ARKADAŞLAR !!!
Bu gün transferden sonraki 10. günüm. Sabahleyin idrardan test yaptım negatif çıktı, dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 108 . İlk sonucu bu kadar yüksek çıkıp da sonradan bebişini kaybeden var mı aranızda ? OOOOOOOOOOOOFFFFFFFF şimdi de buna taktım((
Canım senin adına çok sevindim.Benimde bugün 10.günüm,dayanamadım sabah bende idrar testi yaptım,maalesef benimde tek çizgi çıktı.Kan testi yaptırmaya korkuyorum.İnşallah seninki gibidir benimde.108 çok iyi bir sonuç,sevin bence ve kafana takma .Güzel düşün güzel şeyler olsun canım.
sende yaptir irem cifte kutlama yapalim :)))):teytey:
ARKADAŞLAR !!!
Bu gün transferden sonraki 10. günüm. Sabahleyin idrardan test yaptım negatif çıktı, dayanamayıp kan tahlili yaptırdım sonuç 108 . İlk sonucu bu kadar yüksek çıkıp da sonradan bebişini kaybeden var mı aranızda ? OOOOOOOOOOOOFFFFFFFF şimdi de buna taktım((
Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdiriri inşaallah. Benimde transferin 7. günü...
sana kaç embriyo transfer edildi...
Seherim nasılsın canım,benim moralim bozukSabah test yaptım,negatif çıktı.OFF ya olmadı mı yoksa.
kızlar iyi akşamlar allah nasip ederse pazartesi tekrar tedaviye başlıcam.tsh ve prolaktin umarım düşmüşdür.ve tüp bebek teda:1no2:vime başlıyabilirim.
kızlar iyi akşamlar allah nasip ederse pazartesi tekrar tedaviye başlıcam.tsh ve prolaktin umarım düşmüşdür.ve tüp bebek teda:1no2:vime başlıyabilirim.
Ben tüm cesaretimi, kaybettim canım.Negatifi duymaya hazır değilim.Keşke yapmasaydım şu testi.....
selam canim hosgeldin...civciv nerde yaaa???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?