2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

tamam canım öle olsun....
civcivim sana bişey sorcam...hani epeydir aklımda unutuyorum....hani sana micro yapıldı ya canım...o dr sana kıbrıstaki sperm bankalarından tavsiyemi etmişti öle bişeyler kalmış aklımda....senden yumurta toplanınca eşinden sperm alıp canlı sperm çıkmayınca geçen ay vardıda şimdi niye yok diye şok oldu dr falan demiştin canım ..sonrada eşimi tese miydi ameliyat etti dr demiştin dimi canım...

evet canim aynen öyle doğru hatirliyosun dr bana cok tezat konuştu önce sperm bankasini önerdi sonra teseden sonra olabilme ihtimali var dedi zaten bu cuma ben oraya gidicemm telefonla konuştuk ama cok ayrintili değildi

şimdi ben bu tip dr lara sinir oluyom kardeşim.....geçen ay canlı sperm vardı sende bunu biliyon(dr a diyom ha) da bu kızın yumurtalanıda toplamışın...ya kocasını ameliyat etçeeene bidahaki aya sperm alırız deyipte bu kızın yumurtalaanı dondurup saklasana be adam daha kolay olmuyomu böööle acaba...eee bu kız..sperm bankasına git dediğin kız şimdi gendiliğinden hamilee...ee bu adam boşoboşuna ameliyat olmadımı şimcik canım...git suratçağzına hamileyim işte diye haygırıvee şimdiii...
ahanda içimden geliveedi...

canim bunu aslinda bizde soledik yani benim yumurtaliklari dondurun onumuzdeki ay transfer yapalim dedim embiryolog bana yumurtaliklari sadece 6 saat muhafaza edebildiklerini soyledi..ve eşimi acilen teseye aldilar..aslinda gecen akşam eşimlede bu olayi konuştuk dava acarsak kazaniriz falan diye cunku maddi manevi cok yiprattilar bizi psikolojim bozulmuştu bunun en yakin şahidide sensin zaten

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 31 yaşındayım ikinci aşılamamı yaptırdım. umarım tutar

slm cnm..inşallah tutar canım...vakti saati geldiyse bide stres yapmıyosan tutar tatlım inşşş....hayırlısı olsun...hoş geldin bu arada tatlım...a.s.
kıs civcivim yumurtalık deme yahuu hiç yumurtalık toplanırmı ...yumurtalığının içinden atılan yumurtaları topladı dr canım...yumurta...her yazdığında ölüyodum gülmekten kıssss...sırnaşık şey

kızlar canlarım nasılsınız kac gundur gıremedım ıkı gundurde bulantım var ekrana bıle bakamıyorum cıvcıvım senın bulantıların nasıl gectımı
mehay senın tedavın ne aşamada canım
pınk senı bılıyom zaten msn sagolsun
pazar gunude gıremem kızlar anneme gıdıcem pazarttesı goruşuruz hepınızı optum ŞenizŞenizŞeniz

:roflol::roflol::roflol: tamam canımmmmm bidaha demem :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…