onu gormedim...yoksa cevap verirdim....birine verip birine neden vermiyeyim...
yahu bu mehay la neden ben hiç karşılaşamıyorummm ben özledim kıs seniii(
heh buldum anca gordum simdi cevap verebilirmiyim??:roflol::roflol:
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............
:mymeka::mymeka::mymeka:
ver bakemmmmmmmmmmmmmmm
pinkimm nerdesinn bu mehay aglattı beniiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlamasenağlama
ben aglatmadim:çok üzgünüm: gel opeyim barisalimŞeniz
tamam canım öle olsun....
Civcivim sana bişey sorcam...hani epeydir aklımda unutuyorum....hani sana micro yapıldı ya canım...o dr sana kıbrıstaki sperm bankalarından tavsiyemi etmişti öle bişeyler kalmış aklımda....senden yumurta toplanınca eşinden sperm alıp canlı sperm çıkmayınca geçen ay vardıda şimdi niye yok diye şok oldu dr falan demiştin canım ..sonrada eşimi tese miydi ameliyat etti dr demiştin dimi canım...
şimdi ben bu tip dr lara sinir oluyom kardeşim.....geçen ay canlı sperm vardı sende bunu biliyon(dr a diyom ha) da bu kızın yumurtalanıda toplamışın...ya kocasını ameliyat etçeeene bidahaki aya sperm alırız deyipte bu kızın yumurtalaanı dondurup saklasana be adam daha kolay olmuyomu böööle acaba...eee bu kız..sperm bankasına git dediğin kız şimdi gendiliğinden hamilee...ee bu adam boşoboşuna ameliyat olmadımı şimcik canım...git suratçağzına hamileyim işte diye haygırıvee şimdiii...
Ahanda içimden geliveedi...
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 31 yaşındayım ikinci aşılamamı yaptırdım. umarım tutar
slm cnm..inşallah tutar canım...vakti saati geldiyse bide stres yapmıyosan tutar tatlım inşşş....hayırlısı olsun...hoş geldin bu arada tatlım...a.s.
kıs civcivim yumurtalık deme yahuu hiç yumurtalık toplanırmı ...yumurtalığının içinden atılan yumurtaları topladı dr canım...yumurta...her yazdığında ölüyodum gülmekten kıssss...sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?