2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

bana bol bol dua et canım olurmu sen hamişsin hamişlerin duası kabul olurmuş..bende sana ediyorum hayırlısıyla kucağına al evladını diye canım..hepimize ediyorum...inşşş kabul olur hepimiz hamiş olup meleklerimize kavuşuruz..inşşşşşş......

TATLIM TABİKİ HİÇ ŞÜPHEN OLMASINN HEPİNİZ İÇİN ELİMDEN GELDİĞİNCE DUA EDİYORUM ALLAHIM KABUL ETSİN İNŞALALH HEPİNİZİN KUCAGINI DOLDURSUN MELEKLERLEE :Saruboceq:

teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için ama çok üzülüyorum ya,acaba ben hiç tüp bebek deneyemeyecekmiyim bile diye endişeleniyorum,baksana 8 yumurtadan 1 tanesi gelişiyor ve üstelik zamansız gelişmiş,bu ilk denemem olacaktı olamadı işte,hep böyle olursa diye korkuyorum,dr um aşılamaya çevirecek tedaviyi,yarın gidip tekrar kontrol olucam yumurta ne ölçülerde diye.moralim inanılmaz bozuk,yani sadece eşimde sorun olupta o yüzden bebek sahibi olamayacağımı bilsem bu kadar üzülmezdim,eşimdede sorun var ama onunki aşılabilir bi sorun pek ciddi değil,asıl sorun bende ve bu yüzden kendimi suçlu hissediyorum,eşimde çok iyi bir insan herşeyin en iyisini hak ediyor,nebiliyim,kafam çok karışık,inşallah aşılama tutar,yada en azından önümüzdeki ay tüp bebek uygulaması yapabilirim,en azından o aşamaya gelmek istiyorum.haklısın sabırsızlanıyorum ama benim fazla zamanım yokki,yumurtalık rezervimde azalma var,erken menepoz durumum var,eğer öyle olmasa yıllarca denemeye razıydım ama çok fazla deneme için zamanım yok,artık yurt dışında tedavi görüp başka bi kadının yumurtasıylamı denesemki diye ciddi ciddi düşünmeye başladım,ama düşününce bile içim burkuluyor sanki,ben benim bi parçam olsun isterdim,ama eğer benim yumurtam olmazsa mecburen yapıcam bunu sanırım,en azından eşimin çocuğu olmuş olacak,ondan bari mahrum etmiyim babalık,kendi kanından canından bi evlada sahip olma duygusundan diye düşünüyorum.yani kafam çoooooooook karışık anlıcan,Allah senin gönlüne göre versin hakkında hayırlısı olsun canım.

celine cim canım selam, benimde yumurtalık rezervlerimde azalma var aynı durumdayız ,benimde böyle aşılamaya dönüldü 2-3 defa iptal oldu..3 defa negatif micro denedim 1 aşılamam var oda negatif ,son bir defa daha deniycem ALLAH izin verirse zamanım azalıyor ,ama ne yaparsak yapalım vericek olan ALLAH ,negatif düşünüp yada olumsuzlukları kafana takıp stres yapma benim gibi çünkü o zaman herşey ters gidiyor..kendini rahat bırakıp herşey olucağına varır diye düşünüp relax olmaya çalışırsan vede ALLAH nasip ettiyse bu aşılaman da başarılı olur canım..inşşş....

Son düzenleme:

canım peki sende kaç tane yumurta gelişiyor,hep 1 tanemi,micro nasıl denedin,1 den fazla yumurta geliştiğide oluyormu

celine canım seni çok iyi anlıyorum ama belkide aşılamada tutar yani yüce alalhım belkide onu hayırlı kıldı bilemezsin ki o yuzden simidien stres yapma lütfen biraz rahat ol bekle ve gor bişileri daha yaşamadan üzüntüsünü yaşıyorsun se kafanı hep en kötüye yormuşsun yapma iyi düşün canım iyi olsun allahın izniylee

bendeilk denememde 8 yumurta topladılar 7 tanesi döllendi 4 tane yerleştirdiler amerikan hast de 1 yıl sonra 2 yumurta topladılar 1 tane yerleştirdiler bidaha hep 1-2 gelişti canım fazla geliştiremedik zaman geçtikçede iptaller oldu bakalım bir daha denemeye niyetim var ne olucak hayırlısı canım hepimiz için hayırlısı olur inşallah ...

