2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

anladim canim bakalim bende durum ne olacak??canim senin test gunun ne zamandi???birde eger hamile kaldigini ogrenirsen ramazanda oruc tutucakmisin???

canım pazarttesi test günüm eger pozıtıf cıkarsa doktora danışıcam ama sanırım tutamam cunku tüp bebekde oluşan gebelıklerde devamlı ılac kullanıyorsun eger onları ıftar ve sahura ayarlar ve sakıncası yok tut derse tutarım

valla bende bu ramazanin buyuk bir kismini igneler yuzunden sonrasinida transfer sonrasi oldugu icin tutamiycam seneye borc olarak tutucam artik..ignelerle is saatlerim uymadigi icin ayarlama yapamiyorum hemsireye gorede ayarlamak lazim gece gelmiyorlar...:1no2:

sehercim ben pazartesi ise basliyorum ne sanssizim yaa herkestensonra ogrenicem sonucu yani..ama icimde pozitifmis gibi bir his var...sabah kacta gidiceksin kan vermeye???sonucu bize kac gibi bildirirsin??ayyy ne merakliyim yaaaa :))))

sehercim ben pazartesi ise basliyorum ne sanssizim yaa herkestensonra ogrenicem sonucu yani..ama icimde pozitifmis gibi bir his var...sabah kacta gidiceksin kan vermeye???sonucu bize kac gibi bildirirsin??ayyy ne merakliyim yaaaa :))))

canım ben cok ümitli degılım aslında embrıyolar 4 taneydı ama kalıtelı degıllerdı tabı bellı olmaz ama inşallah sabahdan gıderım sanırım 11-12 gıbı sonucu almış olurum

canım iğnelerı hemşiremı yapıyor ne güzel burda kendın yapıyorsun ben hepsını kendım yaptım
oructa ne yapalım Allah bılıyor buda saglık sorunu sonucta yeterkı tutsunda seneye tutarız bacım borclarımızıda tutarız

canım ben cok ümitli degılım aslında embrıyolar 4 taneydı ama kalıtelı degıllerdı tabı bellı olmaz ama inşallah sabahdan gıderım sanırım 11-12 gıbı sonucu almış olurum
ayy iyi olur canim bende ogrenipte gtmis olurum ise en azindan...

canim hemsire yapiyor ignelerimi ben kendim yaptigimda oldu ama kendi istegimle tabi..normalde hemsire geliyor eve...
evet canim olsada olmasada borc olarak seneye tutariz orucumuzu..buda saglik sorunu tabi...

offfffffffffff yine mi gttiniz yaaa ne zaman ben gelsem dağılıyosunuz hee ( tabi ruh halimi boşuna kimsesiz yapmamışımm dimiii ???????

seherimm sakın ümidini yitirmeee herşeyin başı ümittirr..dr bana %80 olmaz demesine ragmen yinede ümidim vardı canım.:çok üzgünüm::çok üzgünüm: tabi tutmadı oda ayrı bi meselee :roflol:

bende geldimmmmmm civciv degiş kız şu ruh halini bana diyene bak delüüü bak biz burdayız pınk kocasını bırakamıyor hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…