canim cok gecmis olsun diyim ben sana uzuldum gercekten...daha dikkatli olmalari lazim aslinda...ben kücückken amelıyat gecırdım o zaman nasıllsa aldım dıye yapmadılar sanırım ama zaten mıdeye dokunabılıyormuş anestezı kımısı kusarak atıyormuş vucuttan benımde öyle oldu malesef
yok yaaaaa hicde bile sen yokkende dolu bikerem burasi:dilcikar:Canim senle ben olmasak bu mehay hanfendü nün topik booooooşş bombooooşşş kalacak..bak gitmiş geneeeeeeee......klava: klava:
canim sen artik emekli maasi alirsin bundan sonra....:roflol:bacım maaş baglasınlar bari bize hakkettık artık yani :sm_cool:
Haklisin canim..kiss mehayy ..duydunmuuuuu........
ne sigortasi canim anlamadim....fisfisfis
kıss caduuu..hoşgeldin nerdeydiinn başka topigleede demii kııııssssssss........
başladınmı canım iğnelere,nasıl dr ne dedii...
canim yarin sabah hemsire gelicek iste yarin basliyorum dua edin ne olur bana....:Saruboceq:[/QUOT
hıc merak etme canım hayırlısıyla cok güzel gecıcek tedavın ve güzel sonucada ulaşıcaksın
hıc merak etme canım hayırlısıyla cok güzel gecıcek tedavın ve güzel sonucada ulaşıcaksın
ayyy ..bide hemşire sana mı geliceeek,hay gözünü sevdiğim avrupaaa..kıs ne güzel sağlık sistemi kurmuşlar bööle yaaaaaaa......
insallah canim yaa hem heyecanliyim hem umutsuz karmakarisigim...:bbo:
canım heyecanında stresınde ılaclara başlayınca düzelicek inşallah benım öyle olmuştu tedavıye başlayınca nasıl zaman gecıyor anlamadım
ben burdayım ama az sonra kapatıcam canım eşim gelicek.olmazsam burda kusura bakmayın ,hepinizi öpüyorum iyi geceler güsellerim. a.s.
canım benımde 1-2 gun gecmişti adet gecıkmesı yapıyormuş ama bazılarındada daha erken oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?