2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol________19 agustos baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________tup bebk uzun protokol_________eylul baslangic
violetx__________________ tup bebek____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07_________________tup bebek kisa pro.____________agustos baslangic
pink rose________________tup bebek____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer

aktuel__________hamis:teytey:
adayadayi_________hamis:teytey:
narin cadi_________hamis:teytey:
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....

yeni hamisler bekliyormus liste, oyle dedikaydirigubbakcemile3:))):teytey::teytey::hooray:

Son düzenleme:
kizlar listedeki bazi haziran ayindan kalan arkadaslari cikardim veya kendini yazdiripda daha sonra cevap alamadiklarimizi .....

seherim hoşgeldinn ayy evet yaa bu mehay cok pis boğaz olacak he hamile kalırsa kadın şimdiden yemek sitelerinden çıkmıyorr yaww :))

kızlar benım mesanede bır agrı var hatta acı gıbı bastırınca cok agrıyor ama kasık degıl mesane ıdrar yolu enfeksıyonu olabılecegını sanmıyorum cunku daha yenı idrar testi yaptırdım ne bu acaba ya dış gebelık olabılırmı acaba cok korktum sabah dırek doktorumu arıycam

Aradın mı canım doktorunu,bende merak ettim.Ama ben tutunma ağrısıdır diye düşünüyorum...

Aradın mı canım doktorunu,bende merak ettim.Ama ben tutunma ağrısıdır diye düşünüyorum...

canım aradım ama doktor amelıyattaymış cıkınca arıycak onu beklıyorum bende
tutunma agrısı alt tarafda olmaz gıbı gelıyor canıom cunku kasık degıl dırek mesanede ve altta bır agrı hayırlısı bakalım ne cıkıcak

Rahmin kasılmasından dolayıdır diye düşünüyorum.İnşallah ciddi birşey değildir canım.Doktorla konuşunca yaz canım,merak ediyorum.

slm kızlar nasılsınız canlarım,seherim ne oldu benim canıma yaa ..nazarmı değdi kız sana.. İNŞALLAH önemli birşey değildir ,bizi haberdar et olurmu canım..

:sm_cool::sm_cool::sm_cool: afedildim afedildimmm :sm_cool:

pink nereye kaçtıı yaw buu kız hiç kocasını yanlız bırakmıyor hee klava:klava:

dedikoduculaaaarrrrrr.......kızmıyorum size de bölede olmazkii.adam 17-18 saat çalışıyo ama ben bu sırada bir uykucuyum sormayın sabah geç kalkıyorum ,akşamda erkenden uyumak istiyorum sıcaklar bunalttı beni ruhumun saatimi şaştı nedir kızlar...bu akşam burda olmayana ce za vercem hadi bakalııııııııııııııııımmmm..........kaydirigubbakcemile

kizlar nasilsiniz pinkim kargalar kahvaltisini yapmadan gelmissin hosgeldin :))

geldim canuum ,kahvaltımıda anca yaptım,evde değildimde,dışarıda biraz işim vardı ,artık burdayım,senin tatil bitiyor demekki p.tesi iş başı,olsun görüşürüz yine işten önce işten sonra canım,bu arada başladınmı iğnelere hadi hayırlı olsun uğurlu olsun cancağzum..:içelim:

valla tatil bitiyor is basliyor esimle is saatlerimiz ayni yani gelip once kim kaparsa o gecer neteo gun heralde:roflol:basladim ignelere bugun canim dua edin benim icin...sen ne zaman basliyorsun tam olarak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…