evet canım böyle durumların geliştiğini duymuştum ama yaşamadım..hayırlısı olsun diyelim İNŞALLAH gerek kalmaz pozitif sonuçlar alırsın cnm...
canım aşılamayı hiç düşünmemiş ve araştırmamıştım,neden böyle oldu anlamadım,daha 4 kez iğnelerimi kullandım,yumurtalardan bir tanesi 17 mm olmuşdiğerleri 8 mm civarında,hiç böyle bişey beklemiyordum,şok oldum,tedaviden sonra negatif sonuç bekliyordum ama tedaviye devam edemeyeceğimi hiç düşünmemiştim,yıkıldım resmen ama dr um bu durumun olabileceğini fazla kendimi üzmemem gerektiğini söyledi,önümüzdeki ay deneriz aşılamada olmazsa dedi ama beklemek çok zor ya,neden böyle oluyor,çokmu büyük bişey istiyoruz biz,biçok kadın istemediği halde hamile kalıp aldırıyor yada çöpe bile atabiliyor kendi canını bebeğini,bizimde olsun artık,inşallah hepimiz en kısa ve tabiki hayırlı zamanda kavuşuruz artık bebeğimize,
mehayım canım nasılsın adet oldunmu canım
ben lucrın kullanırken ıcınde 14 tane vardı doktor 12 tane yaptıgın halde hastalanmazsam haber ver demışdı ama ben 10. lucrınde hastalandım yanı benım adetım gecıkmedı canım
Mehaycım hadi gözün aydın diyeyim.Şimdi adetinin 2.günü testlerini yaptırıp 3.günü doktorun söyledikleri doğrultuda iğnelerine başlıyacaksın sanırım.Ben dün başladım canım Ganol-F e. Pozitif düşün canım.İnşallah herşey yolunda gidecek.Ve hepimiz bebişlerimize kavuşacağız.
burdayım canuuuummm..sizi özledim geldim...ama kısa süreliğine ayrılıcam cokacimcoook
gunaydin kizlar pink cim burdamisin canim nasilsin???
kızlar selam...nasılsınız?..mehaycım gözün aydın halan gelmiş...lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?