btrklc ve mislina duygu nerdesiniz keyifler nasıl benimde işlerim vardı bilgisayarı açamadım ama dualarım sizlerle her zaman unutmayın arkadaşlar hepinize söylüyorum!
mislina selam tüpbebekmi olucak sana nerde yaptırıyosun sorabilirmiyim acaba?
hadi hayirli olsun canim....mehay i bugün mustafa bahceci iel görüşmem vardı agustos adetinin 21.günü başlıyoz yani uzuna cevir cicim beni
evet canim cok pimpirikliyim bu konudabende lucrinden kist olacak dişye çok korktum birde adetim gecince diken üstünde oldum hatta o aman ilk konumu buraya acmıştım lucrinde adet gecikmesi diye , neyseki kist falan yoktu çok şükür, mehay pipirikli gördüm snei aaaa
benimde kaygilarim bu yuzden zaten canim doktor simdiden transfer gununu falan soyledimehaycım dr. söyledikleri şu an anlamsız çünkü tedaviye başlamadın henüz çatlatma iğnesi transfer .. bunlar belli olmaz şimdi senin lucrıne ve diğer iğneye vereceğin cevap şimdi belli olmaz o yüzden çok düşünme kafamçokkarıştı ben ultrasona girdim bugün kan sonucu düşük çıktı şuan olması gerekenin altında bizde iğnenin dozunu arttırıyoruz ama yinede güzelmiş endemetrıumun kalınlığını beğendi salı günü öğreneceğiz akla karayı yumuşlarım büyüyormuş salı günü muhtemelen istediğim boyuta gelir dedi dr.allahım emeklerimizi boş çıkarmasın:1hug:
canim sende catlatma ignesi kullanmadanmi yumurtlama oldu anlamadimki???arkadaşlar ben çok fenayım bu ilaçlardan ayaklarım yanıyor .stres sinirlilk haddini aştı napıcağız böyle bilmiyorum bişey değil adam bıktı benden evden kaçıracağız pirinç ararken evdeki bulgurdan olacağız .aslında ben bu gün ümitlenmiştim yumuşlar istediğim boyutta şu gün toplarız der sandım ve ben yine avcumu yaladım
canim ben olumsuz alirsam yikilirim 6 kez asilama oldum cok yiprandim bir negatif daha kaldirabilirmiyim bilmiyorum...simdiden olmassa demek bile istemiorummehay ruh halini hiç begenmiyorum nedir bu ya ben hiç hesaplamaıdm öyle normal adetten sorna kacıncı gün oluyor diye , benim adetimin 3.günü ayın 10 idi , yani mayısın 10 , benim 20 mayısta yumurtalarım toplandı 3 gün sonrada transfer yapıldı benimde acaba hamile kalma günlerime denkmi gelmedi ya ? mehay doktoruna güvenmeyi öğrenmelisin lucrindeyken da öylleee teee uzak günleri düşünerek olmaz bu iş , bırak onu o zman düşünün boşverrr
ben hep olumlu alacağımı hayal ettim , olumsuz olursada onu o zaman düşünürüm dedi negatif aldım ama kafamı bunla hiç bozmadım
mehay cım relaxxxxxxxxxxxxxxx ol zor ama olmak zorundayız
yarın tekrar kontrol vardır sanırım narin cadı , kac ünitede şuan puregon canım . kaç tane yumurta oluşmuş canım , boyutları neler[/QUOT tatlım erken kapatmak zorunda kaldım oyüzden mesajını şimdi gördüm kontrolüm salı günü ilacıma 225 üniteyle başladık bugünden itibaren 275 olacak dozu arttırdık yumuşum sanırım 7tane boyutlarını söylemedi benim düşünüp kafa yormamam için anlatmıyor:1hug:
hadi hayirli olsun canim....
evet canim cok pimpirikliyim bu konuda(
benimde kaygilarim bu yuzden zaten canim doktor simdiden transfer gununu falan soyledi(acaba ihtimal olacak gunletimi hesapladi anlamadim gitti....
canim sende catlatma ignesi kullanmadanmi yumurtlama oldu anlamadimki???
canim ben olumsuz alirsam yikilirim 6 kez asilama oldum cok yiprandim bir negatif daha kaldirabilirmiyim bilmiyorum...simdiden olmassa demek bile istemiorum(
cok zor canim haklisin....
mehay canım benide yazarmısın listeye agustos ayının başında yumurta toplma işlemine başlanacak.bu arada pelyy için hepimiz çok üzgünüz allah sabır versin inş.
evet canim bende cok uzuldum pelly icin ama bunu pelly icin yazmamistim genel olarak yazdim pelly bildirmisti sonucun iyi olmadigini....
biliyorum canım pelly için sölemediğini ben sadece geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.çünkü onun için gerçekten bende çok uzgunumallah kimseye boyle bir acı yaşatmasın
üzüntünü Anliyabiliyorum Canim Inş Allah Melegini Kucagina Verir Ve Bizde Hediyelerle Hastaneye Geliriz Seni Ve Bebişini Ziyarete :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?