2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim senin kac gun surdu igneler...adetin kacinci gunu baslamistin??

canım ben adetın 21.günü lucrin kullanmaya başladım 9 gun lucrin kullandım adet oldum adet olunca lucrını yarıya ındırdık 10 ünite kullanıyordum 5 ünite kullanmaya başladım adetın 2. günü 225 dozla gonal-f e başladım 12. günümdede yumişlerim toplandı

canim bende lucrin yerine ona benzer bir ilacla basliycam adetin 22. gunu sonra puregon 225 unite...

benim anlamadigim sey ben adetin 22. gunu hormonlari baskilamak icin olan igneye basliycam ve 10 gun kullanicam ama diger igneye 10 gun sonra baslasam bile adet olmus ve adetm bitmis olacak..yani sen adetinin 2. gunu baslamissin bense adetimin 10. gunu normal degil bu yaaaa....

canımm hormonları baskılamak ıcın kullanılan ılac 10 gun kullanılacak dıye bır şart yok ne zaman adet olursan dıger ıgnelere başlıycan kımısı baskılama ıgnesının 5. gunu adetmoluyor o kişiye göre degışıyor

canim benim doktorum oyle demedi 10 gun sart dedi ve 10. gun ekografi icin randevu verdi...sonra ignelere baslanicakmis...burda hersey bir garip...

sana şimdi baskılama ılacı verıcekler adet olunca gel dıycekler o süreyı onlarda bılmıyor cunku adet oluncada dıger ıgnelere başlıycan

kızz cadı mehayy bırakta adamlar işlerini yapsınn ne bu merak yaa o niye bu niye bide stres yapıyosun biraz rahat ol yahu bildikleri bişi varki yapıyolarr hem bak kaç aydır tedaviye baslıcan diye sabırsızlanıyodun donde bak arkanada zaman ne kadar cabuk geçmiş...iğnelerde okadar cabuk bitecek ve inş burda doğum yaptığın haberi alırız ve dun gibiydiiiiiiii derizzzzzzzzzzzzzzzzzz

iyi geceler kızlar nasılsınız civciv mehay seherim kimler burda elini kaldırsıın..bu akşam gelen giden yokmu bu topiği gücendirmeyelim arkadaşlar..online görünüyonuz ama yazmıyonuz kızlar yaa küserim amaa...

ayyy nerde canim yaaa heveslendirme beni...daha ortada fol yok yumurta yok...:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…