2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

kızlar şimdi geldim dr dan jinekolojik muayene yaptı kan ve idrar testi istedi yarın sabah tekrar gidicem ama malesef düşük tehlikesi varr (

kızlar şimdi geldim dr dan jinekolojik muayene yaptı kan ve idrar testi istedi yarın sabah tekrar gidicem ama malesef düşük tehlikesi varr (

ya canim deme yaa neden am ne yaptin zorladinmi yoksa baska biseyden dolayimi oldu acaba esinle bisey yaptiysan hani ne bileyim...

civcivim kanama sureklimi geliyor yoksa bir sefere mahsusmu oldu....??eger bir seferse uzumle fitil verir yatarsin bol bol bebis tutunur??karnin falan agriyormu???

ya canim deme yaa neden am ne yaptin zorladinmi yoksa baska biseyden dolayimi oldu acaba esinle bisey yaptiysan hani ne bileyim...

yok tatlım ya hiç bişi yapmadım sadece dün viladayla yeri sildim ama cok zorlamadım ki kendimi :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

civcivim kanama sureklimi geliyor yoksa bir sefere mahsusmu oldu....??eger bir seferse uzumle fitil verir yatarsin bol bol bebis tutunur??karnin falan agriyormu???

canım ben kanama goremedim dr alttan baktı hafif var dedi kardım ara ara agrıyo cok sık değil ama su an geçti ben sadeece kahve leke goruyorum oda az az

canım ben kanama goremedim dr alttan baktı hafif var dedi kardım ara ara agrıyo cok sık değil ama su an geçti ben sadeece kahve leke goruyorum oda az az

korkma canim kirmizi degilse yat dinlen doktorun fitil vermedimi bebek tutunsun iyice diye bana veriyorlardi doktorlar ...

pinkcim hosgeldin..kizlar cikmam lazim ignem yapilacak sonrada islerim var...civcivim korkup stres yapma insallah guzel sonuclarla donersin yarin ...

tamam canım işine bak sonra görüşürüz bende çıkıcam canım..senin beytinin lavaşının hamurunun tarifi yok kıs..normal mayalı hamur yapsam olurmu..

Civciv canım stres yapma, düşünmemeye çalış dicem ama boş sözler bunlar değilmi, ama inan yarın tahlil sonuçlarını öğrendiğinde bi sorun olmadığını öğrenip boşuna stres yaptığını anlayacaksın inşallah,Allah yardımcın olsun canım, inşallah bi sorunla karşılaşmadan sağ salim kucağına alırsın bebeğini, bu arada öksürmemeye çalış,hızlı oturup kalkma, sakın yorma kendini canım benim

Civciv inşallah bir sorun çıkmaz arkadaşlar malesef kan testi negatif erkenmi yaptım bilmiyorum ama çok üzgünüm dün transferin 10 günüydü. 8 günü idrarda çıktı ona güvenip hamileyim dedim ama değilmişim dün akşamda idrarda yine pozitif çıktı

tamam canım işine bak sonra görüşürüz bende çıkıcam canım..senin beytinin lavaşının hamurunun tarifi yok kıs..normal mayalı hamur yapsam olurmu..
tabi canim mayali hamurdan yap teflon tavada pisir yada satin alabilirsin kebapcilardan o zaman hic ugrasmassin...

canim cok uzuldum....ama idrarda pozitif cikmasi cok garip kan degerin kac cikti canim???

meraba kizlar bu sabah hastanede randevum vardi kan testi ve ultrason icin persembe gunu puregona basliyacagim hayirlisiyla haftaya sali tekrar randevum var ultrason icin....
bu arada yumurta toplatma islemindeki anesteziyi genel istedim lokal degil...ne kadar suruyor bayilip ayilmak????ne kadar kaliniyor hastanede bu islem surecinde yani???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…