2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bir sürü ilaç alıyorsun,doğal olarak geciktiriyor,sen öncesinde baskılama amacıyla doğum kontrol hapı kullanmadın mı,genelde ilk onu kullandırıyorlar,sonra 18. günü kesiyorlar ve tekrar adet oluyorsun 3. günü lucrine başlıyorsun,tabii herkesin tedavisi problemine göredir ama benim ilk denememde adetim gecikti ve çok şiddetli oldu.

yok canim dogum kontrol hapi kullanmadim ve 22. gunu basliycam ignelere ben..

erken de getirebiliyor geciktiredebiliyor. erken gelirse problem yok ama 5 günden fazla gecikmemesi gerekiyormuş.

anladim canim sende geciktimi peki???sana cok soru sordum cunku tedavim seninkiyle ayni gibi yani ilac kullanim gunlari falan..benimkide tam bir ay surecek hemen hemen...

kızlar ne güzel hızınıza zor yetiştim ,ne güzel muhabbetler yaaa,bayıldım böyle sorarak güzel öğreniliyor başımıza gelince bıkabilirsiniz sorularımızdan ama sölemedi deme, bende merak ediyorum hamile kalınca ultrasonda ne kadar sonra bebek görünüyor yani kaç günlük olması lazım görmek için canım??..

canim bunu ben cevaplayabilirim...5. haftada kese gorunuyor..6. haftada embryon gorunuyor kese icerisinde ama bazilarinda bu 7. haftayi buluyor..sebebi gec dollenme...
haklisin canim genelde hamile kalanlar kalamayanlarin sorularini cevaplamaktan bikiyor bazen cevap bile vermiyorlar kendileri o gunleri astigi icin..Allah razi olsun yardimci olanlardan....

civcivde ugramadi bugun hic nerde bu kiz???ozledim valla....

ahhh be seni yerimm meraklı sabırsız guzel anne adayımız benide merak edermişş nasılsın bakalım canımın içi ŞenizŞeniz

pınk rose evet bu gün çok az görüştük işim var döncem ben sana dedi ama ??..nolduki acaba bak merak ettim şimdi?..

canımm acil çıkmam gerektii kusura bakma bi arkadaşım aradı bu tarafa gelmiş onla buluştumm ve daha yeni dondum eve yemek te yetişmedi koca beni gebertecekkk sırnaşık şeysırnaşık şey

bu arada adayadayı canım allah kucagına almayı nasip etsin inş sag saglimm kavuş bebişlerine darısı tum isteyenlerin başına inş:1hug:

kizlar yumurta toplamadan once anesteziye karsi alerjimizin olup olmadigina bakiyorlarya nedir o kan testiylemi bakiliyor????

canım bana yapmadılar test ve uyandkdan sonra devamlı kustum anestezıyı benıı yumurta toplamada yoran tek şey anestezi oldu cok kustum cunku

ayy cok kotu yaa neden yapmadilarki sana canim???

ben kücückken amelıyat gecırdım o zaman nasıllsa aldım dıye yapmadılar sanırım ama zaten mıdeye dokunabılıyormuş anestezı kımısı kusarak atıyormuş vucuttan benımde öyle oldu malesef

Canim senle ben olmasak bu mehay hanfendü nün topik booooooşş bombooooşşş kalacak..bak gitmiş geneeeeeeee......klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…