ben geldiiiimm....selmlaaaarr...
kızlar iyi akşamlar allah nasip ederse pazartesi tekrar tedaviye başlıcam.tsh ve prolaktin umarım düşmüşdür.ve tüp bebek teda:1no2:vime başlıyabilirim.
kızlar bende geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
pimer aramıza mujdeli haberle hoşgeldin canımmm allahım tamamına erdirsin inş kucagına versin tatlım hemde üçünü birdennn :))
iyi yaa ben gidiyorummmbidahada zorr gororsunuz benii hadi küstümmm bye bye :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
:1shok: ucunumu o nerden cikti???
sen duzelt bana uydur:1closedeyes: sakaaaaaalülülülülülü bu benim pc degil canim kurcalamiyim...
viruslu seni kist kistttkaydirigubbakcemile3
sen duzelt bana uydur:1closedeyes: sakaaaaaalülülülülülü bu benim pc degil canim kurcalamiyim...mehay tatlım bu arada senin pc nin saati benden bir dakika ilerde o yuzden sen benden once yazınca benim yazının altında kalıyoo onu duzeltirmisin şekerim pls
pöfffffffffffffff yine ben geldimm herkez kaçtı yahu virüs yok kızlar bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ama ben yani seysenağlamasenağlama
kotu kis:dilcikar:
klava: klava: şimdi be alırım elimeee klava: klava:
yok:çok üzgünüm: demedisenağlama
pink cadısı nereye gitti hem o sana demedimi civcivime karışma oklavıyı indir elinden diye hee :mymeka::mymeka:
sen niye bugun bu kadar gec girdin bakim???hesap ver simdi??
irem aysun hadi kızlar sizdende positif sonuçlar bekliyoruz ,ALLAHIN izniyle inşşş..a.s.
kıs mehay ben geldim canuuum,oklavanı sakla çıkarma bi daha benim canım civcivimi kaçırtmışsın kıss.. :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?