günaydın kızlar hayırlı ve güzel günler geçirelim inşşş...
insallah 5 gunu gecmez benimde canim yaa korkuyorum bir terslik olmasindan....:çok üzgünüm:
insallah 5 gunu gecmez benimde canim yaa korkuyorum bir terslik olmasindan....:çok üzgünüm:
sen böyle korkup stres yapmayamı başladın canım yaaa...geçmez canım korkma bu kadar yaa...dinle beni stres yapma...a.s
Canım korkma ya inşallah geçmez.Ben dün yaptırdım kan testlerimi gittim doktoruma muayene etti test sonuçlarına göre ilaçlarımı ayarladı. Bugün Ganol-F e başlıyorum 225 UI olarak günde bir kez.Lucrin'e de devam edicem ama dozunu yarıya düşürdü.Pazartesiye kadar bu şekilde kullanacakmışım sonra yine kan testi yaptırıp bir daha gidicem.Ganol-f i kullanan varsa ne kadar zaman ve kaç UI kullandınız kızlar bi yazarmısınız? Bana 3 kutu verdi bu iğneden.Ve 1 kutunun içinde 14 tane iğne ucu var.Neden bu kadar çok merak ettim.fisfisfisGünde 1 kez olacaksam bu iğneden o iğne uçları çok değilmi? Doktora sormaya unutmuşum.
Canım korkma ya inşallah geçmez.Ben dün yaptırdım kan testlerimi gittim doktoruma muayene etti test sonuçlarına göre ilaçlarımı ayarladı. Bugün Ganol-F e başlıyorum 225 UI olarak günde bir kez.Lucrin'e de devam edicem ama dozunu yarıya düşürdü.Pazartesiye kadar bu şekilde kullanacakmışım sonra yine kan testi yaptırıp bir daha gidicem.Ganol-f i kullanan varsa ne kadar zaman ve kaç UI kullandınız kızlar bi yazarmısınız? Bana 3 kutu verdi bu iğneden.Ve 1 kutunun içinde 14 tane iğne ucu var.Neden bu kadar çok merak ettim.fisfisfisGünde 1 kez olacaksam bu iğneden o iğne uçları çok değilmi? Doktora sormaya unutmuşum.
canim o ignelerin hangisi sana uygunsa onu kullanacaksin...yani en kucugu karin icin oluyor genelde...
hadi hayırlı olur inşşş..tedavin canım,kaliteli yumurtalar gelişirde embriyona kavuşursun canım sonrada bebişlerine hayırlısıyla...ist damı merkezin nerde yapılıyor tedavin cnm?..a.s.
Teşekkür ederim pınk rose.İnşallah hayırlı olur canım.Benim merkezim İstanbulda Kadıköy Acıbadem ama takibim Tekirdağ'da yapılıyor.Yumurtaları vermeye ve yerleştirmeye gidicem hastaneye. Sen başladınmı tedaviye?
kıııııssssssss geldinmi canuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm...içme şu sigarayı canımyaaaaaa bırak gitsiiiiinnn.....bebeğinmi önemli sigaramı canım yaaaaa....
hadi öyle olsun canım o en yakın zaman en yakın zamanda gelsin inşşş...strese girmek mi sigarayı bırakırsan strese mi gireceğine inanıyosun canım yapma lütfen...kendini telkin et başarabilirsin canım ve kurtul şu illetten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?