valla yaaa sana soyledigim hersey cikti...Mehay bu sene bebişleriyle benim bebişi ziyarete gelecektii cadi unutmamiştir inşallah sanki allah soyletmiş gibide konuştukk kis böle :))
mehay gelince bende bebişlerimle yada hamile gelirim kısss...ALLAHIM olmayanı oldurursa inşşşş....
gunaydinnnn nasilsiniz bakim??pinkim nasilsin???
celine cimaşılama basit canım,dr iğne vericek sana kullanıcaksın yumurtanı takip edicek,çatlatma iğneni oluncada eşinin spermlerini rahimin içine zerk edicek ,spermler yumurtayı bulup döllerde embriyo rahime yerleşirse 14 gün sonra senden istenicek kanda gebelik testinde positif sonucu görüceksin..aşılamada şans azdır% 10 civarlarıdır , ama bu yüzde de iyidir hiç yaptıramayanları bir düşün canım.önce sen şu kendine güven meselesini bi aydınlat ,ne demek kendime güvenemiyyorum ..kendine güven ve başar canım yaa..ALLAHIM hayırlısıyla bebişlerimize kavuşmayı bize nasip eder canım...İNŞALLAH...a.s.
iyiyim canım sağlığım keyfim yerinde çok şükür daha ne isterimki...bebek isteriiiiiimm...bir tek özlemim o çünkü canım....sen nasılsın iğnelerin verdiği rahatsızlığın geçtimi canım..?...:1hug:
acem kızı günaydın canım nasılsın iyimisin canım ALLAHIM hayırlısıyla senide bebişine kavuştursun inşşş canım..dondurulmuşun varmıydı canım...?..a.s.
mehayım tamam canım sen işine bak ben de çıkıyorum benimde işlerim var görüşürüz canım herkesi öpüyorum..
celincin hakkında hayırlısı olsun canım bugün bayram dr bulamazsın canım ama ALLAH işini rast getirsin stres yapma herşey olucağına varır unutma tatlım..
Allah hepimizn işini rast getirsin inşallah,saol canım cevap verdiğin ilgilendiğin için,seninde çok canını sıkmışımdır belki,çok soru sorduysam,biraz bunalttıysam özür diliyorum canım,Allah hakkımızda hayırlısını versin artık,dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok
kızlar...nerdesiniz?.. kimse yokmuu...?...bugün haftasonu herkesin işi çok galiba...hihoyyyt
geldim canim simdide sen yoksun ama:1no2:
sen beni hiç sormuyorsun yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sende beni:dilcikar:
geri sayfalara bakkk sormamışmıyımm :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
evet dogru benden bahsetmissin ama bir kere bile tedavin nasil gidiyor ddiye sormadin..kizlarin ikiside surekli soruyor bana moral veriyor ama sen tedavi donemimde bana, sana gosterdigim ilginin yarisini bile gostermedin uzgun ve kirginim:çok üzgünüm:
gercekten ask olsun simdi cidden bende kırıldım eger karşılaşmış olsaydık tabiki soracaktımm ama işe başladığından beri karşılaşmadık ve ben senin yeni açtığın topikten bile takip ediyordum neyse canın sağ olsun gercekten uzuldum böyle düşündüğüne
canim pink lede karsilasmiyoruz bazen ama o soruyor ben yokken bende gelip okuyunca cevapliyorum...onemli degil tabi sen hamileliginin tadini cikar benle ilgilenmek zorunda degilsin...ben kirginim sadece bunu belirtmek istedim..:çok üzgünüm:
valla yaaa sana soyledigim hersey cikti...
oldurur canim oldurur sen yeterki ondan iste gonulden iste yeter..vericektir mutlaka insallaaaaaahhhhhhhhhhhh sende babisinle gelirsin canim benim....Şeniz
evet sana cevap yazmistim....ilki sana sonraki pinkeydi...
hayır o sonraki yazımda cevaplamıştın ..hatta mehay nerde ben onu cok özledim bir turlu karşılaşamıyoruz demişim ve ona bile cevap vermedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?