olmazzz herkez öpemez beni kocamm kızıyooo :dilcikar::dilcikar:
pink arkadaşa sorarmısın sacını ne renk yapmış
kızlar canlarım nasılsınız kac gundur gıremedım ıkı gundurde bulantım var ekrana bıle bakamıyorum cıvcıvım senın bulantıların nasıl gectımı
mehay senın tedavın ne aşamada canım
pınk senı bılıyom zaten msn sagolsun
pazar gunude gıremem kızlar anneme gıdıcem pazarttesı goruşuruz hepınızı optum ŞenizŞenizŞeniz
piiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnkkkkkkkkkkkkkkk seni bekliyorum duy sesimiiiiiiiiiiiiii!!!!!!
duydum canım brdayımmmm....a.s.
civcivim ve seherim sizden bebislerin ilk ultrason resimlerini istiyoruz bizle burda paylasirsaniz seviniriz....
valla ben göbekleri çıkınca göbişlerin resimlerinide görmek istiyom yaw.gamyoncuiremsu gamyoncuiremsu
kıssss..çok şey istiyoz galibaa...fazla oldunuz demesinler..şakkıdı
civcivim nerdesin kısssss..uykucu oldun çıktın valla yaaa..neyse bebişin hatrına uyu bakalım canuuumm..sonra uyuyamayıcaksın nasılsa...
ya hiç sorma canım acayip uykucu olacak bu velett ...ama erken kalktım bugun kocamla temizlik yapıyorduk yeni bitti bacımmm
siz nasılsınızz ya mehay uzun protokolde amma uzunmuş hee harbiden insan sabırsızlanıyor yaww :bbo::bbo:
şşş geldimm cadılarr kulaklarım patlayacaktıı ....yahuu mehay ne resimleri istiyon kızım sen bizzat gelip kendin goreceksinn bebişi hemde kendi bebişinle sozun var unutmaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?