2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar size birsey sorcam ben ya dr bana dogum kontrol verdi acaba neden verdi şimdi siz kullnadınızmı bide temmuzda igneler baslıcam ben niye bu kadar uzun oldu ya????????

cnm cvp verıldımı bılmıyorum ama d kontrolu olası bı kıst olusmasın dıye verıyorlar bende oncekı tedavımde kullanmıstım ılac bıtınce 2 3 gune adet oluyosun ve ozaman ıgnelere baslıyosun

Selam kızlar.Bugün o kadar mutluyumki sanki meleğime yaklaşıyorum.Aylardır tüp bebek raporu almak için uğraşıyoruz.Nihayet heyet rapor verilmesine karar verdi.Haftaya gelip alın dediler..Kısmet olursa temmuzda tüp bebek yaptıracagız.Şimdiden üzerimden kocaman bir yük kalktı.İnşallah umutlarımız hiç bitmez yoksa hayat çekilmiyor böyle

saol canım cvp için ay bügün fakülteye gittim rapor için oturmaktan daraldım neyse 2 hafta sonra vericekler zaten benim adet dönemim cok şaştı ya son asılamadan sonra adet günümden 10 gün önce adet oldum normalde yarın daha adet günüm bide üstüne dogum kontrol kızlar nasıl sıkıntı veriyo anlatamam ama inş. sonu iyi olur allahım hepimizin yüzünü güldürür inş......

cok haklisin canim insan tedaviye yaklastikca hem heyecan hem sevinc hemde umut ...hepsi birbirine karisiyor bende senle ayni durumdayim inan...

hayırlı olsun pğetekcim bende bügun gittim rapor için sen fakültedemi yaptırıcaksın inş. hakkında hayırlısı olsun canım

Hayır Angel fakültede yaptırmam.Hiç iyi ilgilenmiyorlar orda.Aşılamamı mecbur kaldıgım için fakültede yaptırdım ve her seferinde ağlatarak gönderdiler beni.Bana destek olacakları yerde köstek oldular.Allah bi daha beni düşürmesin oraya.

amin canım amin bend ebugün ilk defa gittim birisi transferini yaptırmıstı kadını snadelyede beklettiler hemsire gelene kadar yaklasık bu 45 dk felan yani içimden dedim kadında iyi sabır varmıs dedim hiç bişey oılmamamıs gibi yani anlacagın allah kimseyi ellerine düsürmesin ya kimisi cok iyi oluyo kimiside merhametten eserini almaıs oluyor

kızlar size birsey sorcam ben ya dr bana dogum kontrol verdi acaba neden verdi şimdi siz kullnadınızmı bide temmuzda igneler baslıcam ben niye bu kadar uzun oldu ya????????

evet bende tüpten önce kullandım doğum kontrol hapını benim kısa protıkoldu. ama fark etmiyor.Bunun amacı hormon olarak içersini uyarmak, oluşabilecek kisti önlemek ve de az yumurta ürettirerek rahmi azda olsa dinlendirmek için. ( hap az yumurta oluşturuyor )

Mehay diğer listedeki arkadaşlar birer birer hamile kalıyor.Darısı bizim listeye.Yapılan bütün listeler hamilelerle dolar inşallah.

Mehay diğer listedeki arkadaşlar birer birer hamile kalıyor.Darısı bizim listeye.Yapılan bütün listeler hamilelerle dolar inşallah.

insallah canim bizim listede su an hamis yok cunku herkes bu ay veya birdahaki ay basliyor...bakalim pelyy arkadasimiz belki ilk hamisimiz olur...

yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay_________________tup bebek uzun protokol_____ 22 haziran baslangic
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1 __________________tup bebek uzun protokol_____sonuc:13 haziran
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi
civciv1981
karamelli neskafe

kizlar yeni listemiz boyle...

Son düzenleme:
hadi herkes ne zaman basliyacagini yazsin ...yani tedavisi kesinlesenler sizide ekleyeyim ve geri sayim baslasin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…