2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

teşekkürler canım iyi gidiyor galiba yarın 19.15 te ultrasona giricem allah nasip ederse nasıl gittiğini öğrenicem iğneye başladığımın 5. günü gidicem ult. canım bu kist lucrının yan etkisiymiş bazılarında olabiliyormuş sende olmamasıda çok güzel :1hug:

canim ben lucrin yerine ona benzer bir ilac kullanicam yani ayni islemi goren ama korktum simdi ya bendede kist olursa???acaba kalicimi bu kist????:uhm:

Yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay_________________tup bebek uzun protokol_____ 22 haziran baslangic
kaderli
helin hivda
esingul
pelly1 __________________tup bebek uzun protokol_____sonuc:13 haziran
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________agustos ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon kisa pro.______8 agustos baslangic
btrklc____________________asilama____________________11 haziran
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic

yeni liste herkese bebis getirsin!!!!!!!

Son düzenleme:
narincim benim anlamadigim sey millet adetinin en gec 16-18. gunu embryon transferine gidiyor ama bizim 16. gunu ultrason var gidisata gore catlatma ignesi yumurta toplama 3 gun bekleyis ve transfer derken adetin 3. haftasina denk geliyor transfer ...yani mesela benim doktorum hesapladi benim adetimin 21. gunu yani normal yumurtlama haftasindan tam 1 hafta sonra yumurtalarim toplanacak...sence normalmi yumurtami kalir o zamana diyesim geliyor...offf yaa!!!!!!!!!

pelly ne oldu negatifmi yoksa üzme kendini canım yaaa elimizden geleni yapıyoruz biyere kadarmı herşey offff sağlık olsun yaaa

pelly , negatifmi aldın canım yaa

mehay i bugün mustafa bahceci iel görüşmem vardı agustos adetinin 21.günü başlıyoz yani uzuna cevir cicim beni

bende lucrinden kist olacak dişye çok korktum birde adetim gecince diken üstünde oldum hatta o aman ilk konumu buraya acmıştım lucrinde adet gecikmesi diye , neyseki kist falan yoktu çok şükür, mehay pipirikli gördüm snei aaaa

mehaycım dr. söyledikleri şu an anlamsız çünkü tedaviye başlamadın henüz çatlatma iğnesi transfer .. bunlar belli olmaz şimdi senin lucrıne ve diğer iğneye vereceğin cevap şimdi belli olmaz o yüzden çok düşünme kafamçokkarıştı ben ultrasona girdim bugün kan sonucu düşük çıktı şuan olması gerekenin altında bizde iğnenin dozunu arttırıyoruz ama yinede güzelmiş endemetrıumun kalınlığını beğendi salı günü öğreneceğiz akla karayı yumuşlarım büyüyormuş salı günü muhtemelen istediğim boyuta gelir dedi dr.allahım emeklerimizi boş çıkarmasın:1hug:

arkadaşlar ben çok fenayım bu ilaçlardan ayaklarım yanıyor .stres sinirlilk haddini aştı napıcağız böyle bilmiyorum bişey değil adam bıktı benden evden kaçıracağız pirinç ararken evdeki bulgurdan olacağız .aslında ben bu gün ümitlenmiştim yumuşlar istediğim boyutta şu gün toplarız der sandım ve ben yine avcumu yaladım

narin cadı hangi aşamadasın ?

mehay ruh halini hiç begenmiyorum nedir bu ya ben hiç hesaplamaıdm öyle normal adetten sorna kacıncı gün oluyor diye , benim adetimin 3.günü ayın 10 idi , yani mayısın 10 , benim 20 mayısta yumurtalarım toplandı 3 gün sonrada transfer yapıldı benimde acaba hamile kalma günlerime denkmi gelmedi ya ? mehay doktoruna güvenmeyi öğrenmelisin lucrindeyken da öylleee teee uzak günleri düşünerek olmaz bu iş , bırak onu o zman düşünün boşverrr
ben hep olumlu alacağımı hayal ettim , olumsuz olursada onu o zaman düşünürüm dedi negatif aldım ama kafamı bunla hiç bozmadım

haklısın gülencim mehay çok düşünüyor tedaviye başlamadan böyle hesaplar bizi yanıltır .:sm_confused:gülencim benim tedavim puregonun 5. günü yumuşlar daha istediğimiz boyutta değilÇok üzgünüm çoook

yarın tekrar kontrol vardır sanırım narin cadı , kac ünitede şuan puregon canım . kaç tane yumurta oluşmuş canım , boyutları neler

btrklc ve mislina duygu nerdesiniz keyifler nasıl benimde işlerim vardı bilgisayarı açamadım ama dualarım sizlerle her zaman unutmayın arkadaşlar hepinize söylüyorum!

huuu narin cadı sana soru sordummmmm huu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…