burda 8+4 canım. zaman öyle çabuk geçiyor ki. inşallah seninde bakarız önce ultrason görüntülerine sonra gerçek resimlerine.
çok şükür çok fazla sıkıntım oladı ama 3-4 gündür biraz farklı olmaya başladı. karnım sürekli aç gibi yani bişey yemediğim zaman midem yanıyor- ekşiyor. aman bu kadar olsun buda şikayet değil zaten. bugünleri görebilmek için ne sıkıntılar çektik.
Merhaba arkadaşlar,ben de 2. tüp bebek denememi oldum.Şuan transferin 3. günü ve çok zor ve stresli geçiyor.Umarım tüm arkadaşlar olumlu sonuçlar alırlar.Bu o kadar zor bir deneyim ki...ancak paylaşımla biraz olsun hafifliyor...
mehaycım selam canım,heyecanlan tabii şimdi bol bol heyecanlan sonrası için daha sakin olman gerekiyor canım,bize ramazan hediyesi müjde vericeksin İNŞALLAH canım,aday cım nasılsın canım, bebişini sevim senin tek miydi pek seçemiyorum ee sen her yerini ezberlemişsindir canım, MAAŞALLAH diyelimde nazar değmesin bizim nazarımız değmez ALLAhım tüm bebişleri kem gözlerden sakınsın İNŞALLAH canım tabii hamişleride inşşş.....a.s.
kizlar yarin ignelere basliyorum ilk tup denemem olacagi icin cok heyecanliyim....
Merhaba arkadaşlar,ben de 2. tüp bebek denememi oldum.Şuan transferin 3. günü ve çok zor ve stresli geçiyor.Umarım tüm arkadaşlar olumlu sonuçlar alırlar.Bu o kadar zor bir deneyim ki...ancak paylaşımla biraz olsun hafifliyor...
canim peki lucrini kac gun kullandin ve gonal f ye adetinin kacinci gunu basladin??tam olarak kac gun sonra transferin oldu yani tedavin kac gun surdu???
aday cım nasılsın canım, bebişini sevim senin tek miydi pek seçemiyorum ee sen her yerini ezberlemişsindir canım, MAAŞALLAH diyelimde nazar değmesin bizim nazarımız değmez ALLAhım tüm bebişleri kem gözlerden sakınsın İNŞALLAH canım tabii hamişleride inşşş.....a.s.
yani tedavin yaklasik 1 ay surdu oylemi...bende tedirgin oluyordum benimki cok uzun diye bende lucrine benzeyen igneyi 14 gun kullanicam ...peki gonal f yi kac gun kllandin kac uniteydi??
gonal-f i tam kaç gün çıkaramadım ama 10 veya 11 gün sanırım. benim eski topikten bakayım birazdan. 375 ünite kullandım sürekli hiç değişmedi.
mehay canım benim ne demek, istediğin kadar soru sor benim için bir zevk faydam olabiliyorsa. taş atıpta kolum yorulmadı ki tatlım. Allah sizlerinde emeklerini boşa çıkarmasın, hayırlı haberlerinizi alırız inşallah. bu arada kafana takılan başka şey olursa sor, online olmazsam bile özelden yaz. :1hug::1hug::1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?