2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

yani oldu diye seviniyoruz ama birde bu tarafi var sagliklimi dogacakmi kalbi atacakmi???cok zor cokk...dogana kadar rahat yok bize...

offff offffffffffffff neden bizde diğer insanlar gibi normal değiliz kiii :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tabi yinede bunada sukur allah beterinden saklasınnnn

ARKADAŞLAR !!!
Bu gün transferden sonraki 10. günüm. Sabahleyin idrardan test yaptım negatif çıktı, dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 108 . İlk sonucu bu kadar yüksek çıkıp da sonradan bebişini kaybeden var mı aranızda ? OOOOOOOOOOOOFFFFFFFF şimdi de buna taktım ((

ya sonrasini sonra dusunursun su anin tadini cikar hamilesiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey: :dance: :sm_cool:

canim normalde 2 gunde bir degerinin 2 katina ciktigini dusunursek asil test gunun yani 2 gun sonra degerin 216 olur buda kesinlikle hamile oldugunu gosterir zaten su anki sonucun bile super ... sevinsene ne bekliyorsun hala...:sm_cool:

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
gulen__________________mikroenjeksiyon uzun pro.________agustos baslangic
btrklc_________________tup bebk uzun protokol___________eylul baslangic
violetx_________________tup bebek_____________________dondurulmus embryon transferi agustosta
celine07________________tup bebek kisa pro._____________3-4 eylul baslangic
pink rose_______________tup bebek_____________________ne zaman baslayacagi belursuz :)))
civciv1981______________dogal yoldan gebelik beklemede___her an olabilir :))
iremm24________________tup bebek____________________agustos transfer
selenayy________________tup bebek uzun protokol_________19 agustos baslangic
bebisko_________________tup bebek kisa protokol_________3 eylul baslangic
toprak28________________3 dondr. embryon transferi_______5 eylul

aktuel__________hamis
adayadayi_________hamis
narin cadi_________hamis
bugdayzeynep_____hamis
tuubay___________hamis
galeta79__________hamis
fato83____________hamis
mislina duygu______hamis
butterfly's'_________hamis
piner78___________hamis

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....
kedersiz________negatif .....vazgecmek yok....
hulya35________negatif.....mutlaka olacak, devam....
hituci__________negatif.....olacak arkadasim, sakin umudunu yitirme...

ve yine yeniden bir hamis yasasiiiiiiiiinnnnnn:sm_cool:kaydirigubbakcemile3:))):teytey::teytey::hooray:

ya kızlar ben iki gündür sancıdan uyuyamıyorum kasıklarımdan belime kadar vuruyor ağrı kusuyorum baş dönmesioluyor bende bugün trasferin 7.günü sizdede oluyormu acaba bana dua edin çok acı çekiyorum

merhaba
ben sitede yeniyim ama yaklaşık 2-3 aydır yani tüp bebek yaptırmaya karar verdiğimden beri takipteydim piner78 gibi transfer sonrası 10.gündeyim ama testi 2 gün sonra yaptırıcam korkuyorum galiba

merhaba
ben sitede yeniyim ama yaklaşık 2-3 aydır yani tüp bebek yaptırmaya karar verdiğimden beri takipteydim piner78 gibi transfer sonrası 10.gündeyim ama testi 2 gün sonra yaptırıcam korkuyorum galiba

seni anliyorum canim ama sonuc pozitifde olabilir karamsarliga kapilip uzulme hemen...
hosgeldin aramiza...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…