasal bilgiler ve ülkeler tarihi mi ne öylebişi
benimde master için başvurum kabul edildi işte dediğim gibi ama hangi bölüm bilmiyorum valla kendi halletti herşeyi
canımcım daha önce söylemiş olabilirsin ama siz hangi ülkedeydiniz :utangac:

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..yeni bir daire, 2+1 açık mutfak 80m², laminant, çift cam vs herşey pek güzel..kirası da çok uygun üstelik sahibinden..aylık 500 tl, .depozitoyu da düşürdüler sonradan 200 dolara..tek sorun işte 1.kat olması..altında dükkan var..biraz loş tabi..3 daireli bir apartman herkes yeni gelin..hayırlısı bakalım umarım herşey çok güzel olur..buyrun bu da evimin fotoğrafları..

Kiralık > Daire > SAHİBİNDEN KİRALIK DAİRE #12972749 - Sahibinden.com

çok güzel felicity şimdilik idare edin bence çok güzel

Çok teşekkür ederim arkadaşlar..yeni bir daire, 2+1 açık mutfak 80m², laminant, çift cam vs herşey pek güzel..kirası da çok uygun üstelik sahibinden..aylık 500 tl, .depozitoyu da düşürdüler sonradan 200 dolara..tek sorun işte 1.kat olması..altında dükkan var..biraz loş tabi..3 daireli bir apartman herkes yeni gelin..hayırlısı bakalım umarım herşey çok güzel olur..buyrun bu da evimin fotoğrafları..

Cok güzel, ben Bornovayi severim zaten ;=)))

teşekkür ederim Juli Şeniz
nişanlım eischtaette catholic university de master yapıyor şu anda
valla bölümü çok uzun siyasal bilgiler ve ülkeler tarihi mi ne öylebişi
benimde master için başvurum kabul edildi işte dediğim gibi ama hangi bölüm bilmiyorum valla kendi halletti herşeyi
canımcım daha önce söylemiş olabilirsin ama siz hangi ülkedeydiniz :utangac:
Almanya canim, Hessen eyaletinde -tatlicadiarzu-
Cok komiksin yav, okuyacagin bölümü bile bilmiyorsun su an yani yerimseniben

Çok teşekkür ederim canlarım..daha büyük bir eve şimdilik gerek yok diye düşündük, çoluk çocuk olana kadar çok rahat idare edebileceğimiz bir ev..temizliği falan da kolay olur hem :dance:

julicim tatlım bizim için önemli olan öğrenci vizesini almaktı kaydirigubbakcemile2
o yüzden önemli değil yani bölüm falan hem oraya gittiğimde tekrar değiştirebilirmişim istersem

pekala siz orada mı kalacaksınız ki yoksa Türkiye ye mi döneceksiniz evlenince?

yaa dönmeyin benim arkadaşım ol sen ordaa :çok üzgünüm:

gecen günlerde babayı arayıp öğrendim yeterli kanı bulmuşlar ama kan bankasına borçları varmış sanırım onu arıyolarmış işin doğrusu ne şuanda kana ihtiyaç varmı lütfen birileri yardımcı olsun

canım o msj daki linklerde konuyu açan arkadaşa dor istersen ne zor şey Allah kimsenin başına vermesinn senağlama

julicim tatlım bizim için önemli olan öğrenci vizesini almaktı kaydirigubbakcemile2
o yüzden önemli değil yani bölüm falan hem oraya gittiğimde tekrar değiştirebilirmişim istersem

pekala siz orada mı kalacaksınız ki yoksa Türkiye ye mi döneceksiniz evlenince?

yaa dönmeyin benim arkadaşım ol sen ordaa :çok üzgünüm:

Ha simdi anladim canim. Ha ha ha illa arkadas olmak icin ayni ülkede olmak gerekmiyor.
Dönmek cok istiyoruz. Hatta Istanbulda is filanda hazir, ama bir iki sene burda calisip dönsek kariyer anlamda daha akilca olur belki. Ya gercekten hersey acik. Almanyada hangi sehir olacagi bile belli degil, (burada kalacak olursak yani). Bu durum bizi biraz sikiyo.:bbo::bbo: Birde ayni sehirde is bulmak var bizim icin. Cok kolay bir durum degil kafamçokkarıştı

Bence 2 kişi için gayet güzel bi evv güle güle otur canımm..

evini cok beğendim canım salon ve mutfak beraber olması cook güzel ne bilim daha modern duruyor sanki

ben yarın yokum kızlarrrrrrrr kaydirigubbakcemile5

beni özleyin umarım güzel haberlerle dönerim yarın nikah işlemlerini halletmeye gidiyoruzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile4

hoşbulduk canıımmm.
khena seni varya döverim,daha geçen sen demiyor muydun bana stresten oluyo herşey takma,bu kadar yaklaşmışken vazgeçilmez falan filan diye.hepimiz ara bulmayla uğraşıyoruz merak etme.bende daralıyorum çok fena bazen ama bunun için pes etme.emin ol ayrıldığını varsay,bundan sonra başkasıyla evlenmeye kalksan aynı sıkıntıları yine yaşayacaksın.iyisi mi yolu yarılamışken bitir bari.kaçmak korkaklara yakışır.
felicity evinde güle güle otur canım.
burcucello davetiyelerin hepsi güzel ama daha farklı modeller var yaa.1-2 ve 3, model çok farklı.ne bilim kendin karar ver kardeşim psikopata bağladın beni haaaa kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk canıımmm.
khena seni varya döverim,daha geçen sen demiyor muydun bana stresten oluyo herşey takma,bu kadar yaklaşmışken vazgeçilmez falan filan diye.hepimiz ara bulmayla uğraşıyoruz merak etme.bende daralıyorum çok fena bazen ama bunun için pes etme.emin ol ayrıldığını varsay,bundan sonra başkasıyla evlenmeye kalksan aynı sıkıntıları yine yaşayacaksın.iyisi mi yolu yarılamışken bitir bari.kaçmak korkaklara yakışır.
felicity evinde güle güle otur canım.
burcucello davetiyelerin hepsi güzel ama daha farklı modeller var yaa.1-2 ve 3, model çok farklı.ne bilim kendin karar ver kardeşim psikopata bağladın beni haaaa kaydirigubbakcemile3

kafamçokkarıştı aynen bu smile gibi oldumm
off elifimm bu akşam konuşucam.. başkasıyla evlilik konusuna gelince bundan sonra başkası olamaz benim için neyse ben çıkıyorum görüşürüz kızlar. akşam konuştuktan sonra çok geç olmazsa yazarım olayları

Ha simdi anladim canim. Ha ha ha illa arkadas olmak icin ayni ülkede olmak gerekmiyor.
Dönmek cok istiyoruz. Hatta Istanbulda is filanda hazir, ama bir iki sene burda calisip dönsek kariyer anlamda daha akilca olur belki. Ya gercekten hersey acik. Almanyada hangi sehir olacagi bile belli degil, (burada kalacak olursak yani). Bu durum bizi biraz sikiyo.:bbo::bbo: Birde ayni sehirde is bulmak var bizim icin. Cok kolay bir durum degil kafamçokkarıştı

hakkaten sizinkide 3 bilinmeyenli denklem gibi olmuş canım kafamçokkarıştı

ama olsun herşey yoluna girer zamanla hele bi derslerinizi bitirin

tabiiki burda da arkadaşımsın ama nolurdu sanki almanya da da görüşseydik sankim :çok üzgünüm:

çok rahatsın valla ben panikkk neyse gittim bu sefer by:a015:

KHENA ben eminim iyi haberle geleceksin

Back
X