2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

Canım senin adına çok sevindim.Benimde bugün 10.günüm,dayanamadım sabah bende idrar testi yaptım,maalesef benimde tek çizgi çıktı.Kan testi yaptırmaya korkuyorum.İnşallah seninki gibidir benimde.108 çok iyi bir sonuç,sevin bence ve kafana takma .Güzel düşün güzel şeyler olsun canım.

sende yaptir irem cifte kutlama yapalim :)))):teytey:

irem aysun hadi kızlar sizdende positif sonuçlar bekliyoruz ,ALLAHIN izniyle inşşş.. a.s.
kıs mehay ben geldim canuuum,oklavanı sakla çıkarma bi daha benim canım civcivimi kaçırtmışsın kıss.. :mymeka:

pinercim bu arada senide kutluyorum,hayırlı ve sağlıklı şekilde kucağına almanı diliyorum canım tebrikler..kaydirigubbakcemile5

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdiriri inşaallah. Benimde transferin 7. günü...
sana kaç embriyo transfer edildi...

Hayırlı olsun canım. Allah tamamına erdiriri inşaallah. Benimde transferin 7. günü...
sana kaç embriyo transfer edildi...

Amin canım :Saruboceq: . Havaya girmemeye çalışıyorum :) Benim 3 tane transfer edildi. Aslında zerre kadar da ümidim yoktu, 10 gündür kendimi yedim bitirdim, sakın siz de aynını yapmayın. Veren ALLAH veriyor işte .
ALLAH hepimize bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin İNŞALLAH

Seherim nasılsın canım,benim moralim bozukSabah test yaptım,negatif çıktı.OFF ya olmadı mı yoksa.

Hayatım sakın benim gibi kendini yeme . Ben Transferden beri her gün lucrin daily diye bir ilaç kullanıyorum, sırf bu ilaçtan dolayıdeğerlerin düşük çıkması ihtimali vardi , test yapmaktan korkmamın sebebi buydu. Sabahleyin idrar tahlili negatif çıkınca NE OLURSA OLSUN diye düşündüm ( Negatif i görünce yeterince kahrolmuştum zaten ) ve gidip kan testi yaptırdım.
Zaten HCG hormonu ilk önce kana karışıyor. İdrarda çıkabilmesi için en az 10 gün daha geçmesi gerekiyormuş. Kendini üzme, bu kadar kahrolacağına git bir de kan tahlili yaptır.
İNŞALLAH senin de yüksek çıkar :)
Güzel ALLAHIM her isteyene bebek versin diye her gece herkese dua ediyorum.

kızlar iyi akşamlar allah nasip ederse pazartesi tekrar tedaviye başlıcam.tsh ve prolaktin umarım düşmüşdür.ve tüp bebek teda:1no2:vime başlıyabilirim.

kızlar bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

pimer aramıza mujdeli haberle hoşgeldin canımmm allahım tamamına erdirsin inş kucagına versin tatlım hemde üçünü birdennn :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…