anladim canim bakalim bende durum ne olacak??canim senin test gunun ne zamandi???birde eger hamile kaldigini ogrenirsen ramazanda oruc tutucakmisin???
canım pazarttesi test günüm eger pozıtıf cıkarsa doktora danışıcam ama sanırım tutamam cunku tüp bebekde oluşan gebelıklerde devamlı ılac kullanıyorsun eger onları ıftar ve sahura ayarlar ve sakıncası yok tut derse tutarım
sehercim ben pazartesi ise basliyorum ne sanssizim yaa herkestensonra ogrenicem sonucu yani..ama icimde pozitifmis gibi bir his var...sabah kacta gidiceksin kan vermeye???sonucu bize kac gibi bildirirsin??ayyy ne merakliyim yaaaa :))))
valla bende bu ramazanin buyuk bir kismini igneler yuzunden sonrasinida transfer sonrasi oldugu icin tutamiycam seneye borc olarak tutucam artik..ignelerle is saatlerim uymadigi icin ayarlama yapamiyorum hemsireye gorede ayarlamak lazim gece gelmiyorlar...:1no2:
ayy iyi olur canim bende ogrenipte gtmis olurum ise en azindan...canım ben cok ümitli degılım aslında embrıyolar 4 taneydı ama kalıtelı degıllerdı tabı bellı olmaz ama inşallah sabahdan gıderım sanırım 11-12 gıbı sonucu almış olurum
canım iğnelerı hemşiremı yapıyor ne güzel burda kendın yapıyorsun ben hepsını kendım yaptım
oructa ne yapalım Allah bılıyor buda saglık sorunu sonucta yeterkı tutsunda seneye tutarız bacım borclarımızıda tutarız
civcivide tazminatsiz olarak isten atiyorum devamsizlik yapiyor :roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol: kıs hiç gulceğim yoktuu allah seni ne etmesin yaa size üc gun topiğe girememk yaramış hee hızınıza yetişemiyorum yaw :roflol:
canım ben cok ümitli degılım aslında embrıyolar 4 taneydı ama kalıtelı degıllerdı tabı bellı olmaz ama inşallah sabahdan gıderım sanırım 11-12 gıbı sonucu almış olurum
ayy mehayımm burdaymışşş yuppiii ...valla canım çok haklısın cezam ne ise öderimm(
neyse sucunu kabul etmeni bir erdem olarak goruyor ve seni affediyorum:1rolleyes:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool: afedildim afedildimmm :sm_cool:
pink nereye kaçtıı yaw buu kız hiç kocasını yanlız bırakmıyor heeklava: klava:
kocasi geldiya bizi unuttu:dilcikar:
offffffffffff canim pismaniye cekti yaaacokacimcoook olsada yesem
sen ne zaman başlıyonn canım iğnere yarın mı ??
bacım sen daha ıgnelere başlarken aşermeye başladın hamişl oldugunda yandı kocişin :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?