Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım listedeki sırada ben varım :kedi:
gece, çoook güzel görünüyorsununz, çook hoş olmuş fotolar.
Harika .. Allah yüzünüzü hep güldürsün.
tuu tuu maşallh![]()
begüm canım depozito istemedi bizden :) o yönden şanslıyız:)
double, begüm, önceden daha çook heycanlıydım şimdi durgunum biraz, bekliyorum olacakları :umursamaz: bu hafta çoook çalışmam lazım ama bir türlü konsantre olamıyorum. :bbo:
teşekkür ederim, inşallh hepimizinki kusursuz geçer :Saruboceq:
canım yaa harika çok doğal görünüyosun ne rezili saçmalama:)))
Ay sagol canim, ama senin gözlerde birsey var galiba.
Kaynanam bunlar standart dedi. Benim salvarim 10 m. Internetten arastirdim 6 metreliklerde varmis kaydirigubbakcemile
Neyse Kinamda onlarin salvarinida giyecegim yani :kedi:
Bu ara bu salvar takimi, kaynanamin, yani kendi kinasinda giymis.
Nisalimin ailesi bosnak göcmeni. Buda onlarin yöresel salvari. Kina gecesinde giyiliyor. Hatta bosnaklar bir kina gecesinde 6 tane filan giyiyorlarmis.çok tatlı julide yaa değişik bi şalvarmış. çok şekr olmuş ama ne zaman giyecen![]()
Nisalimin ailesi bosnak göcmeni. Buda onlarin yöresel salvari. Kina gecesinde giyiliyor. Hatta bosnaklar bir kina gecesinde 6 tane filan giyiyorlarmis.
Eh napalim, kiramazdik ya kaynanayi ;=)))benim gözler gayet sağlıklı canım kaydirigubbakcemile3
çok güzel canım kaynanaın kıyafetini giymen ii bir jest olmuş :)
yok canim benim 3 kiyafet ;=)))owww çok farklı. değişik adetler güzel yaa renk katıo böle zamanlarda. sende giycekmisin 6 kıyafet delikafadulden