2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

cok haklisin canim onlarin ait oldugu yerde durmasi lazim...insallah 9 ay kalacaklar o yerde yakinda....:ve sonraaaaaa emir_bebek::teytey:
mehay , benide eklediğin için teşekkür ederim bebeğim
senin tedavin nasıl gidiyor

bisey degil canimcigim ...ben 25 haziranda ignelere basliycam adetin 22. gunu yani...

mislina duygu bu gün nasılsın moralin nasıl şuan neyi düşün biliyormusun iyiki sağlıklıyım çok şükür tahlillerim normal diye rahatlat kendini

teşekkür ederim canım gerçekten doğru söylüyorsun moralde önemli çok elbet bu günlerde geçer bebeklerimize kavuşuruz ben ikiz olmasını çok istiyorum. senin tedavin nasıl gidiyora.s.

canım senin adına çok sevindim allah yardımcınız olsun.

arkadaşlar bir sorum olacak bir kez aşılama yaptırdım ve bu ayın sonuna doğru tüp bebek tedavim başlayacak dolayısı ile çok tecrübeli değilim aşılamada yumurtalarım erken cevap vermişti ve doktor hep bir yumurtadan bahsediyordu sanırım fakülte olduğu için geçiştirdiler ayrıntıya girmediler ve benim eşimin ileri hareketli sperm sayısı 4 milyon acaba tüp bebekte şansımız ne olur ümitli olayımmı.bilgilerinize ihtiyacım var .

merhaba tatlım tüp bebekte yumuş olayları aşılamadaki gibi olmuyor tüp bebekte dr iğneyle kendi isteğine göre yumuş geliştiriyor sonuçta yumuşların tedaviye cevap vermiş bu güzel :dance:gelelim sperm sayısına ben 1 milyonla hamile kalanı duydum ayrıca dr.söyledi .içini ferah tut beterin beteri var allah yardımcın olsun olacak inşallah:1hug:

teşekkür ederim canım gerçekten doğru söylüyorsun moralde önemli çok elbet bu günlerde geçer bebeklerimize kavuşuruz ben ikiz olmasını çok istiyorum. senin tedavin nasıl gidiyora.s.

muhtemelen ikiz olur diye düşünüyorum okadar iğneyi erkeklere vursan onlar bile doğurursırnaşık şeyinşallah bizde bebişlerimizi kucağımıza alır koklarız.eşimde ikiz olmasını çok istiyor canım benim tedavim puregonun 3. günü nasip olursa cuma günü dr. gidicem yumuşların durumunu öğrenicem:1hug:

merhaba narincadı bende sonkez aşılama oldum sanırım sen bu kanuda tecrübelisin.benim ikinci aşılamanının sonucu 25 haziran .negatif olursa sence ne zaman tüp bebek için tedaviye başlamalıyım be ağustos diyorum eşim biraz dinlen diyo.bir ay dinlensem olmaz mı ?ya 36 yaşındayım çok zaman kaybetmekistemiyorum.tüpbebek de tecrübeleri olanlar bilgilendirsin beni .:1no2:

bol bol hamişler çıkaralım inşallah

canım inşallah hamile olursunda gerek kalmaz tüp bebeğe ben aşılamayı boşa giden zaman olarak görüyorum belkide ben onda başarısız oldum ondanmıdır bilmiyorum 6 tanenin biridemi tutmaz anlayamadım sorunsuz iken ama hamiş kalanda var tabiki inşallah sende onlardan biri olursun sonuç negatif olursa şayet 1 ay vücudun dinlenmesi için yeterli aşıla yaptıktan 2 ay sonra kendiliğinden hamiş kalanda var ama zamanda aleyhine oynuyor dr.sordunmu o ne dedi uygun olan neymişfisfisfis

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım umarım seninde güzel haberlerini en kısa zamanda alırız. 1hug:

canım senin aşılamandan önce hangi ilacı kullandın ben gonaphen hap kullanmıştım

Günaydinn En şiddetli , En Istekli , En Yakin Adaylar Anne Adaylarii Günaydin

canım benim eşimin son aşılamada toplam 76 milyon du ama ileri hareketliler %14 yavaş ileri harekaetliler %17 pek bi şans vermiyorum .ilk aşılmamda 40 milyon ileri hareketliler oranı%30 yavaş ileri hareketliler %45 di tutmadı.:1no2:.o yüzden ümitsiz konuştu.yani eşimde sorun senle sıkıntım yok dedi .böyle canım işte .yardımın için sağol benim de kafam karışık dı ne zaman yaptırsam diye .inşallahhhhhhhhhh gerek kalmaz.:sm_confused:

mehaycım nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

geldim hayatim burdayim ne alemdesin nasil gidiyor?????canim sen ignelere basladigin gunun kacinci gunu gideceksin ultrasona girmeye????bende bir tek ben adetin 9. veya 10. gunu basliyorum saniyordum demekki normal bazilarinda oyle oluyor..ama benim anlamadigim bende kist falan yok cok sukur neden 10. gun???:uhm:

mehay cim sornun ne oldugunu yazarmisin birezde beni icin
nicin tupbebek

canim bizde bir sorun bulamadilar ama olmayinca olmuyor iste bir kere asilamayla hamile kaldim 3. asilamamdi cok sevinmistik ama dusukle sonuclandi..sonrasinda 3 asilama daha oldum ama negatif bu ilk tup bebek deneyimim olacak...insallah sonda olur...senin sorunun neydi???

kizlar pelly bugun sonucunu alicak bakalim ilk hamisimiz olma unvanini alacakmi???insallah alir...ve arkasindan bizzzzzzzzzzz........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…