merhaba hanımlar doktorla konuştum bana 16 haziranda malatyada olmamı söyledi yani adetin 21 günü tedavime başlayacaklar umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz .ben 8 saat yolculuk yapıp malatyaya gidiyorum Hem manevi hem maddi olarak yıpranıyorum .Doguanadoludayım küçük bir ildeyim insanlar meraklı çevremdekilere iş arkadaşlarıma akrabalara ne yalanlar atmak ne bahaneler uydurmak zorunda kaldım bir bilseniz .
Sevgili duygu inşallah emeklerinin katrşılıgını alırsın.Karnında yumuslarınla dönersin malatyadan.
Bende tüp bebegi baska bi şehirde yaptıracağım ama doktora ne zaman gitmem gerekiyor henüz bilmiyorum.Daha doktorla konuşmadım.Senden tahlil sonuçlarını falan isteyip ona göremi söylediler adetinin 21. günü gel diye.
canim seninde mi uzun protokoldu...ne zaman basliyorsun igneye listeye ekliyorum..
bende 11 haziran çarşamba ikinci aşılamamı yaptırcam.Benim çok da umudum yok.kendimi tüp bebek tedavisine hazırlıyom. çok ara vermeden en geç ağustosda başlarım inşallah kist mist oluşmazsa zaman yeterince kaybettim zaten.yaş olcak 36 eee 40 ne kaldı.sırnaşık şeysırnaşık şey
tedavin hayırlı olsun canım seni çok iyi anlıyorum ben o dertteyim ama moralinin iyi olması lazım tedavin için onları boş ver bebişine kavuşacağını hayal et ve o büyük gün grldiğinde onlara şunu yaplülülülülülümerhaba hanımlar doktorla konuştum bana 16 haziranda malatyada olmamı söyledi yani adetin 21 günü tedavime başlayacaklar umarım hiçbirimizin emekleri boşa çıkmaz .ben 8 saat yolculuk yapıp malatyaya gidiyorum Hem manevi hem maddi olarak yıpranıyorum .Doguanadoludayım küçük bir ildeyim insanlar meraklı çevremdekilere iş arkadaşlarıma akrabalara ne yalanlar atmak ne bahaneler uydurmak zorunda kaldım bir bilseniz .
Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_____ 22 haziran baslangic
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1 __________________tup bebek uzun protokol_____sonuc:13 haziran
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe
sevgili mehay benide eklermisin listene 16 haziranda tedavim başlayacak.umarım hepimiz çektiğimiz bu sıkıntıların karşılığını alırız hepimiz anne oluruz insanlara hamileyim diyebilmek istiyorum.
canim peki neden 9. gun basladin sanirim bende 10. gun basliycam....peki kacinci gun yumurtalarin toplanacak bilgin varmi????ve puregonu kac gun kullanacaksin???evet mehaycım ben 9. gün yani bugün başladım hayırlısı olsun
canim peki neden 9. gun basladin sanirim bende 10. gun basliycam....peki kacinci gun yumurtalarin toplanacak bilgin varmi????ve puregonu kac gun kullanacaksin???
Mrb kızlar dün yumurtalarım toplandı.23 tane.bugün aradılar 18 döllenmiş.Bebişlerimin bensiz 2.günleri.Kısmetse perşembe annesi ve babası onlarak onları almaya gideceğiz.Onların ait oldukları yerde olmalarını çok istiyoruuuuuz.Bizim şafak sayımı başladı lütfen dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?