civciv hanuuuummm cuuuumm nerdesuuuuuuuuunnnn.bizi öksüz bıraktııınn.....geliyo cazaaaa....naniknanik
sorma yaa bu ara ugramaz oldu..bide ruh halini kimsesiz yapmazmi tam sopalikklava:
biz adami boyle anariz iste..oluyu bile diriltiriz:roflol::roflol:
geldimm be kulaklarım cınladı sayenizde uykudan fırladımmm
naber canlarımmmm
ooo herkesler burdaymış nasılsınız güzel hatunlar mehaycım iğnelere başlamışsın hadi haytırlı olsun canım
ya sende hep beni dovuyorsun heeeeeeeee :mymeka::mymeka:
seherimmm nasıl oldun hala bu dr aramadımı tatlım seni yaa....sen arasana bir daha ??
maşşallhhhbelli canım belli ruyalarıma bile dalıyorsunuz yaww -tatlicadiarzu-
aramdı tatlım amelıyattaymışya zaten ögleden sonra arıyor onlar beklıyorum hala ama agrım yok şuan sanırım ıdrar yoluyla alakalı özellıkle tuvaletım geldıgınde daha cok agrı hıssedıyorum
aramdı tatlım amelıyattaymışya zaten ögleden sonra arıyor onlar beklıyorum hala ama agrım yok şuan sanırım ıdrar yoluyla alakalı özellıkle tuvaletım geldıgınde daha cok agrı hıssedıyorum
ne guzel iste ruyalarinda uyanikken hayatinin her alaninda ve aninda yanindayiz bizim gibi dost zor bulunur....sırnaşık şey
su anda iyi olmana sevindim canim...sen idrar testi yaptim demissin sonuc ne peki???
ondan hiç şüphem yok canımmm hem zaten başka dost ta aramıyorumm sizi seviyorummmmm :1hug::1hug:
ıdrar testi ıdrar yolu enfeksıyonu enfeksıyonu ıcın yaptırdım temız cıktı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?