sanırım lucrine başladıktan sonra 3. gün şu g ile başlayan iğne var ya o verilecek.ismini hatırlayamadım çünkü ilk tüp bebek tedavimde pregon kullanmıştım.
canım tabiiki soru sorabilirsin , istediğin kadar sor,cevaplayabirsem ne mutlu bana.
dediğim gibi ilk başta lucrin kullanacam ve sanırım kullandıktan sonraki 3. günden itibaren gonol f ye başlayacam ve ikisi bir arada yürüyecek.
benim ilkinde kimyasal gebelik oldu.yani tranferden sonra 11. günde kan değerim 14 tü.iki sonra 73 oldu ama 2 gün sonra kanama başladı.hastanede 1 gün yattım.kanama başladıktan sonra hemen hastaneye gitmedim doktorumu aradım yapılacak bir şey yok dedi eğer düşükse yapılabilecek bir şey yok dedi ve yat dinlen dedi kalkmadan ve makattan alınan bir fitil almamı söyledi.o gün pazardı(kara pazar,zaten pazar günlerini oldum olası sevmemişimdir) hemen eşim nöbetçi eczaneden ilacı aldı ve kullandım ama kanamam durmadı.bu kanama tam bir adet kanaması gibi değildi.sanki böyle muşmula çürüğü gibi geliyordu.ertesi gün hastaneye gittik zaten tekrardan kan tahlili için gidecektik oradaki doktor beni hemen hastaneye yatırdı ve kan tahlili istedi ve hayret ettiğim bir sonuç gelmişti 203 tü sayı.nasıl olur bu diye hayret ettik çünkü kanamam devam ediyordu.1 gün hastanede yattım kıpırdamadan ertesi gün tahlil yaptıklarında sonuç malesef üzücüydü 70 e düşmüştü ve hastanedeki doktorum düşmüş dedi artık yapılacak bir şey yok dedi.
işte böyle canım,bu geçen sene oldu.bakalım bu sene tekrar deneyeceğiz farklı bir merkezde artık hayırlısı hepimiz için.
arkadaşlar yarın dr. gideceğim bir aksilik olmazsa purogana başlayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?