Rapor Alirsan Tüp Bebeği özel Bi Merkezden Bile Yaptirsan Tüpbebek ücretinden 1240 Ytl Indirim Oluyor Ve Ssk Tüpbebek Ilaçlarinin %80 Nini ödüyor Sen Ilaç ücretinin Sadece %20lik Kismni ödüyorsun
Rapor Iyi Avantaj
Benimde Son Aşilamanin 14.gunun Tutmazsa Bende Rapor çikarticam Ama Sen Hangi Hastaneye Başvurdun Rapor Için
Ben Aşilamalarimi özelde Odum Senindemi Oyleydi...
slm kızlar daha önce bir kez aşılama yaptırdım sonuç alamadım bizdeki problem eşimin sperm sayısının az olmasından kaynaklanıyordu.bende bir sorun yok tüm tahlillerim normal.Yaşadığımız kentte imkanların olmaması ve çalışıyor olmamız nedeni ile aşılama ile kaybedecek vaktimiz yok ben tüp bebek için başka bir ile gitmek zorundayım ve mecburen yıllık iznimi almak zorundayım size danışmak istedim acaba 20 günde tüp bebekte bir sonuç alabilirmiyim.
canım tahlillerini hepsini yaptır hazılıklı gidersin yada orda yapılada bilir kısa protokol tedavide tabikide sonuç alırsın hangi hastaneyi tercih edeceksin
yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1tup bebek sonuc 14 haziran
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı mikroenjeksiyon uzun protokol 28 mayıs(başlangıç)
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
kizlar giremedim kac gundur nasilsiniz???pelly cim nasil hissediyorsun kendini agrin falan varmi???
slm mehay ve kıslar nasılsınız bakalım herkesın tedavısı hayırlı olsun ben bu ay olmazsa(kendılıgınden) temmuzda baslıycam
valla gözlerimiz aradı mehaycım, umarım herşey yolundadır. Benim bugün 4. gün. 1 hafta rapor aldım Ptesi tekrar işe başlayacağım. Annem yanımda, koltuktan koltuğa yuvarlanıyorum işte :) Keyfim yerinde, gerçekten umutluyum. Henüz bir belirti yok tabi. Ağrım sızım da yok. Genelde ilaçların yan etkilerini hissediyorum. 3 embriyo transfer edildi. İnşallah bebişlerim tutunur da 8 gün sonra güzel haberler veririm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?