kizlar bu lucrin adet geciktiriyormu peki????
yok canim dogum kontrol hapi kullanmadim ve 22. gunu basliycam ignelere ben..bir sürü ilaç alıyorsun,doğal olarak geciktiriyor,sen öncesinde baskılama amacıyla doğum kontrol hapı kullanmadın mı,genelde ilk onu kullandırıyorlar,sonra 18. günü kesiyorlar ve tekrar adet oluyorsun 3. günü lucrine başlıyorsun,tabii herkesin tedavisi problemine göredir ama benim ilk denememde adetim gecikti ve çok şiddetli oldu.
erken de getirebiliyor geciktiredebiliyor. erken gelirse problem yok ama 5 günden fazla gecikmemesi gerekiyormuş.
kızlar ne güzel hızınıza zor yetiştim ,ne güzel muhabbetler yaaa,bayıldım böyle sorarak güzel öğreniliyor başımıza gelince bıkabilirsiniz sorularımızdan ama sölemedi deme, bende merak ediyorum hamile kalınca ultrasonda ne kadar sonra bebek görünüyor yani kaç günlük olması lazım görmek için canım??..
anladim canim sende geciktimi peki???sana cok soru sordum cunku tedavim seninkiyle ayni gibi yani ilac kullanim gunlari falan..benimkide tam bir ay surecek hemen hemen...
civcivde ugramadi bugun hic nerde bu kiz???ozledim valla....
kizlar yumurta toplamadan once anesteziye karsi alerjimizin olup olmadigina bakiyorlarya nedir o kan testiylemi bakiliyor????
canım bana yapmadılar test ve uyandkdan sonra devamlı kustum anestezıyı benıı yumurta toplamada yoran tek şey anestezi oldu cok kustum cunku
ayy cok kotu yaa neden yapmadilarki sana canim???
kızlarrr ..kimler burdaa bakemmm...
Canim senle ben olmasak bu mehay hanfendü nün topik booooooşş bombooooşşş kalacak..bak gitmiş geneeeeeeee......klava: klava:
mehayyyyyyyy sigortayıda unutma ac susuz butun gun hatta akşamda burdayız ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?