2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

ben kücückken amelıyat gecırdım o zaman nasıllsa aldım dıye yapmadılar sanırım ama zaten mıdeye dokunabılıyormuş anestezı kımısı kusarak atıyormuş vucuttan benımde öyle oldu malesef
canim cok gecmis olsun diyim ben sana uzuldum gercekten...daha dikkatli olmalari lazim aslinda...
Canim senle ben olmasak bu mehay hanfendü nün topik booooooşş bombooooşşş kalacak..bak gitmiş geneeeeeeee......klava:klava:
yok yaaaaa hicde bile sen yokkende dolu bikerem burasi:dilcikar:

ayyy ..bide hemşire sana mı geliceeek,hay gözünü sevdiğim avrupaaa..kıs ne güzel sağlık sistemi kurmuşlar bööle yaaaaaaa......

ayyy ..bide hemşire sana mı geliceeek,hay gözünü sevdiğim avrupaaa..kıs ne güzel sağlık sistemi kurmuşlar bööle yaaaaaaa......

oyle canim bide ayakkabilariyla eve girmeseler senağlama o gidince evi kaldirip temizlik yapiyorum bide...:çok üzgünüm: sinir oluyorum valla cikarmiyorlar hakaret gibi geliyor onlara...

butun halilari topluyorum sadece fayanslar kaliyor o gidince haydeeeeeee temizlik canim cikicak helede calisirken yandimm (

ben burdayım ama az sonra kapatıcam canım eşim gelicek.olmazsam burda kusura bakmayın ,hepinizi öpüyorum iyi geceler güsellerim. a.s.

canım benımde 1-2 gun gecmişti adet gecıkmesı yapıyormuş ama bazılarındada daha erken oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…