2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bende 11 haziran çarşamba ikinci aşılamamı yaptırcam.Benim çok da umudum yok.kendimi tüp bebek tedavisine hazırlıyom. çok ara vermeden en geç ağustosda başlarım inşallah kist mist oluşmazsa zaman yeterince kaybettim zaten.yaş olcak 36 eee 40 ne kaldı.sırnaşık şeysırnaşık şey

merhaba hanımlar doktorla konuştum bana 16 haziranda malatyada olmamı söyledi yani adetin 21 günü tedavime başlayacaklar umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz .ben 8 saat yolculuk yapıp malatyaya gidiyorum Hem manevi hem maddi olarak yıpranıyorum .Doguanadoludayım küçük bir ildeyim insanlar meraklı çevremdekilere iş arkadaşlarıma akrabalara ne yalanlar atmak ne bahaneler uydurmak zorunda kaldım bir bilseniz .

sevgili mehay benide eklermisin listene 16 haziranda tedavim başlayacak.umarım hepimiz çektiğimiz bu sıkıntıların karşılığını alırız hepimiz anne oluruz insanlara hamileyim diyebilmek istiyorum.

Sevgili duygu inşallah emeklerinin katrşılıgını alırsın.Karnında yumuslarınla dönersin malatyadan.
Bende tüp bebegi baska bi şehirde yaptıracağım ama doktora ne zaman gitmem gerekiyor henüz bilmiyorum.Daha doktorla konuşmadım.Senden tahlil sonuçlarını falan isteyip ona göremi söylediler adetinin 21. günü gel diye.

benide ekleyinnn
mikroenjeksiyon kısa protokol agustos 8 başlangıc

canım ben 12 mayısta aşılama yaptırdım 26 mayısta adet oldum.Bugün tüp bebek merkezini aradım doktora tüm tahlillerimin normal olduğunu söyledim son adet tarihimi sordu ve 15-16 haziranda gel dedi.yani adetin 21.günü ve daha önceki aşılamamda aklımda kalmıştı 21.gün kanda progesteron hormonuna bakıyorlar.ben ücra bir yerde olduğum için tahlil yapmam mümkün değil.
Ve iyi dileklerin için sağol canım umarım hepimiz muradımıza ereriz ve hamileliğimiz hakkında da bol bol konuşuruz.

hayırlı olsun benim aşılamalarım tutmadı ama senin tüp bebeğe gerek kalmadan hamiş olursun inşallah :sm_cool:

tedavin hayırlı olsun canım seni çok iyi anlıyorum ben o dertteyim ama moralinin iyi olması lazım tedavin için onları boş ver bebişine kavuşacağını hayal et ve o büyük gün grldiğinde onlara şunu yaplülülülülülü

teşekkür ederim canım aynı şeyleri yaşamak yalnız olmadığını bilmek ve en önemlisi bunları paylaşacak arkadaşların olması çok güzel .Desteğin için sağol canım.Hepimizin güzel günler görmesi dileği ile iyi geceler.

canım benim ben agustos ayında başlıcam allah izin verirse.... Günü belli degil..a.s.

Yaz hamisleri adaylari listesi

mehay_________________tup bebek uzun protokol_____ 22 haziran baslangic
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1 __________________tup bebek uzun protokol_____sonuc:13 haziran
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek________________agustos ayinda baslangic

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_____ 22 haziran baslangic
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1 __________________tup bebek uzun protokol_____sonuc:13 haziran
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek________________agustos ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon kisa pro._____8 agustos baslangic
btrklc____________________asilama___________________11 haziran

kizlar yeni listemiz boyle....

Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

canim peki neden 9. gun basladin sanirim bende 10. gun basliycam....peki kacinci gun yumurtalarin toplanacak bilgin varmi????ve puregonu kac gun kullanacaksin???

mehaycım bilgisayarı yeni açtım kusura bakma cevap vermemiş gibi oldu yasakkelime ben adetin 3.günü girdiğim ultrasonda 2 kist vardı bu ayı atlamıyacağız kistin yok olmasını bekliyeceğiz dedi dr.ayın 9 ultrasonla bakarız ona göre hareket ederiz dedi bu arada kist nedeniyle lucrın 5 e düşecekti 10 ünite vurulmak zorunda kaldım şimdi ise ayın 9 da n itibaren lucrın 5 ünite vuruyorum akşamıda puregon 225 vuruyorum cuma gününe kadar böyle cuma günü kan verip ultrasona giricem yumurtaların durumuna göre ne gün toplanacağını söyleyecek puregonuda yumuşların durumuna göre kullanacağız:1no2:

mehay , benide eklediğin için teşekkür ederim bebeğim
senin tedavin nasıl gidiyor

hayırlı olsun arkadaşım gördüğüm kadarıyla herşey yolunda gitmiş çok güzel inşallah ayın 23 de güzel haberlerini alırız allah emeklerini boşa çıkarmasın hamiş haberlerini bekliyoruz:sm_cool:

mislina duygu bu gün nasılsın moralin nasıl şuan neyi düşün biliyormusun iyiki sağlıklıyım çok şükür tahlillerim normal diye rahatlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…