cok haklisin canim onlarin ait oldugu yerde durmasi lazim...insallah 9 ay kalacaklar o yerde yakinda....:ve sonraaaaaa emir_bebek::teytey:Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
mehay , benide eklediğin için teşekkür ederim bebeğim
senin tedavin nasıl gidiyor
mislina duygu bu gün nasılsın moralin nasıl şuan neyi düşün biliyormusun iyiki sağlıklıyım çok şükür tahlillerim normal diye rahatlat kendini
Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
arkadaşlar bir sorum olacak bir kez aşılama yaptırdım ve bu ayın sonuna doğru tüp bebek tedavim başlayacak dolayısı ile çok tecrübeli değilim aşılamada yumurtalarım erken cevap vermişti ve doktor hep bir yumurtadan bahsediyordu sanırım fakülte olduğu için geçiştirdiler ayrıntıya girmediler ve benim eşimin ileri hareketli sperm sayısı 4 milyon acaba tüp bebekte şansımız ne olur ümitli olayımmı.bilgilerinize ihtiyacım var .
teşekkür ederim canım gerçekten doğru söylüyorsun moralde önemli çok elbet bu günlerde geçer bebeklerimize kavuşuruz ben ikiz olmasını çok istiyorum. senin tedavin nasıl gidiyora.s.
muhtemelen ikiz olur diye düşünüyorum okadar iğneyi erkeklere vursan onlar bile doğurursırnaşık şeyinşallah bizde bebişlerimizi kucağımıza alır koklarız.eşimde ikiz olmasını çok istiyor canım benim tedavim puregonun 3. günü nasip olursa cuma günü dr. gidicem yumuşların durumunu öğrenicem:1hug:
merhaba narincadı bende sonkez aşılama oldum sanırım sen bu kanuda tecrübelisin.benim ikinci aşılamanının sonucu 25 haziran .negatif olursa sence ne zaman tüp bebek için tedaviye başlamalıyım be ağustos diyorum eşim biraz dinlen diyo.bir ay dinlensem olmaz mı ?ya 36 yaşındayım çok zaman kaybetmekistemiyorum.tüpbebek de tecrübeleri olanlar bilgilendirsin beni .:1no2:
merhaba tatlım tüp bebekte yumuş olayları aşılamadaki gibi olmuyor tüp bebekte dr iğneyle kendi isteğine göre yumuş geliştiriyor sonuçta yumuşların tedaviye cevap vermiş bu güzel :dance:gelelim sperm sayısına ben 1 milyonla hamile kalanı duydum ayrıca dr.söyledi .içini ferah tut beterin beteri var allah yardımcın olsun olacak inşallah:1hug:
arkadaşlar bir sorum olacak bir kez aşılama yaptırdım ve bu ayın sonuna doğru tüp bebek tedavim başlayacak dolayısı ile çok tecrübeli değilim aşılamada yumurtalarım erken cevap vermişti ve doktor hep bir yumurtadan bahsediyordu sanırım fakülte olduğu için geçiştirdiler ayrıntıya girmediler ve benim eşimin ileri hareketli sperm sayısı 4 milyon acaba tüp bebekte şansımız ne olur ümitli olayımmı.bilgilerinize ihtiyacım var .
canım senin aşılamandan önce hangi ilacı kullandın ben gonaphen hap kullanmıştım
canım inşallah hamile olursunda gerek kalmaz tüp bebeğe ben aşılamayı boşa giden zaman olarak görüyorum belkide ben onda başarısız oldum ondanmıdır bilmiyorum 6 tanenin biridemi tutmaz anlayamadım sorunsuz iken ama hamiş kalanda var tabiki inşallah sende onlardan biri olursun sonuç negatif olursa şayet 1 ay vücudun dinlenmesi için yeterli aşıla yaptıktan 2 ay sonra kendiliğinden hamiş kalanda var ama zamanda aleyhine oynuyor dr.sordunmu o ne dedi uygun olan neymişfisfisfis
mehaycım nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
mehay cim sornun ne oldugunu yazarmisin birezde beni icin
nicin tupbebek
Günaydinn En şiddetli , En Istekli , En Yakin Adaylar Anne Adaylarii Günaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?