geldim hayatim burdayim ne alemdesin nasil gidiyor?????canim sen ignelere basladigin gunun kacinci gunu gideceksin ultrasona girmeye????bende bir tek ben adetin 9. veya 10. gunu basliyorum saniyordum demekki normal bazilarinda oyle oluyor..ama benim anlamadigim bende kist falan yok cok sukur neden 10. gun???:uhm:
inşallah hayırlı haberler alır.bende temmuz ayında başlayacağım tüp bebek tedavisine
teşekkürler canım iyi gidiyor galiba yarın 19.15 te ultrasona giricem allah nasip ederse nasıl gittiğini öğrenicem iğneye başladığımın 5. günü gidicem ult. canım bu kist lucrının yan etkisiymiş bazılarında olabiliyormuş sende olmamasıda çok güzel :1hug:
inşallah hayırlı haberler alır.bende temmuz ayında başlayacağım tüp bebek tedavisine
canim ben lucrin yerine ona benzer bir ilac kullanicam yani ayni islemi goren ama korktum simdi ya bendede kist olursa???acaba kalicimi bu kist????:uhm:
narincim benim anlamadigim sey millet adetinin en gec 16-18. gunu embryon transferine gidiyor ama bizim 16. gunu ultrason var gidisata gore catlatma ignesi yumurta toplama 3 gun bekleyis ve transfer derken adetin 3. haftasina denk geliyor transfer ...yani mesela benim doktorum hesapladi benim adetimin 21. gunu yani normal yumurtlama haftasindan tam 1 hafta sonra yumurtalarim toplanacak...sence normalmi yumurtami kalir o zamana diyesim geliyor...offf yaa!!!!!!!!!
narin cadı hangi aşamadasın ?
mehay ruh halini hiç begenmiyorum nedir bu ya ben hiç hesaplamaıdm öyle normal adetten sorna kacıncı gün oluyor diye , benim adetimin 3.günü ayın 10 idi , yani mayısın 10 , benim 20 mayısta yumurtalarım toplandı 3 gün sonrada transfer yapıldı benimde acaba hamile kalma günlerime denkmi gelmedi ya ? mehay doktoruna güvenmeyi öğrenmelisin lucrindeyken da öylleee teee uzak günleri düşünerek olmaz bu iş , bırak onu o zman düşünün boşverrr
ben hep olumlu alacağımı hayal ettim , olumsuz olursada onu o zaman düşünürüm dedi negatif aldım ama kafamı bunla hiç bozmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?