2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

cok haklisin canim insallah bende ramazan bayraminda mujdeyi veririm...senin uzun protokolmuydu canim sen puregonmu kullanmistin???

çok şükür çok fazla sıkıntım oladı ama 3-4 gündür biraz farklı olmaya başladı. karnım sürekli aç gibi yani bişey yemediğim zaman midem yanıyor- ekşiyor. aman bu kadar olsun buda şikayet değil zaten. bugünleri görebilmek için ne sıkıntılar çektik.

canim peki lucrini kac gun kullandin ve gonal f ye adetinin kacinci gunu basladin??tam olarak kac gun sonra transferin oldu yani tedavin kac gun surdu???

Merhaba arkadaşlar,ben de 2. tüp bebek denememi oldum.Şuan transferin 3. günü ve çok zor ve stresli geçiyor.Umarım tüm arkadaşlar olumlu sonuçlar alırlar.Bu o kadar zor bir deneyim ki...ancak paylaşımla biraz olsun hafifliyor...

evet canim bekleme donemi en zor olani sanirim...insallah sonucunla hem kendin sevinir hem bizi sevindirir ve umut olursun...

sen nasilsin canim neler yaptin gec geldin bugun...

kizlar yarin ignelere basliyorum ilk tup denemem olacagi icin cok heyecanliyim....

mehaycım selam canım,heyecanlan tabii şimdi bol bol heyecanlan sonrası için daha sakin olman gerekiyor canım,bize ramazan hediyesi müjde vericeksin İNŞALLAH canım,aday cım nasılsın canım, bebişini sevim senin tek miydi pek seçemiyorum ee sen her yerini ezberlemişsindir canım, MAAŞALLAH diyelimde nazar değmesin bizim nazarımız değmez ALLAhım tüm bebişleri kem gözlerden sakınsın İNŞALLAH canım tabii hamişleride inşşş.....a.s.

slm canım tedavin hayırlı olsun positif sonuçlar alırsın İNŞŞŞ canım...

canim peki lucrini kac gun kullandin ve gonal f ye adetinin kacinci gunu basladin??tam olarak kac gun sonra transferin oldu yani tedavin kac gun surdu???

ben lucrine adetin 21. günü başladım ve yumurta toplamadan bir gün öncesine kadar kullandım. gonal-f e adetin 3. günü başladım. lucrinin yanlış hatırlamıyorsam 14. günüydü. 26 mayısta lucrine başladım 25 haziranda transferim yapıldı. 1 ay sürdü tedavi.

yani tedavin yaklasik 1 ay surdu oylemi...bende tedirgin oluyordum benimki cok uzun diye bende lucrine benzeyen igneyi 14 gun kullanicam ...peki gonal f yi kac gun kllandin kac uniteydi??

canım benim sağolasın. tek evet daha pek bi yeri belli değil ama olsun. teyzelerinin nazarı değer mi hiç? Allahım inşallah sizlerede nasip etsin. her zaman dua ediyorum sizler için çünkü çok kısa bir süre öncesine kadar bende özlem çekenlerdendim. Allahım cümle kullarına aratmasın, kucağını boş bırakmasın sağ salim evlatlarına kavuştursun inşallah. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Aslında bu işte gittiğin kliniğin,doktoruna güvenmenin önemi çok büyük,ben ilk denememde Ankarada çok iyi bir klinikte yüksek paralar ödeyerekkısa protokolde tedavi oldum,ama inanın kandırıldım ve hayal kırıklığına uğradım,başta o kadar güzel reklam yapıyorlar ki sonra tedavi başarısız olunca sana tekrar dönmüyorlar bile,Bu yüzden ikinci denememde tüm kliniklerle ve doktorlarla görüştüm.Kızlar lütfen tedaviye başlarken iyi ve güvenilir bir klinik seçin.İşin ilk adımı çok önemli.Birde ruh haliniz hazır olmalısınız.Sakın acele etmeyin.Ben biraz acele ettim sanırım.Çok güzel A kalite 4 embriyo transfer edildi,ama sanırım rahim zarı biraz inceymiş,hayırlısı,hep şunu diyorum Allah bizi daha kötü şeylerle sınamasın...

yani tedavin yaklasik 1 ay surdu oylemi...bende tedirgin oluyordum benimki cok uzun diye bende lucrine benzeyen igneyi 14 gun kullanicam ...peki gonal f yi kac gun kllandin kac uniteydi??

gonal-f i tam kaç gün çıkaramadım ama 10 veya 11 gün sanırım. benim eski topikten bakayım birazdan. 375 ünite kullandım sürekli hiç değişmedi.

gonal-f i tam kaç gün çıkaramadım ama 10 veya 11 gün sanırım. benim eski topikten bakayım birazdan. 375 ünite kullandım sürekli hiç değişmedi.

canim butun sorularimi cevapladigin icin cok tesekkur ederim Allah karnindaki bebegi saglikli bir bicimde kucagina aldigin gunude gostersin canim dostum....beni unutmadigin icinde ayrica tesekkurler hamile kalinca unutuyor bazi arkadaslar cunkua.s.:1hug:

kizlar yumurta toplamadan once anesteziye karsi alerjimizin olup olmadigina bakiyorlarya nedir o kan testiylemi bakiliyor????

tamam canim benim Allah razi olsun...Şeniz

mehay canım benim ne demek, istediğin kadar soru sor benim için bir zevk faydam olabiliyorsa. taş atıpta kolum yorulmadı ki tatlım. Allah sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın, hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. bu arada kafana takılan başka şey olursa sor, online olmazsam bile özelden yaz. :1hug::1hug::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…