valla sorma canim yaa kafayi yiycem...
neyse yeme kafayı lazım olurr sabret canım geç olsun guç olmasın allahın izniyle pozitifide al halayımız aşiret halayına donsun up uzun olsun inşallahhhhhhhhhhhhhh
insallah canim pinkimle bizde geliyoruz araniza az kaldi insallah...:teytey:
inşallah canımm 1 ay sonra burda bi cifte bayram daha yaparızzz :teytey::teytey:
ben burdayım..demirbaş oldum kıs kaydirigubbakcemile5 .topik kimin benimmi belli değil..fisfisfis
selam kızlar nasılsınız mehayım sabret gecer bır bakmışsın pozıtıf sonucuda almışsın pınk rosem kız aferın sana hep buralardasın cıvcıvım yapma kız temızlık falan bebışe ıyı bak gercı bende yapıyorum cok yorulmadan hehe
hayırlı ramazanlar kızlar bütün olumsuzluklara rağmen galiba hamileyim transferin 8 günü test yaptım ikinci çizgi çıktı birazdan kan testine gidiyorum dua edin bana
hayırlır ramazanlar kızlarr hepinize....
esingul canım bu mubarek gunde ne guzel haber almışsın idrar cift cigi çıkmışsa mutlaka kanda pozitiftir şimdiden hayırlı olsun canım bizi haberdar et mutlaka cok sevindim senin adınaa hihoyyythihoyyyt
ya kızlarr benim dun akşam kahverengi lekelenme oldu bişi olurmu acaba yaa cok korktummm
hayırlı ramazanlar kızlar bütün olumsuzluklara rağmen galiba hamileyim transferin 8 günü test yaptım ikinci çizgi çıktı birazdan kan testine gidiyorum dua edin bana
selam kızlar nasılsınız mehayım sabret gecer bır bakmışsın pozıtıf sonucuda almışsın pınk rosem kız aferın sana hep buralardasın cıvcıvım yapma kız temızlık falan bebışe ıyı bak gercı bende yapıyorum cok yorulmadan hehe
canim ask olsun burasi hepimiz icin ne demek....ben burdayım..demirbaş oldum kıs kaydirigubbakcemile5 .topik kimin benimmi belli değil..fisfisfis
topik mehay hanımın ama kendileri ortada yok hiç maşallahklava: klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?