2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

btrklc ve mislina duygu nerdesiniz keyifler nasıl benimde işlerim vardı bilgisayarı açamadım ama dualarım sizlerle her zaman unutmayın arkadaşlar hepinize söylüyorum!

buradayım canım işler yoğundu birde bilgisayara virüs girmişti ancak temizleyebildim ben iyiyim doktorla görüştüm salı günü malatyaya gidiyorum çarşamba günü ilk muayenemi yapacak yumurtaların durumuna göre karar verecekmiş uzun yada kısa protokole.
duaların için sağol canım allah hepimizin yardımcısı olsun.inşallah yumurtalarında salı günü istediğin boyuta ulaşır.biraz rahat olmaya çalış diyecem ama ne sıkıntı çektiğini tahmin edebiliyorum bana yapılan gonal-f tam 20 gün boyunca şiddetli adet sancısı göğüste şişlik yaşadım tabi beraberinde sinir tam anlamıyla vucudumla kavga eder hale gelmiştim.sakin olmaya çalış elbet bu günlerde geçer sıkma canını öptüm.

mislina selam tüpbebekmi olucak sana nerde yaptırıyosun sorabilirmiyim acaba?

merhaba pınk rose ben bir kez aşılama yaptırdım neğatif sonuçlandı işimden dolayı vaktim olmadığı için ve eşimin sperm oranı çok düşük olduğu için hemen tüp bebek yaptırmaya karar verdik malatyada doğufertil tüp bebek merkezinde yaptıracam inşallah.a.s.

mehay i bugün mustafa bahceci iel görüşmem vardı agustos adetinin 21.günü başlıyoz yani uzuna cevir cicim beni
hadi hayirli olsun canim....
evet canim cok pimpirikliyim bu konuda (
benimde kaygilarim bu yuzden zaten canim doktor simdiden transfer gununu falan soyledi (acaba ihtimal olacak gunletimi hesapladi anlamadim gitti....
canim sende catlatma ignesi kullanmadanmi yumurtlama oldu anlamadimki???
canim ben olumsuz alirsam yikilirim 6 kez asilama oldum cok yiprandim bir negatif daha kaldirabilirmiyim bilmiyorum...simdiden olmassa demek bile istemiorum(
mehay cım relaxxxxxxxxxxxxxxx ol zor ama olmak zorundayız

cok zor canim haklisin....

Yaz hamisleri adaylari listesi:
mehay_________________tup bebek uzun protokol_____ 22 haziran baslangic
kaderli
helin hivda
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________agustos ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________asilama_________________ ___11 haziran
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....Şeniz

mehay beni de ekle canım listene seninle aynı gün başlıyoruz lucrine.ben şu an antibiyotiklere başladım.adetin 21. günü yani 22 haziranda iğnelere geçiyorum.Hakkımızda hayırlısı olsun.inşallah bu sefer kavuşuruz kızlar bebelere..............

canım yumurta geliştikten sonra çatlatma iğnesi kullanacağız :1hug:

canım dün çok kötü hastaydım .midemi bozmuşum öldüm valla .bide kasıklarım ağrıdı tırstım .bişi olcak diye .şimdi iyiyim ve gün sayıyom.yinede ne olur olmaz diye .tüp bebek merkezi araştırıyom öğle canım umarım sen iyisindir.:dance:

Merhaba
Benim yumurta toplama islemim 12 Haziranda yapildi.Transferim de 14 Haziranda yapildi-Test sonucum 27 Haziran.Insallah bu sefer olumlu olur hersey.Beni de listeye ekler misiniz

Yaz hamisleri adaylari listesi
mehay_________________tup bebek uzun protokol_____ 25 haziran baslangic
kaderli_________________tup bebek______________________sonuc 22 haziran
helin hivd
esingul
gamze-su
tulipe
aktuel
adayadayı_______________mikroenjeksiyon uzun protokol____28 mayis baslangic
egecan_________________mikroenjeksiyon uzun protokol_____27 haziran baslangic
asli
alaren
yesbu
hulya35________________tup bebek ______________________sonuc 27 haziran
ayseakgul
kaderli
yesbu
narin cadi________________tup bebek___________________10 haziran baslangic
civciv1981
karamelli neskafe__________tup bebek__________________agustos ayinda baslangic
mislina___________________tup bebek__________________16 haziran baslangic
gulen____________________mikroenjeksiyon uzun pro.______agustos baslangic
btrklc____________________asilama_________________ ___11 haziran
a.acele___________________tup bebek__________________temmuz baslangic
butterfly's'_________________tup bebek uzun protokol_______22 haziran baslangic
civciv1981_________________tup bebek___________________agustos ayi basinda

pelly1 _________negatif.......ama yola devam....

Son düzenleme:
kizlar sonucu negatif veya pozitif herkes bildirirse sevinirim.....pozitif olunca bildirip negatif olunca kacmayalim birbirimize destek oluruz burda moral buluruz.....

mehay canım benide yazarmısın listeye agustos ayının başında yumurta toplma işlemine başlanacak.bu arada pelyy için hepimiz çok üzgünüz allah sabır versin inş.

mehay canım benide yazarmısın listeye agustos ayının başında yumurta toplma işlemine başlanacak.bu arada pelyy için hepimiz çok üzgünüz allah sabır versin inş.

evet canim bende cok uzuldum pelly icin ama bunu pelly icin yazmamistim genel olarak yazdim pelly bildirmisti sonucun iyi olmadigini....

evet canim bende cok uzuldum pelly icin ama bunu pelly icin yazmamistim genel olarak yazdim pelly bildirmisti sonucun iyi olmadigini....

biliyorum canım pelly için sölemediğini ben sadece geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.çünkü onun için gerçekten bende çok uzgunum allah kimseye boyle bir acı yaşatmasın

biliyorum canım pelly için sölemediğini ben sadece geçmiş olsun dileklerimi iletmek istedim.çünkü onun için gerçekten bende çok uzgunum allah kimseye boyle bir acı yaşatmasın

amin canim bilmezmiym bende yasadim buna benzer bise iki aylikken dusuk yapmak zorunda kaldim ilacla ne kadar cok aglamistim ilaci alirken ve dusuk olurken....tamda melegime kavustum derken kaybetmenin acisini cok iyi bilirim....senağlama

üzüntünü Anliyabiliyorum Canim Inş Allah Melegini Kucagina Verir Ve Bizde Hediyelerle Hastaneye Geliriz Seni Ve Bebişini Ziyarete :)

civcivcim Allah bu hevesle ve umutla ciktigimiz tedavi yolculugundan ellerimizi bos dondurmeyecek ben inaniyorum...onun merhameti sonsuzdur acilan elleri bos cevirmez ve hakkimizda hayirlisi ise verir mutlaka....biz bol bol dua edelim hem kendimiz hem birbirimiz icin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…