2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

canim benim saol her zaman soruyorsun sali gunu randevum var kan testi ve ultrason icin carsamba puregona basliycam heralde bu onumuzdeki carsamba degilde sonraki carsamba yada persembe transfer olur...ne uzun protokolmus dimi benimkikafamçokkarıştı

he birde eklemeyi unutmusum okula baslarken onlukleriyle cekilmis ilk fotolarini :roflol:
evlenirken dugun fotolarinida gonderirseniz seviniriz :roflol::roflol:sırnaşık şey

Son düzenleme:
civcivim nerdesin kısssss..uykucu oldun çıktın valla yaaa..neyse bebişin hatrına uyu bakalım canuuumm..sonra uyuyamayıcaksın nasılsa...

şşş geldimm cadılarr kulaklarım patlayacaktıı ....yahuu mehay ne resimleri istiyon kızım sen bizzat gelip kendin goreceksinn bebişi hemde kendi bebişinle sozun var unutmaaaaaaaaaaaaaaaa

civcivim nerdesin kısssss..uykucu oldun çıktın valla yaaa..neyse bebişin hatrına uyu bakalım canuuumm..sonra uyuyamayıcaksın nasılsa...

ya hiç sorma canım acayip uykucu olacak bu velett ...ama erken kalktım bugun kocamla temizlik yapıyorduk yeni bitti bacımmm

siz nasılsınızz ya mehay uzun protokolde amma uzunmuş hee harbiden insan sabırsızlanıyor yaww :bbo::bbo:

şşş geldimm cadılarr kulaklarım patlayacaktıı ....yahuu mehay ne resimleri istiyon kızım sen bizzat gelip kendin goreceksinn bebişi hemde kendi bebişinle sozun var unutmaaaaaaaaaaaaaaaa

eee heralde sozumu unutmadim ama ben o zamana kadar catlarim meraktan..ilk ultrason resmini bizimle paylasirsin dimi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…