mehay gelince bende bebişlerimle yada hamile gelirim kısss...ALLAHIM olmayanı oldurursa inşşşş....
bana bol bol dua et canım olurmu sen hamişsin hamişlerin duası kabul olurmuş..bende sana ediyorum hayırlısıyla kucağına al evladını diye canım..hepimize ediyorum...inşşş kabul olur hepimiz hamiş olup meleklerimize kavuşuruz..inşşşşşş......
amiiiiiiinnnnnnnnn canım ..çıktım siteden yarım saattir giremedim canım yaaa....
canım beni yaa bu tur aksilikler inan cok sık yaşanıyor inan cok kötü oldum yazını okurken ama sakın sabrını yitirme gulum biraz sabır herşeyin başı umuttur umutlarını kaybetme bak goreceksin herşey yoluna girecek..anladığım kadarıyla acele ediyosun biraz yani ertelenmesi seni üzüyor ama geç olsun guç olmasın allah hayırlısını versin canım :teselli:
celine cim canım selam, benimde yumurtalık rezervlerimde azalma var aynı durumdayız ,benimde böyle aşılamaya dönüldü 2-3 defa iptal oldu..3 defa negatif micro denedim 1 aşılamam var oda negatif ,son bir defa daha deniycem ALLAH izin verirse zamanım azalıyor ,ama ne yaparsak yapalım vericek olan ALLAH ,negatif düşünüp yada olumsuzlukları kafana takıp stres yapma benim gibi çünkü o zaman herşey ters gidiyor..kendini rahat bırakıp herşey olucağına varır diye düşünüp relax olmaya çalışırsan vede ALLAH nasip ettiyse bu aşılaman da başarılı olur canım..inşşş....
bendeilk denememde 8 yumurta topladılar 7 tanesi döllendi 4 tane yerleştirdiler amerikan hast de 1 yıl sonra 2 yumurta topladılar 1 tane yerleştirdiler bidaha hep 1-2 gelişti canım fazla geliştiremedik zaman geçtikçede iptaller oldu bakalım bir daha denemeye niyetim var ne olucak hayırlısı canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah ...
celine canım seni çok iyi anlıyorum ama belkide aşılamada tutar yani yüce alalhım belkide onu hayırlı kıldı bilemezsin ki o yuzden simidien stres yapma lütfen biraz rahat ol bekle ve gor bişileri daha yaşamadan üzüntüsünü yaşıyorsun se kafanı hep en kötüye yormuşsun yapma iyi düşün canım iyi olsun allahın izniylee
canım aşılama daha basit tup bebekten diye biliyorum yani senden yumurtalık falan toplanmıyor eşinin spermlerini drek rahime trasfer ediyolar yani bu daha basit bi işlem o yuzden hiç korkun olmasın umutlarınıda kaybetme allahın izniyle inşallah tutar sen yeterki stres yapma
kızlar ben yatar allah size rahatlık versin iyi geceler canlarımmm
doğru söylüyorsunda canım olumlu düşünemiyorumki,elimde değil,kendime çok kızıyorum,sigarayı bile tamamen bitiremedim daha,insan bi yerden sonra kendini suçlamaya başlıyor sürekli sanırım,inşallah dediğin gibi olurda hayırlısıyla hamile kalırım,aşılamadanda korkuyorum hiçbir bilgim yok çünkü bu konuda,dr umlada görüşemedim,çünkü ben antalyadayım,istanbulda tedavi görüyorum,antalyada istanbuldaki dr umun bir arkadaşı takibimi yapıyor,aşılama süreci nasıl işliyor,ne zaman aşılama oluyor hiç bilmiyorum,araştırmadımda,dr umada tlfonla sormadım bile aşılamadan hiç umudum olmadığı için ama dr um çok iyi bir insan,beni motive etmeye çalışıyor sürekli,ona güveniyorum,hemen yıkılma,daha ilk denememizdi,bu çok sık rastlanan bi durum,herkes ilk denemesini yapabiliyormu sanıyorsun,önümüzdeki ay çok daha iyi olabilir dedi,beni motive etmeye çalıştı saolsun,dr umdan yana gönlüm rahat ama kendime güvenemiyorum,hamile kalabileceğimi sanmıyorum,inşallah bende senin gibi güzel bi sürpriz yaşarımda hamile kalırım hiç ummadığım bi zamanda:1hug:Allah büyüktür,çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?