canım inşallah sende en yakın zamanda hayırlısıyla pozitif sonucunu alırsın,hayırlısıyla bebeğine kavuşursun,aslında 1 yumurta bile olsa micro denemek lazım değilmi,çünkü micro aşılamaya göre başarı şansı daha yüksek,peki sende bendeki gibi yumurtalıklarında yumurta vardıda mı gelişmedi,yoksa 1-2 tanemi yumurta oluyor yumurtalıklarında,bende yumurta oldu ama gelişmediler,Allah hepimizin yardımcısı olsun

doğru söylüyorsunda canım olumlu düşünemiyorumki,elimde değil,kendime çok kızıyorum,sigarayı bile tamamen bitiremedim daha,insan bi yerden sonra kendini suçlamaya başlıyor sürekli sanırım,inşallah dediğin gibi olurda hayırlısıyla hamile kalırım,aşılamadanda korkuyorum hiçbir bilgim yok çünkü bu konuda,dr umlada görüşemedim,çünkü ben antalyadayım,istanbulda tedavi görüyorum,antalyada istanbuldaki dr umun bir arkadaşı takibimi yapıyor,aşılama süreci nasıl işliyor,ne zaman aşılama oluyor hiç bilmiyorum,araştırmadımda,dr umada tlfonla sormadım bile aşılamadan hiç umudum olmadığı için ama dr um çok iyi bir insan,beni motive etmeye çalışıyor sürekli,ona güveniyorum,hemen yıkılma,daha ilk denememizdi,bu çok sık rastlanan bi durum,herkes ilk denemesini yapabiliyormu sanıyorsun,önümüzdeki ay çok daha iyi olabilir dedi,beni motive etmeye çalıştı saolsun,dr umdan yana gönlüm rahat ama kendime güvenemiyorum,hamile kalabileceğimi sanmıyorum,inşallah bende senin gibi güzel bi sürpriz yaşarımda hamile kalırım hiç ummadığım bi zamanda:1hug:Allah büyüktür,çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah

canım aşılama daha basit tup bebekten diye biliyorum yani senden yumurtalık falan toplanmıyor eşinin spermlerini drek rahime trasfer ediyolar yani bu daha basit bi işlem o yuzden hiç korkun olmasın umutlarınıda kaybetme allahın izniyle inşallah tutar sen yeterki stres yapma

canım benim ne kadar iyisin,hamilesin,bizim sana destek olup moral vermemiz gerekirken sen hamile halinle destek olmaya çalışıyorsun kafanı yoruyorsun bizim için üzülüyorsun,etkileniyorsun,çoooooook teşekkür ediyorum sana,umarım hayatında herşey dilediğin gibi hayırlısıyla gerçekleşir,hep mutlu olursun inşallah:1hug:

celine cimaşılama basit canım,dr iğne vericek sana kullanıcaksın yumurtanı takip edicek,çatlatma iğneni oluncada eşinin spermlerini rahimin içine zerk edicek ,spermler yumurtayı bulup döllerde embriyo rahime yerleşirse 14 gün sonra senden istenicek kanda gebelik testinde positif sonucu görüceksin..aşılamada şans azdır% 10 civarlarıdır , ama bu yüzde de iyidir hiç yaptıramayanları bir düşün canım.önce sen şu kendine güven meselesini bi aydınlat ,ne demek kendime güvenemiyyorum ..kendine güven ve başar canım yaa..ALLAHIM hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı bize nasip eder canım...İNŞALLAH...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…