canim senin kac gun surdu igneler...adetin kacinci gunu baslamistin??
canım ben adetın 21.günü lucrin kullanmaya başladım 9 gun lucrin kullandım adet oldum adet olunca lucrını yarıya ındırdık 10 ünite kullanıyordum 5 ünite kullanmaya başladım adetın 2. günü 225 dozla gonal-f e başladım 12. günümdede yumişlerim toplandı
benim anlamadigim sey ben adetin 22. gunu hormonlari baskilamak icin olan igneye basliycam ve 10 gun kullanicam ama diger igneye 10 gun sonra baslasam bile adet olmus ve adetm bitmis olacak..yani sen adetinin 2. gunu baslamissin bense adetimin 10. gunu normal degil bu yaaaa....
canımm hormonları baskılamak ıcın kullanılan ılac 10 gun kullanılacak dıye bır şart yok ne zaman adet olursan dıger ıgnelere başlıycan kımısı baskılama ıgnesının 5. gunu adetmoluyor o kişiye göre degışıyor
sana şimdi baskılama ılacı verıcekler adet olunca gel dıycekler o süreyı onlarda bılmıyor cunku adet oluncada dıger ıgnelere başlıycan
ekografi ne bacım
merak etme bıldıklerı vardır sonucta onlarda doktor
canim benim doktorum oyle demedi 10 gun sart dedi ve 10. gun ekografi icin randevu verdi...sonra ignelere baslanicakmis...burda hersey bir garip...
kızz cadı mehayy bırakta adamlar işlerini yapsınn ne bu merak yaa o niye bu niye bide stres yapıyosun biraz rahat ol yahu bildikleri bişi varki yapıyolarr hem bak kaç aydır tedaviye baslıcan diye sabırsızlanıyodun donde bak arkanada zaman ne kadar cabuk geçmiş...iğnelerde okadar cabuk bitecek ve inş burda doğum yaptığın haberi alırız ve dun gibiydiiiiiiii derizzzzzzzzzzzzzzzzzz
mehay hanuum nerelerdesiiin,geziyonmu yoksaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?