2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canım benım baş dönmem toplama işlemınden sonra olmuştu oda anestezıdende ama karın agrısı normal canım benımde ılk 3 gun bıraz olmuştu doktorun agrı kesıcı vermedımı benım dr vermıştı ama cok şukur cok agırmadıgı ıcın kullanmak zorunda kalmadım bırde yatarak dınlen canım bende 3 gun yattım bugun daha ıyıyım normal hayatıma döndüm sayılır

slm kızlar,seherim canım iyiyim bende sizleri çok özledim,akşam siteye girdim topiğe girmek için epey uğraştım mesajlarımı yazdım fakat gitmedi,çok uğraştım göndermeyi başaramadım.herhalde sorun giderildi çok şükür,sen nasılsın nasıl gidiyor

pınk ., mehay,civcivim ve dıger arkadaşlar nerdesınız ya özledım sizi

canımm çok saol iyiyiz allaha şükür seni sormalı sen nasılsın umarım dinleniyorsundur?

bu arada ruh halini stresli gordum değiştir şunu ve sakın stres yapma inş herşey çok guzel olacak...Allahım seninle olsunnn:1hug:

hoş geldin canum nasılsın bakem iyimisin hamişim..nasıl gidiyor istirahatler?...az kaldı sabreden derviş muradına ermiiş...

valla canım gayet ıyıyım hıc agrım falan yok bu pek ıyı degıl sanırım herkes kasık agrısı falan yazmış ama bende bırşey yok dınlenıyorm genellıkle kısmette ne varsa o Allahımdan gelene razıyım verıcek olan o cok şükür moral oılarak cok ıyıyım

ALLAH büyük canım hayırlı ve sağlıklı evlatlar iste canım,herşeyden önemlisi sağlık unutma,inşş başarıcaksın umutsuzluk yok belirti olur veya olmaz herkesin bünyesi farklı canım..

kizlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr selammm pink cim nasilsin canim??seherim sen kendini nasil hissediyorsun hersy yolundami???civcivim gelmemis daha galiba....

cok şükür canım ıyıyım dınlenıyorum cok rahat gecıyor sen nasılsın ne zzaman başlıyorsun sen

cok şükür canım ıyıyım dınlenıyorum cok rahat gecıyor sen nasılsın ne zzaman başlıyorsun sen

canim ben 2 gun sonra ignelere basliyorum kismetse...sen sonucu aldiginda benim transfer daha olmamis olucak uzun protokolya hemde upuzun valla benimki...:çok üzgünüm:

canim ben 2 gun sonra ignelere basliyorum kismetse...sen sonucu aldiginda benim transfer daha olmamis olucak uzun protokolya hemde upuzun valla benimki...:çok üzgünüm:

benımde uzuzn protokoldu ama ıgnelere başlayınca zaman cabuk gecıyor sonu güzel olsunda beklıyelım ıgnelerın dozu bellımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…