2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

selam kızlar nasılsınız mehayım sabret gecer bır bakmışsın pozıtıf sonucuda almışsın pınk rosem kız aferın sana hep buralardasın cıvcıvım yapma kız temızlık falan bebışe ıyı bak gercı bende yapıyorum cok yorulmadan hehe

yok be canımm cok yapmıyom zaten en cok kocama yaptırıyomm bende yapıyomuş gibi görünüyorum :roflol::roflol:

sen nasılsın tatlım yoktun bütün gün bebişler nasıl

hayırlı ramazanlar kızlar bütün olumsuzluklara rağmen galiba hamileyim transferin 8 günü test yaptım ikinci çizgi çıktı birazdan kan testine gidiyorum dua edin bana

hayırlı ramazanlar kızlar bütün olumsuzluklara rağmen galiba hamileyim transferin 8 günü test yaptım ikinci çizgi çıktı birazdan kan testine gidiyorum dua edin bana

hayırlır ramazanlar kızlarr hepinize....

esingul canım bu mubarek gunde ne guzel haber almışsın idrar cift cigi çıkmışsa mutlaka kanda pozitiftir şimdiden hayırlı olsun canım bizi haberdar et mutlaka cok sevindim senin adınaa hihoyyythihoyyyt

ya kızlarr benim dun akşam kahverengi lekelenme oldu bişi olurmu acaba yaa cok korktummm

teşekkür ederim canım kan verdim saat 2 de sonucu alıcam hemen yazarım sanada geçmiş olsun hemen telaşlanma dinlen devam ederse dr git

slm canım hadi hayırlı sonuçlar alırsın inşallah bu hayırlı günlerin bereketi olur..a.s
civcivim korkma dinlen yerleşme lekesidir o canım yorma kendini ...dr u ara sor canım..:1hug:

hayırlı günler hayırlı ramazanlar kızlar bu mübarek günlerde hepimiz seviniriz inşallah canlarım..a.s.

canim arkadasim bu zor gunlerimde cok buyuk destekcimsin..Allah karnindaki bebegi yada bebekleri saglikli ve hayirli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.....

ben burdayım..demirbaş oldum kıs kaydirigubbakcemile5 .topik kimin benimmi belli değil..fisfisfis
canim ask olsun burasi hepimiz icin ne demek....
topik mehay hanımın ama kendileri ortada yok hiç maşallahklava:klava:

kiz civcik almisin gene eline oklavalari....ben isteydim bikerem yeni geldim..:dilcikar:sen sabah 5 te horul horul uyurken ben ise gidiyordum:mymeka:
civcivim bsieyemi zorladin ne yaptin???yerlesme kanamasi embryon yerlesirken olur seninki zaten yerlesmis adetin gecmis adet gecmeden olur o..bendede olmustu ..ama sen doktoruna danis mutlaka ihmal etme...

Son düzenleme:
kımse yokmu sadece mehayım bureda sanırım canım sen işte degılmısın
cıvcıvım canım aradınmı doktoru ne dedı haber ver mutlaka merak ettım canım ama az bırşeyse devam etmemişse korkma
pınkım canım sen nerelerdesın bş bırakmazdın burayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…