HIMM EVET SEN YURTDIŞIYDIN DİMEEE :))))) OLSUNN BİZDE KARGOYLA YOLLARIZZ canımmm :)
civcivcim Allah bu hevesle ve umutla ciktigimiz tedavi yolculugundan ellerimizi bos dondurmeyecek ben inaniyorum...onun merhameti sonsuzdur acilan elleri bos cevirmez ve hakkimizda hayirlisi ise verir mutlaka....biz bol bol dua edelim hem kendimiz hem birbirimiz icin...
evet çok haklısın canım herşey taktiri ilahi yaradan isterse olur.biz elimizden geleni yapıyoruz son karar YÜCE ALLAHIN BİZİ BU ÖZLEMDEN MAHRUM ETMEYECEĞİNE BENDE İNANIYORUM...senağlama
civcivcim sen asilama oldunmu daha once sorun neydi sizde???
HAYIR CANIM OLMADIM EŞİM AZOSPERMİ EN SON 2 MİLYON BULUNDU O YUZDEN AŞIMA HİÇ KONUSU BİLE AÇILMADI DREK TUP BEBEĞE YONLENDİRİLDİM.HEYET RAPORUM CIKMIŞ OLSAYDI GEÇEN AY YUMURTA TOPLANACAKTI AMA MALESEF BİZİM DEVLETİMİZ BENİM UMUTLARIMI 1 AY DAHA ERTELEDİ senağlama
7 Yillik Evliyim 27 Yaşindayim Ama Tedaviye Bu Sene Karar Verdik Maddi Durumun Yetersizliğinden Dolayi
Malesef öyle Cnm Aslinda Son 3 Yildir çok Daha Fazla Istek Uyandi Içimde Son 3 Aydirda çalişmayi Biraktiğim Için Artik Zamani Geldi Ve Geçtiğini Düşündüm.masraflara Gelincede Malesef Ki Insanin Canini Okuyolar.ben Geçen 15 Gun önce Haseki Hastanesi Hsg Istedi Ve Sirt Rapor Adet Gunume Yetişsin Diye Adtime 1 Gun Kala Butun Acilari Goze Alarak Gidip özel Bi Klinikte 250 Ytl Verdim Ve Ayni Gun Sonucu Hastaneye Verdim.ama 1 Hafta Sonrasindada Bende Progestron Tahlili Istediler Yani O çabamda Boşa Gitti.herşeyi Taksit Taksit Son Anda Istiyolar :
bide allah kimseyi devlet hastanelerine düşürmesin.allaha şükür özelde yapabilme durumum var şu ama birde yaptıramayanları düşündüğüm zaman gerçekten allah yardımcıları olsun.çok yorucu ve uzun bir sureç sunuyorlar onlerine ben 1 yıl sonrasına randevu alan insanlarla karşılaştım biz 1 ay beklemeye dayanamazken onlar 1 yıl yada daha fazla beklemek zorunda kalıyorlar gerçekten yazık ediliyor insanımıza
ah ahh nerde bizimkilerse tam tersine verene kadar insanın canını çıkarıyolar.. sen almanyadaydın değilmi yanlış hatırlamıyorsam?bu arada sizde sorun neydi?
canim fransadayim ben...bizde sorun bulamadilar canim..hersey normal...3. asilamamda hamile kaldim bebek gelismemis dusuk hapiyla dusuk yaptim 9. haftada.....
inş canımm zaten benim dr da öyle soyledi yaş faktoru ve kadında bi sorun olmamasının önemi çokmuş ve basarı şansı daha da artıyormuş.allahın izniylede umarım öyle olur .ben biraz fazla duygusalım ilk denemede olmasa butun ümitlerimi kayberim malesef
allah inş bu sefer yuzunu guldurur canım ve sende eylulde hamiş olursun inş :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?