2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

slm mehay ve kıslar nasılsınız bakalım herkesın tedavısı hayırlı olsun ben bu ay olmazsa(kendılıgınden) temmuzda baslıycam

İLk aşılama mı özel hastanede yaptırdım tutmayınca rapor için ünv.hastanesine gittim.Ürolojiden 2 defa daha aşılama yaptırmam gerektiğini söylediler.2. ve 3. aşılamamı fakültede yaptırdım
Ne zaman test yaptırıyorsun.İnşallah güzel haberlerini alırıza.s.

beklemek güzeldir gelenin varsa.....
Bizimkilerde gelecek.P.tesi kontrolüm vardı kızlar dr Bülent Bey yumuşlarımın güzel büyüdüğünü söyledi.kısmetse perşembe sabahı tekrar kontrolüm var.Sanırım toplama günü belli olur.Çok tuhaf kızlar bu benim 2.microm ama ilkinde bukadar heycanlanmamıştım.elim sürekli karnımda utanıyorum artık ama kendime engel olamıyorum.sanırım benim yumuşlar baskı yapıyor.biraz hareket etsem yoruluyorum.bebeklerimi istiyorum kızlar.Dualarınızda bana da yer verin.ihtiyacım var.

selam kızlar bende ılk aşılamamı taksım tup bebek de mart ayınd ayaptırdım tutmadı
şimdi regl olmayı beklıyorum aşılama yaptırıcam bahçeci klınıgınde
aşılama yada tup bebek yaptıran varmı

slm kızlar daha önce bir kez aşılama yaptırdım sonuç alamadım bizdeki problem eşimin sperm sayısının az olmasından kaynaklanıyordu.bende bir sorun yok tüm tahlillerim normal.Yaşadığımız kentte imkanların olmaması ve çalışıyor olmamız nedeni ile aşılama ile kaybedecek vaktimiz yok ben tüp bebek için başka bir ile gitmek zorundayım ve mecburen yıllık iznimi almak zorundayım size danışmak istedim acaba 20 günde tüp bebekte bir sonuç alabilirmiyim.

canım tahlillerini hepsini yaptır hazılıklı gidersin yada orda yapılada bilir kısa protokol tedavide tabikide sonuç alırsın hangi hastaneyi tercih edeceksin

canım tahlillerini hepsini yaptır hazılıklı gidersin yada orda yapılada bilir kısa protokol tedavide tabikide sonuç alırsın hangi hastaneyi tercih edeceksin

teşekkür ederim canım burda tahlilerimi yaptırma imkanım yok malatyada doğufertil tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyorum bize en yakın il orası aşılamamıda inönü üniv.turgut özal tıp merkezinde yaptırmıştım.fakülteler bu işi çok baştan savma yapıyorlar sanırım özeller daha iyi.

tabi canım özelde vakit kaybı daha az olur inşallah hakkına hayırlısı ise bebğine kavuşursun

kizlar giremedim kac gundur nasilsiniz???pelly cim nasil hissediyorsun kendini agrin falan varmi???

valla gözlerimiz aradı mehaycım, umarım herşey yolundadır. Benim bugün 4. gün. 1 hafta rapor aldım Ptesi tekrar işe başlayacağım. Annem yanımda, koltuktan koltuğa yuvarlanıyorum işte :) Keyfim yerinde, gerçekten umutluyum. Henüz bir belirti yok tabi. Ağrım sızım da yok. Genelde ilaçların yan etkilerini hissediyorum. 3 embriyo transfer edildi. İnşallah bebişlerim tutunur da 8 gün sonra güzel haberler veririm.

merhaba arkadaşlar benimde amacım ve gayem sizlerinkiyle aynı ben 7 yıldır bekliyorum nedeni bilinmeyenler gurubu smyrnada tüp bebeğe başladım bir aksilik olmazsa pzts purogana başlıyorum allahım hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın mehaycım bende yaz hamişi olmak istiyorum.

kızlar size birsey sorcam ben ya dr bana dogum kontrol verdi acaba neden verdi şimdi siz kullnadınızmı bide temmuzda igneler baslıcam ben niye bu kadar uzun oldu ya????????

insallah canim benim yaa inan cok istiyorum bunuŞeniz

yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1tup bebek sonuc 14 haziran
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı mikroenjeksiyon uzun protokol 28 mayıs(başlangıç)
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi
civciv1981
karamelli neskafe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…