2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

günaydın güzel arkadaşlarım,nasılsınız ,iyisinizdir İNŞALLAH canlarım,hayırlı günler diliyorum hepinize arkadaşlar...ALLAH dualarımızı kabul etsin evlerimizi bebek sesleriyle doldursun tez zaman da İNŞALLAH kızlar..sizleri çok seviyorum,dert ortaklarım benim..:içelim:

mrb. kızlar.. bugün transferin 4. günü...gece dayanılmaz sancılar çektim. göbeğimin altından makata doğru ağrı oluyor. doktorum panik yapma, yumurtalar gelişiyo diyor ama bilmiyorum. bu normal mi

mrb. kızlar.. bugün transferin 4. günü...gece dayanılmaz sancılar çektim. göbeğimin altından makata doğru ağrı oluyor. doktorum panik yapma, yumurtalar gelişiyo diyor ama bilmiyorum. bu normal mi

canım hayırlı olsun benımde transferımın 6. günü agrıların gaz agrısı olabılır makata dogru vurur agrısı gazlı ıcecek ıcme sakın bırde bol sıvı al canım inşallah güzel sonuclar alırız

mrb.arkadaşlar 7 temmuzda 1.tüp bebek transferim yapıldı ama maalesef tutmadı benim sorum bugün son adetimin 34.günü normalde 29.günde adet olurdum neden gecikmiş olabilir test yapmadım tek çizgi görmekten bıktım sizlerin başına böyle bişey geldi mi hormonu çok yükledik geçen ay ondan olabilir mi

Merhaba canım;benimde tıpkı senin gibi transferin 3.günü çok fazla karın ağrım olmuştu.Benim doktorumda aynı şeyi söyledi.Birde progestoron kullanıyorsan oda rahmin kasılmasına ve gaza neden olduğu için ağrı yapabiliyor.
Ağrıların 4. günden sonra azalır canım,ama tam geçmez.Benim öyle oldu.
Benim sana tavsiyem sürekli yatma,kendini yormadan evin içinde küçük turlar at.Hareket azlığıda karında gaz birikmesine ve sancıya yol açıyor.
Benimde bugün transferimin 7.günü hala hafif kasık ağrısı var,buna iki gün önce birde bel ağrısı eklendi.Allah hepimizi mutlu sonuca ulaştırsın.....

seherim ya seninde böyle ağrıların oluyor muydu?ayrıca doktor yumurta gelişio dedi bu iyi mi acaba?

canım benım cok agrım olmadı ama agrı olması ıyıymış bırde sendekı sorun ne polikistık over hastalarında agrı daha cok oluyor cunku toplanan yumurta sayısı cok oluyor

iyiyim canım,sen nasılsın dinlen dinlen bebişleri üzme rahat rahat yerleşsinler bakiim,şimdi sefa sürsünler yerlerinde sonra sıkıp severiz onları,

iyiyim canım,sen nasılsın dinlen dinlen bebişleri üzme rahat rahat yerleşsinler bakiim,şimdi sefa sürsünler yerlerinde sonra sıkıp severiz onları,senin gibi şafak sayan bir arkadaş daha var galiba ikiniz içinde hayırlısı olsun bize ard arda müjdeli haberleri veririrsiniz inş.

inşallah canım valla zaman yaklaştıkca daha cok heyecanlanıyorum inşallah haftaya pazarttesı güzel haberler verebılırız

mehay hayırlı olsun canım, rahat ol, pozitif düşün. bu kez olacak. dualarım seninle canım. sormak istediğin olursa herzaman sor canım aklında soru işareti kalmasın.

burda 8+4 canım. zaman öyle çabuk geçiyor ki. inşallah seninde bakarız önce ultrason görüntülerine sonra gerçek resimlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…