Seninki farklı o zaman mehaycım.Sanırım yurtdışında olduğun için onların protokolü değişiktir.Neyse hayatım inşallah sonu hayırlı olur.
kaç gün sürer bilmiyorum canım 8-9 gün kalmış aklımda ama doğrumu bilmiyorum ,senide yanıltmıyayım...sizin orda farklı protokoller uyguluyolar demekki cnm bende 1-2 kere 3. gün 1 kerede 5. gün başlamıştım iğnelere 6-7 . günlerdede başlanabilir demişti dr...annem küçükken kendisiyeni adet görmeye başlayınca kendinden büyük kızlar adet oldunmu yerine halan geldimi derlermiş şifreli konuşma yani..bizde o öyle arada deriz canım..naniknanik
kaç gün sürer bilmiyorum canım 8-9 gün kalmış aklımda ama doğrumu bilmiyorum ,senide yanıltmıyayım...sizin orda farklı protokoller uyguluyolar demekki cnm bende 1-2 kere 3. gün 1 kerede 5. gün başlamıştım iğnelere 6-7 . günlerdede başlanabilir demişti dr...annem küçükken kendisiyeni adet görmeye başlayınca kendinden büyük kızlar adet oldunmu yerine halan geldimi derlermiş şifreli konuşma yani..bizde o öyle arada deriz canım..naniknanikpinkim bisey sorucam...gonadotrofin disindaki ilaclarin gonal f puregon gibi hamilelik hormonu icerip icermedigini merak ediyorum....birde o gonadotrophin in etkisi kac gun surerki???yani hamilelik hormonu icerme etkisi.???
insallah canim aslinda benimde uzun protokol niye herkesinki ayni degilse burda tek fark orda siz yumurta gelistirici ignelere adetin 2 veya 3. gunu baslarken biz lucrin veya benzer igneleri bitirdikten sonra yani 15 gun sonra basliyabiliyoruz..benim adetim eger gecikmeseydi adetimin 9. gunu basliyacaktim cok moralim bozuktu bu yuzden gecikmesine sevindim aslinda biraz....
canim sanirim sen benden 1 hafta once sonucu alacaksin??kac gun kullanacaksin gonal f yi???
çalışıyor ya o canım unuttunmu bu gece 11 de gelir ..yorgun olursa açmaz pc yi...sabah açıyor işe gitmeden önce burda oluyor canım...sen nasılsın iyimisin tatlı hamişiiiiimm....:CüvCüv:
uyu canım uyu gitsin..hatta benim uykular da senin olsun ..bende fazla uyuyorum zati..sonra uykusuzuuuummmm diyceksin canım....belki bebişinde uykucu çıkar kıss....ohhh ana oğul keyif yaparsınız öğlenlere gadder canuuum..ya hep banada oğun olcekmiş geliyo kısss....hayırlı ve sağlıklı olsundaaa.. dimi canım...kız erkek farketmez...hihoyyyt.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?