2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Canlarim bende kaçar opuyorum sizi cokkkk mehay fazla gezme gebertirimmm hee :))

seherim sende kendine cok iyi bak dr la gorusunce haberdar et bizi tamam öptumm

bende cıkıyorum o zaman sizden neyim eksik maşallah fazlam bile var bendeki popo sizde yoktur hehehe

mrb arkadaslar. bugün transferin 5. günü. ağrılarım biraz azaldı ama çok acıkıyorum. İnşaallah hayırlı güzel bir netice elde ederiz...herkese selam

kızlar doktor aradı merak etme buyuk ıhtımal ıdrar yuolu enfeksıyonudur bol su ıc dedı test sonucundan sonrada ıdrar yolları ıcın test yapalım dedı

seherim bişey yoktur dedim ben sana dimi canım ,bebişlerdendir idrar yolların mı sızlıyo üşütmüş olabilirsin ayaklarına çorap giy bakiim ,kesin üşüttün sen inşşş... çabuk geçer de iyi olursun canım yaaa..

sagolun kızlar valla bu sıcakta üşütmeyı nasıl başardım bılmıyorum ama görünen üşütmüşüm pınk bızım kızlar kactı yıne gezıyorlar kesın bak yıne burdayız bu maaş konusunda ısrarcı oalalım tatlım fazlasını hakedıyoruz

yeşilçay iç canım tavsiye ederim,hamilelikte kullanılıyomu bilmiyorum ama idrar söktürücü işe yarar atarsın mikropları

kısss cadu laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
gittinizmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...................ah ah ah kimseler kalmamııııııııışşş....

seherim canım unutuyorum sormaya ne kadar ödedin canım merkeze tüp için fiyat yani mahsuru yoksa yazarmısın..

canım acıbadem tüp bebek fıyatı 3.700 bagkur veya sigortalılara 2.950
ama ben bagkuru kullanamadım o yüzden fıyat 3.700 dü ama şahin bey sagolsun 3.150 ye ındırım yaptı sen bagkuru kullanıcaksan daha az ödemiş olursun ayrıca raporun varsada devlet 1.200 ytl verıyor ama ben rapor cıkardamadım cunku tek aşılama yaptırdım 3 aşılama şartı ıstıyorya böyle yani canım

ben sigorta falan kullanmıycam devlet ödemiyor artık canım hepsi cepten gideceği için biraz erteledik zaten 1 temmuzda çıkan yasa itibariyle, olsun para ne için kazanılıyor sağlık olsun öderiz,bayram bir geçsin hele

seherim ilaçları yazmamışsın canım??.. senin uzun protokolmuydu kısa mı?. ne kadar ilaç aldın buna bağlı tabii..bide ilaçları kolay bulabildinmi canım çok sordum ama kusura bakma..

canım devlet artık ödemıyor dıye acıbadem fıyatları cektı anlıycan sıgortanın olması formalıte sıgortan varsa 2,950 ayrıca yapmazlarsa benı söyle benım fıyata yapar şahin benden önce sıtede başka bır arkadaş orda yaptırdı kk dan onunlada tanışıyoruz şahinde bılıyor artık oda kkcı gıdınce benı söyle ınternetten tanıştık diye

seherim ilaçları yazmamışsın canım??.. senin uzun protokolmuydu kısa mı?. ne kadar ilaç aldın buna bağlı tabii..bide ilaçları kolay bulabildinmi canım çok sordum ama kusura bakma..

canım benım ılaclar yaklaşık 2 mılyar tuttu ama sıgorta karşıladı merak etme ılacları bursada rahatlıkla bulursun benım uzun protokol oldu cunku sorun bende kadınlarda olan sorunlarda genellıkle uzun protokol kullanılıyor

kısssss. sen çook yaşa güldürdün beni..beni sööle haa kanka mı oldun kıs dr la şahin falan ayy öldüm ben..seherim desem tanırmıı??......

bizde tanıştık canım dr umuz çok anlayışlı zeki vede kibar..ben anlaşabildiğim için orda denemek istiyorum zaten,randevuları ayarlayan yasemin hn mda bizim buralı çok sevdim ben herkesi orda..

kısssss. sen çook yaşa güldürdün beni..beni sööle haa kanka mı oldun kıs dr la şahin falan ayy öldüm ben..seherim desem tanırmıı??......

kız sitede seybay var bılıyormusun oda şahinde yaptırmıştı bırde chadı var bızım bursalılarda oda acıbademde yaptırdı o hamiş şimdi bız hepımız kk da tanıştık şahınde bılıyor adam yakında kafayı yıycek chadı benım yumurta toplamaya hastaneye gelmişdi şahin tanıdı hemen şimdi benı görünce soruyor kk dan başka gelıcek yokmu dıye :roflol:

bende kk dan bahsetmiştim dr a ,seybayın memnun oluşundan bursa yı düşündüm zaten canım.öylelikle gidip dr la görüştüm ve karar verdim başlamak üzereyken devlet iptal etti 3. hakkımızı işte.sen beni söyle bakalım hatırlıycakmı canım,ben sana özeldenadımı yazarım yada msn adresimide yazim olurmu canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…